تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869631513




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیام تلگرامی سیف به مردم: ارتقای معیشت اولویت ماست


واضح آرشیو وب فارسی:الف: پیام تلگرامی سیف به مردم: ارتقای معیشت اولویت ماست

تاریخ انتشار : يکشنبه ۹ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۵
رئیس کل بانک مرکزی گفت:‌ تسریع رونق اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری و در نهایت ارتقای سطح معیشت مردم سرلوحه اقدامات نظام بانکی و سیاست گذاران اقتصادی کشور است. به گزارش تسنیم، ولی الله سیف در پیامی تلگرامی گفت: پس از مهار تورم افسار گسیخته سال های گذشته و برقراری ثبات اقتصادی نسبی در جامعه و به ویژه پس از ظرفیت های ایجاد شده در فضای پسابرجام، تلاش برای سرعت دادن به رونق اقتصادی به منظور افزایش رشد اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری و در نهایت ارتقای سطح معیشت مردم سرلوحه اقدامات نظام بانکی و سیاست گذاران اقتصادی کشور است. رئیس کل بانک مرکزی افزود:‌ در همین راستا اعطای بیش از 10 هزار میلیارد تومان برای تامین مالی حدود ١٣هزار بنگاه اقتصادی کوچک و متوسط از ابتدای سال جاری تاکنون، از جمله افتخارات نظام بانکی است. این اتفاق خوشایند در حالی رخ داده است که بر اساس برآورد های اولیه، پیش بینی می شد تنها 7500 واحد مشمول طرح باشند و البته روند اعطای این تسهیلات کماکان ادامه دارد. همچنین بانک مرکزی برای تسهیل هرچه بیشتر پرداخت تسهیلات به این واحدها، این بنگاه ها را از موانع دریافت تسهیلات از جمله داشتن چک برگشتی، مطالبات غیرجاری، رعایت نکردن نسبت مالکانه و کمبود منابع استانی مستثنی کرده است. وی ادامه داد: در همین خصوص و در کنار تشکر از مساعدت کارگروه های استانی تسهیل و رفع موانع تولید و تلاش نظام بانکی در تشخیص و تخصیص بهینه اعتبارات؛ همراهی، اعتماد و سعه صدر هموطنان عزیزمان در سراسر کشور در دستیابی به این مهم قابل تقدیر و شایسته تعظیم است. سیف اظهارداشت: در واقع سپرده های خرد و کلان مردم عزیزمان که حاصل تلاش شبانه روزی شان است، اکنون و در شرایطی که اقتصاد کشور دچار تنگنای اعتباری است، به عنوان پشتوانه و منبعی برای تامین مالی بنگاه های کوچک و متوسط به کار گرفته شده است. به بیان بهتر هرچند عزم جدی نظام بانکی در استفاده از همه ظرفیت های موجود برای کمک به تولید، صنعت و اشتغال نقش مهمی در این امر داشته است، اما بدون شک سهم عمده ای از دستاوردهای اخیر را باید به پای مردم نوشت. کشاورزان، کارگران، کارمندان، تجار، صاحبان مشاغل و تک تک افرادی که به عنوان صاحبان اصلی این کشور، با اعتماد به نظام بانکی، سرمایه هایشان را در راه رشد و توسعه ایران عزیز خرج کرده و به سهم خود در سربلندی آن شریکند. رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: بسیار خرسندم که نظام بانکی توانسته است همراهی هموطنان عزیز را با هدایت صحیح نقدینگی به سمت تولید و اشتغال پاسخ دهد و امیدوارم با تداوم این روند شاهد گشایش های اقتصادی بیش از پیش مبتنی بر سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی باشیم. در پایان دست کلیه هموطنانم را به گرمی می فشارم و اطمینان می دهم که شبکه بانکی کشور ضمن صیانت از سرمایه های مردم تمام توان خود را برای رونق تولید و اشتغال به کار خواهد گرفت.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن