تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آفت دینداری حسد و خودبینی و فخر فروشی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868582446




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توضیحات «کاله» درباره «ارتباط با ناطق نوری»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری تسنیم: غلامعلی سلیمانی مؤسس شرکت صنایع غذایی کاله صادر کننده نمونه کشور در بخش فرآورده‌های لبنی عصر امروز در نشست خبری در خصوص مشکلات صادارت لبنیات ایران به روسیه اظهار کرد: در حال حاضر تنها دو شرکت برای صادرات محصولات لبنی به روسیه  مجوزشان تایید شده است اما تنها یکی از آنها به این کشور  صادرات دارد.

وی افزود: عمده صادر کنندگان کشور در بخش لبنیات امکانات و زیربنای صادراتی لازم را ندارند.

سلیمانی در ادامه صحبت‌های خود درپاسخ به این سوال تسنیم مبنی بر اینکه برخی از صادر کنندگان فرآوردهای لبنی دلیل موفقیت صادرات شما به روسیه را رانت و امتیازات ویژه می‌دانند آیا شما این امر را می‌پذیرید یا وجود زیر ساخت‌های صادراتی را دلیل این صادرات انحصاری به روسیه می دانید گفت:در45 سال فعالیت خود از هیچ رانتی استفاده نکرده و از کسی کمک نگرفته‌ام.

وی افزود: بنده آقای ناطق نوری را می شناسم اما این به آن معنی نیست که به ما کمک می کند و ارتباطات کاری ما تنها با وزارت صنعت و جهاد کشاورزی است.

سلیمانی گفت: در حال حاضر نیز وزارت جهاد کشاورزی خواهان حضور سایر شرکت های در بازار روسیه است و نماینده این وزارتخانه درنمایشگاه روسیه اظهارداشت که چرا شرکت‌های دیگر در نمایشگاه حاضر نیستند؟

این صادر کننده نمونه ادامه داد: هر زمانی  قیمت نفت کاهش پیدا می‌کند قیمت محصولات لبنی نیز پایین می‌آید و زمانی هم که قیمت نفت بالا می رود قیمت این محصولات بالا می رود.

وی اضافه کرد: در این شرایط که قیمت نفت کاهش یافته است  تولید کنندگان نیز محصولات خود را با زیان به فروش می‌رسانند که پایین بودن مصرف داخلی نیز بر این مشکلات افزوده است.

این صادر کننده نمونه گفت:  در شرایط فعلی نیز ایران می تواند بازار خوبی را در کشورهایی مانند پاکستان و عراق برای محصولات لبنی ایجاد کند، اما ترکیه بیشترین سهم را در صادرات محصولات لبنی به عراق دارددر حالی که ما قرابت فرهنگی بیشتری با این کشور‌ها داریم  و می توانیم محصولات خود را در حجم بیشتری صادر کنیم.

وی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به عدم پرداخت یارانه به مصرف لبنیات در کشور گفت: در آلمان هر کیلو گرم  شیر با  40 سنت یارانه  به فروش می‌رسد و با حمایت دولت این محصول با قیمت  20 سنت در نظر گرفته می‌شود این درحالی است که در ایران هر کیلو گرم شیر از دامدار را 20 سنت خریداری می‌کنیم و شرایط رقابت را از دست می‌دهیم.

کارخانه‌های لبنی کشور با 50 درصد ظرفیت کار می‌کنند

سلیمانی گفت: بسیاری از کارخانه‌های لبنی با 50 درصد ظرفیت تولید کار می‌کنند و دولت به جای آنکه از صادرات حمایت کند طلب صادر کنندگان را نیز نمی‌دهد.

وی افزود: به عنوان نمونه شرکت ما حدود یک سال است که 50 میلیارد تومان بابت مابه‌التفاوت صادراتی از دولت طلب‌ کار است و وزارت جهاد کشاورزی ما را به مجلس حواله داده است.

سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از وزارت بهداشت در خصوص واردات روغن پالم گفت: «اگر روغن پالم بد است چرا مجوز واردات آن را می‌دهند و چرا در صنایع روغن خوراکی از این روغن در بطری‌ها استفاده می‌شود و فقط مشکل در صنایع لبنی است.»




۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن