واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: الگوی برجام یک الگوی شکست خورده است
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشورگفت: اگر مدل برجام این است که وارد مذاکره شویم و بخشی از منافع مان را بدهیم و آنها نیز به تعداد خود عمل نکنند ضرر است و برجام نتوانسته الگوی موفقی باشد.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور که به منظور تبیین عملکرد و برنامه های سازمان متبوع خود در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما حضور پیدا کرده بود، با بیان اینکه تجربیات ما در حوزه پدافند غیر عامل، تجربیات منحصر به فردی است، گفت: به دلیل آنکه از طیف جامعی از تهدیدات برخور داریم و به لحاظ سیاسی نیز کشور مستقلی در دنیا هستیم که بر اساس نیاز ها و منافع خود تصمیم گرفته و اقدام می کنیم و در حوزه دفاعی نیز از یک خبرگی دفاعی برخورداریم، به دلیل اینکه تهدیدات علیه ما در حوزه پدافند غیر عامل منحصر به فرد است تجربیات به دست آمده ما در این حوزه نیز منحصر به فرد است.
وی همچنین درباره جایگاه سیاست های کلی نظام در حوزه پدافند غیرعامل در سازمان پدافند غیرعامل کشور اظهار داشت: تلاش کردیم که گزاره های اجرایی آن سیاست ها را تهیه و در قالب برنامه در دستور کار خود قرار دهیم و حوزه به حوزه پیش برویم.
سردار جلالی با تاکید بر اینکه بسیاری از این سیاست ها کاملا اجرا شدن است تصریح کرد: در نشستی که با دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام داشتیم درخواست مان این بود که سیاست های جدیدی پیشنهاد شود ضمن آنکه ما حتی پیش نویس اساسنامه سازمان پدافند غیرعامل را در چارچوب سیاست ها تهیه و اقدام کردیم.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در بخش دیگری از اظهاراتش ، تهدیدات نظامی را از تهدیداتی دانست که به انتهای طیف تهدیدات منتقل شده اند و گفت: هزینه های حملات نظامی افزایش پیدا کرده ضمن آنکه ما در بخش دفاعی و پدافند غیر عامل توانستن ایم زیر ساخت هایی احداث کنیم که بخش های اعظمی از بخش های دفاعی ما را آسیب ناپذیر می کند.
وی یادآور شد: در بخش غیر نظامی نیز، مجموعه فردو، UCF اصفهان و نطنز که در پدافند غیر عامل ساخته شد سبب شد که آمریکا حمله نظامی به زیر ساخت های هسته ای ما را فراموش کند و به مذاکره با ما روی بیاورد.
تولید و انباشت قدرت، هزینه های دشمن برای مقابله با ما را زیاد می کند
سردار جلالی تاکید کرد: اندازه ای از این قدرت نظامی، تولید و انباشت آن توسط ما هزینه ها دشمن برای حمله به ما را بیشتر می کند.
الگوی برجام یک الگوی شکست خورده است
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در بخش دیگری از این برنامه با اشاره به بدعهدی آمریکا در انجام تعهدات توافق هستهای و اینکه آیا مدل برجام می تواند الگوی موفقی برای کاهش تهدیدات آمریکا در حوزه های مختلف باشد نیز بیان داشت: اگر مدل برجام این است که وارد مذاکره شویم و بخشی از منافع مان را بدهیم و آنها نیز به تعداد خود عمل نکنند ضرر است و برجام نتوانسته الگوی موفقی باشد که در حوزه های دیگر نیز از آن استفاده شود و یک الگوی کاملا شکست خورده است.
سردار جلالی همچنین با بیان اینکه آمریکا دلار را محور تجارت جهانی قرار داده است بر لزوم جایگزینی ارزهای دیگر به جای دلار در مبادلات اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: اگر با کشورهایی چون ترکیه، چین، روسیه ، هند و کره جنوبی مبادلات ارزی غیر دلاری داشته باشم خواهیم توانست حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد نیازمندی هایمان را رفع کنیم که البته در این رابطه توافقاتی انجام شده که هیچ یک از آنها اجرایی نشده است.
وی اضافه کرد: دور ما خاک ریزی به نام دلار زدند و ما پشت آن خوابیدیم در حالی که باید از وابستگی به دلار خارج شویم.
سردار جلالی در ادامه با اشاره به اینکه، شرکتهای دانش بنیان را تشویق می کنیم تا به تولید داخلی بپردازند گفت: از نمونه پادويش ظرف یک سال گذشته به عنوان پایلوت استفاده کرده ایم .
وی با بیان اینکه، سامانه اسکادا را در داخل کشور طراحی و بومی کرده ایم اظهار داشت: این سامانه چند بار تحت کنترل فنی و صنعتی قرار گرفته است به طوری که، نیروگاه های جدید از سامانه اسکاداي بومی شده استفاده می کنند.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل با اشاره به اینکه، برای استفاده از نرم افزار های بومی فرهنگ سازی و آگاه سازی صورت گرفته است اظهار داشت: باید انتقال تکنولوژی و دانش با یکدیگر صورت گیرد .
وی با بیان اینکه، فضای سايبري تمام حوزه ها را در بر می گیرد گفت: بخشی از زیرساخت هایمان مبنای اصلی حاکمیت را تشکیل میدهد لذا، هر کجا که موضوع امنیت ملی و حاکمیت مطرح شود به کنترل مسئله می پردازیم.
سردار جلالی با اشاره به سرمایه گذاری عربستان سعودی در فضای مجازی افزود: سعودی ها 65 یا 56 درصد از فضای مجازی را خریداری کرده اند تا به اهداف مورد نظر خود دست یابند.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل با بیان اینکه، سعودی ها زیرساخت های سايبري زیادی تولید کرده اند ادامه داد: این کشور همایش هایی را در حوزه سايبري برگزار کرده که نشان می دهد حوزه اجتماعی و فرهنگی را رصد می کنند و تلاش می کنند تا در گروه های اجتماعی سازماندهی ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه، تمام تهدیدات و آسیب ها را رصد می کنیم ادامه داد: 18 آسیب را بررسی کرده ایم که 12 مورد آن فردی است یعنی اگر کسی گوشی هوشمند داشته باشد به این دلیل که سرورها در ایران نیست اطلاعات گوشی شامل پيامک، عکس ، مکان ،ایمیل و غیره می تواند مورد رصد قرار بگیرد لذا مسولین کشور نباید از گوشی های هوشمند استفاده کنند.
سردار جلالی با اشاره به اینکه، اگر شرط گذاشته شود می تواند دیتا سرور گوشی هایی مثل اپل و سامسونگ را در ایران داشت گفت: اولین ابلاغیه راجع به عدم استفاده مسولين از گوشی های هوشمند زمانی مطرح شد که رئیس جمهور دبیر شورای امنیت ملی بود و ایشان این ابلاغیه را مطرح کردند.
وی با اشاره به اینکه، پول ابزار حاکمیت کشور است گفت: 95 درصد پول کشور به صورت سايبري و 5 درصد دیگر به شیوه فیزیکی نقل و انتقال می شود.
سردار جلالی با اشاره به اینکه، برخی از شرکت ها در حوزه بانک مرکزی باید به صورت حاکمیتی عمل کنند ادامه داد: آنها با پول ملی سرو کار دارند و لذا باید از دقت بیشتری برخوردار شوند.
خبر در حال تکمیل است...
۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]