تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868709757




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انهدام باند سارقان ساختمان های نیمه کاره


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رئیس کلانتری ۱۱۵ رازی از دستگیری سه عضو باند سرقت از ساختمان های نیمه کاره خبر داد و گفت: متهمان سابقه دار در بازجویی های پلیس به ۳۶ فقره سرقت و زورگیری اعتراف کردند.


به گزارش مهر سرهنگ مرتضی بیرانوند افزود: در پی دریافت اخبار و گزارش های مردمی مبنی بر اینکه مدتی است یکی از مغازه های محدوده میدان رازی تهران تبدیل به پاتوق افراد سارق شده و این موضوع امنیت و آرامش ساکنان محدوده مذکور را برهم زده است؛پرونده ای در این رابطه تشکیل و تیمی از ماموران دایره تجسس کلانتری ۱۱۵ رازی رسیدگی به موضوع رابه عهده گرفتند.


وی گفت: بلافاصله ماموران تجسس این یگان ، تحقیقات خود را در رابطه با صحت و سقم موضوع آغاز کردند و در ادامه با انجام چندین مرحله تحقیق محلی نامحسوس دریافتند فردی به نام "قادر" ضمن راه اندازی پاتوق مذکور نقش بسزایی در بروز جرایمی نظیر سرقت و زورگیری دارد.


سرهنگ بیرانوند ادامه داد: با تجمیع اطلاعات به دست آمده روز گذشته عوامل تجسس اقدام به اجرای طرح محله محور در خیابان کارگر جنوبی بالاتر از میدان رازی کردند و محل مذکور را تحت نظر گرفته و مشاهده کردند دو تن از سارقان سابقه دار به نام های سامان و منصور که چندین مورد هم سابقه دستگیری داشتند به پاتوق وارد شدند، به دنبال این موضوع ماموران در عملیاتی ضربتی و غافلگیران ضمن ورود به پاتوق ، هر سه متهم را در محل دستگیر کردند.


رئیس کلانتری ۱۱۵ رازی عنوان کرد: در بازرسی از پاتوق متهمان، اموال مسروقه شامل یک دستگاه موتور جوش، یک دستگاه قیچی کاشی بر، مقادیری سیم و کابل، حدود یک کیلو لوله مسی و تعدادی ابزار ساختمانی و یک کیف کوچک که حاوی مدارک شامل کارت پایان خدمت، کارت موتورسیکلت، کارت خودرو، گواهینامه و کارت ملی مربوط به تعدادی از شهروندان بود،کشف شد.


وی با بیان اینکه متهمان بلافاصله به کلانتری منتقل و تحت بازجویی های پلیسی قرار گرفتند، اظهارداشت: در ادامه با صاحبان مدارک مکشوفه تماس گرفته شد که پس از حضور در کلانتری ضمن شناسایی متهمان،شکات به ماموران اظهار داشتندکه مدارک آنها توسط متهمان به سرقت رفته است.


سرهنگ بیرانوند با اشاره به اینکه متهمان دارای سوابق متعدد کیفری در زمینه سرقت و زورگیری هستند و در بازجویی های فنی به بیش از ۳۶ فقره سرقت از ساختمان های نیمه کاره و زورگیری از شهروند اعتراف کردند، گفت: پرونده متهمان برای تحقیقات تکمیلی و کشف سایر جرایمشان و همچنین شناسایی شکات دیگر در اختیار کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگای تهران بزرگ قرار گرفت.


۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن