تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بعد از من با خوارج نجنگيد (آنان را نكشيد)؛ زيرا كسى كه طالب حق باشد و به آن نرسد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817151464




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خلق فرصت، خواب مسئولان!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خلق فرصت، خواب مسئولان!
زماني در تبيين و تعاريف اقتصاد يك طرف عرضه‌كننده وجود داشت و يك طرف متقاضي (مصرف‌كننده) اما...
نویسنده : مهران ابراهيميان 


زماني در تبيين و تعاريف اقتصاد يك طرف عرضه‌كننده وجود داشت و يك طرف متقاضي (مصرف‌كننده) اما با پيچيده شدن ابزارها و توسعه تكنولوژي مرزهاي اين دو دسته اصلي در اقتصاد در هم شكسته شده و همزمان فردي كه مصرف‌كننده است عرضه‌كننده هم هست. اين خصوصيت به خصوص در دنياي مجازي به سرعت در حال رشد عمودي و افقي است.

 اكنون در محيطي مانند فضاي مجازي حتي مفهوم كليدي «استفاده از منابع كمياب براي خواسته‌هاي نامحدود» هم ارزش خود را از دست داده است، لذا اين تحولات حتماً براي كشوري كه اين تغييرات را به درستي درك نكند بسيار گران تمام خواهد شد زيرا انفجار اطلاعات و داده‌ها و حجم ديتا‌ها ذخيره شده در فضاي مجازي به جاي فرصت تبديل به محيطي براي تهديد بزرگ‌ترين عناصر ارزشمند يعني «نيروي انساني» و «مديريت زمان» خواهد شد.

كشور ما متأسفانه در دنياي واقعي هم از كمبود بهره‌وري و كارايي رنج مي‌برد و قطار توسعه و پيشرفت با مجازي‌تر شدن فضاي كسب و كار و زندگي حتماً سرعتش كند‌تر خواهد شد زيرا برنامه‌اي جدي براي آن نداريم.

به عنوان مثال: طبق اخباري كه در هفته گذشته درباره يك بازي اينترنتي منتشر شد حداقل يك ميليون و 750 هزار نفر به صورت حرفه‌اي بازي كلش آف كلنز بازي مي‌كنند و به طور متوسط هر بازيكن 75 هزار تومان هزينه كرده‌ است كه در مجموع 132 ميليارد تومان هزينه كرده‌اند. با اين حال هستند افرادي كه بيش از 70 ميليون تومان جم (الماس) خريد كرده‌اند.
بنابر آنچه گفته شد موج بازي‌هاي اينترنتي به عنوان نمونه‌اي كوچك از دنياي مجازي نشان مي‌دهد از يك سو ما با فرصت‌هاي ويژه‌اي روبه‌رو هستيم كه مي‌توانيم براي كسب درآمد از محيط‌هاي مجازي حداكثر استفاده را بكنيم و حتي مي‌توانيم توليدات خود را در بازارهاي جهاني نيز راحت‌تر عرضه كنيم و از سوي ديگر ما با تهديد بسيار خطرناكي مبني بر از دست دادن زمان و هدررفت بيشتر نيروي انساني مواجهيم.

همان‌طور كه در بالا نيز به آن اشاره شده ما ضعف بسيار بزرگي درباره نحوه جمع‌آوري و كاربردي كردن اطلاعات و داده‌ها داريم كه نياز به كسب مهارت در آن بسيار حائز اهميت است. روش برنامه‌ريزي و سطح آگاهي‌هاي عمومي و تخصصي به نحوي است كه تقريباً در قياس مصرف داده‌هاي غيركاربردي و سرگرم‌كننده فضاي مجازي با استفاده بهينه و مفيد اطلاعات اين فضا، نزديك به صفر هستيم و اين بيش از همه نياز به برنامه‌ريزي فرهنگي، اقتصادي و سياستگذاري دارد.

اگر چه برخي برنامه‌ريزان بر اين باورند كه فرهنگ تردد در دنياي مجازي بازتابي از زندگي حقيقي است اما در دهه‌هاي آينده كشورهايي پيشرو خواهند بود كه بتوانند مديريت بهتري بر داده‌ها داشته باشند و بر اساس آن فرصت‌هاي جديد را سريع‌تر از بقيه كشف و خلق كنند.  ما نبايد فقط دلخوش به راه‌اندازي كسب و كارهاي خدماتي و به طور مشخص فروش كالا در فضاي مجازي باشيم و آن را نشانه‌اي از استفاده بهينه فضاي مجازي بدانيم بلكه بايد حداقل آموزش‌ها براي مديريت منابع در سطوح مختلف اعم از نخبگان و مسئولان تا مردم عادي طراحي و ارائه شود.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن