تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله مردى را ديدند كه موهاى ژوليده و جامه‏اى چركين و سر و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870310764




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش انگلیس برای حل نگرانی‌های بانکی برای تجارت با ایران


واضح آرشیو وب فارسی:الف: تلاش انگلیس برای حل نگرانی‌های بانکی برای تجارت با ایران

تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۵۷
مقامات دولتی انگلیس با اشاره به رشد تجارت میان این کشور و ایران، تاکید کردند عدم تمایل بانکهای بزرگ غربی برای همکاری، مانع بزرگی بر سر راه توسعه روابط میان دو کشور به شمار می رود که باید حل شود.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، از زمان رفع تحریم‌های بانکی بین المللی در ژانویه، ایران تنها با شمار معدودی از بانک‌های کوچک همکاری داشته زیرا تحریم‌های آمریکا علیه تهران باقی مانده‌اند و موسسات خارجی بزرگ نگران جریمه‌های احتمالی هستند.

بانک‌ها پس از اینکه بانک «بی ان پی پاریبای فرانسه» به دلیل نقض تحریمهای ایران در سال ۲۰۱۲ به پرداخت حدود ۹ میلیارد دلار جریمه محکوم شد، نسبت به جریمه های آمریکا نگران مانده اند.

وام دهندگان بزرگ جهانی از جمله «اچ اس بی سی» بارها اعلام کرده اند قصد همکاری جدید در معاملات مربوط به ایران را ندارند و این پرسش را مطرح کرده‌اند که چرا در حالی‌که همکاری بانک‌های آمریکایی با ایران ممنوع است، آمریکا آن‌ها را به چنین کاری تشویق می کند.

برایان فاکس، وزیر بازرگانی انگلیس اظهار کرد: روابط ایران و انگلیس از زمان بازگشایی سفارت این کشور در تهران در سال گذشته، بهبود پیدا کرده و این کشور به دنبال رای به خروج از عضویت اتحادیه اروپا، برای گسترش روابط تجاری با ایران تلاش خواهد کرد.

وی در کنفرانس «سیتی اند فایننشیال گلوبال» در لندن اظهار کرد: شرکتهای انگلیسی به تدریج اما با اشتیاق فزاینده همکاری با ایران را مجددا آغاز می کنند و نخستین نشانه های تجارت رو به رشد میان ایران و انگلیس مشاهده می‌شود.

وی در ادامه افزود: نگرانی‌های مستمر بخش بانکی درباره تسهیل پرداخت یا فراهم کردن خدمات مالی به معنای آن است که مزایای رفع تحریم‌ها هنوز به طور کامل محقق نشده است و حل این مشکلات، به عنوان اولویت برای این دولت به شمار می رود.

نورمان لامونت، فرستاده بازرگانی انگلیس به ایران و وزیر دارایی سابق این کشور هم اظهار کرد: بن بست در خصوص پیشرفت دسترسی بانکی به ایران کاملا نامطلوب است.

دولت باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا تلاش کرده روابط تجاری بین المللی گسترده‌تر با ایران را تشویق کند اما همچنان مشارکت شرکت‌های آمریکایی در تجارت با ایران را محدود نگه داشته و معاملات دلاری با ایران از طریق سیستم مالی آمریکا را ممنوع کرده است.
به گفته وزیر بازرگانی انگلیس، دولت انگلیس با بخش بانکی برای یافتن راه حلی برای پرداخت پول معاملات ایرانی همکاری می کند و انگلیس در موقعیت مناسبی قرار دارد تا به مدرنیزه شدن بانک‌های خصوصی ایرانی کمک کند.
جیل تامسون، نایب رییس واحد تحریم‌ها و فاینانس غیرقانونی در وزارت بازرگانی انگلیس در این باره اظهار کرد: اگرچه پیشرفت‌هایی حاصل شده اما این مسئله اندکی زمان خواهد برد تا مزایای کامل رفع تحریمها محقق شود.
حمید بعیدی نژاد، سفیر ایران در انگلیس هم عنوان کرد مشکلات بانکی برای ایران زحمت زیادی ایجاد کرده و عملکرد آمریکا مایوس کننده بوده است.
جان کری، وزیر خارجه آمریکا ماه‌ها شرکت‌ها و بانکهای غیرآمریکایی را به تجارت با ایران تشویق کرده است اما اذعان کرده پیچیدگی‌هایی برای تجارت با ایران وجود دارد.
دولت اوباما ماه گذشته دستورالعمل مربوط به تحریم‌های ایران را به روز کرد که تحت آن، بانکهای غیرآمریکایی می‌توانند با استفاده از دلار با ایران تجارت کنند به شرط اینکه این معاملات از طریق موسسات مالی در آمریکا انجام نگیرد.
به گفته جاستین واکر، مدیر جرایم مالی در انجمن بانکداران انگلیس که نماینده این صنعت است، تحریم‌های اولیه آمریکا به قوت خود باقی مانده‌اند و نمی‌توانند نادیده گرفته شوند.
 







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن