تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802699919




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بانک ها در حوزه سلامت و درمان مشارکت می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بانک ها در حوزه سلامت و درمان مشارکت می کنند
رییس کل بانک مرکزی با تاکید بر حوزه سلامت به عنوان یک بخش اقتصادی که به سرمایه گذاری نیاز دارد، الگوی پیشنهادی در این خصوص را تشکیل یک شرکت واسط با مشارکت شبکه بانکی خواند.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی ولی اله سیف در جلسه بررسی ظرفیت تحقیقات و توسعه بیمارستانی  که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از معاونان و مشاوران این وزارتخانه صبح امروز در بانک مرکزی برگزار شد، افزود: توسعه ظرفیت خدمات بیمارستانی به دو روش سنتی با اتکا به بودجه دولت و روش دیگر توسط بخش خصوصی و با حمایت بانک ها به معنای تامین مالی و اعطای تسهیلات در این حوزه، دست یافتنی است اگرچه مدل واسطی به معنای حضور بخش خصوصی و حمایت های مالی دولت نیز میان این دو روش می تواند مدنظر قرار گیرد.


وی با تاکید بر مشارکت بانک ها در تامین مالی پروژه های بیمارستانی به صورت سندیکایی تصریح کرد: هر بانک به جای اینکه راساً متولی انجام پروژه ها شود، بهتر است با روش سندیکایی عمل شود و با انتخاب یک بانک به عنوان رهبر سندیکا، چندین بانک در پروژه های سلامت و درمان وارد شوند که با این روش پروژه ها، پیشرفت بهتری خواهد داشت.   


سیف با انتقاد از ایده استفاده از فاینانس خارجی به دلیل توجه صرف به پایین بودن نرخ سود بانکی آن در پروژه های اقتصادی در دولت های نهم و دهم خاطرنشان کرد: بدون دلیل نباید کشور را زیر بار تعهدات ارزی برد و وابستگی ایجاد کرد. اگر پروژه ای بازدهی ارزی دارد می تواند از فاینانس خارجی استفاده کند، در غیر این صورت باید دقت شود که حداکثر استفاده از تامین مالی خارجی برای اجرای پروژه ها معادل نیاز ارزی اجرای پروژه باشد.


رییس شورای پول و اعتبار خواستار واقع بینی نسبت به پروژه های اقتصادی و از جمله موضوعات سلامت و درمان شد و گفت:‌ تاکید بانک ها بر وثایق و زمان بندی نامناسب باز پرداخت اقساط  بدون توجه به واقعیت اقتصادی و خلق نقدینگی توسط پروژه های اقتصادی، معضل امروز شبکه بانکی است که به انباشت مطالبات معوق منجر شده است. هر پروژه  از جمله  پروژه های سلامت و درمان  باید با شرایط خاص خود سنجیده شود و برای تعیین اقساط آنها به درآمد و نقدینگی حاصل از پروژه ها بعد از بهره داری، به منظور پرداخت به موقع اقساط متکی بود. 


نگاه دولت به حوزه سلامت و بهداشت، نگاه اقتصادی باشد


همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جلسه با بیان اینکه در جلسات متعدد با رییس جمهوری محترم  و سایر اعضای هیئت دولت درصدد هستیم که نگاه دولت به حوزه سلامت و بهداشت، نگاه اقتصادی باشد و در این زمینه به سرمایه گذاری مبادرت کند، افزود: در این جلسات مصوب شد که 5 هزار تخت بیمارستانی از طریق فاینانس خارجی و 15 هزار تخت از محل سرمایه گذاری داخلی به بهره برداری برسد و در صورت به نتیجه رسیدن این پروژه ها، قیمت ارایه خدمات بیمارستانی نسبت به سایر بیمارستان ها مقرون به صرفه خواهد بود.


حسن قاضی زاده هاشمی افزود: در حال حاضر سه نوع بیمارستان «دولتی»،«خصوصی» و «مشارکتی» در کشور وجود دارد. در موضوع بیمارستان های مشارکتی به علت استفاده از سرمایه گذار داخلی و خارجی به لحاظ قیمت تمام شده هزینه ها پایین تر و مقرون به صرفه تر است و بر این اساس همکاری شبکه بانکی در پروژه های درمانی کمک شایانی به حوزه سلامت جامعه خواهد بود و انتظار این است بانک ها همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشند.


وی با اشاره به کمبود یکصد هزار تخت بیمارستانی در کشور گفت: امیدواریم با مشارکت بانک ها 20 هزار تخت بیمارستانی از محل سرمایه گذاری های داخلی و خارجی  ایجاد و با این مشارکت گامی در جهت ارتقای خدمات بیمارستانی برداشته شود.


در این نشست همچنین  قائم مقام بانک مرکزی با اشاره به مشکل دولت در بحث منابع مالی، خواستار توجه جدی به ایجاد بیمارستان با استفاده از سرمایه گذاری بخش داخلی و خارجی شد و گفت: برای ساخت و راه اندازی بیمارستان باید تمرکز بر سرمایه گذاران داخلی و خارجی باشد. 


اکبر کمیجانی افزود: اولویت سرمایه گذاری باید برای تکمیل پروژه های نیمه تمام باشد، ضمن آنکه اصلاح ساختاردر بیمارستان ها در تمام زمینه ها امری لازم و ضروری است.  


در این جلسه مقرر شد نمایندگان بانک مرکزی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بانک های عامل نسبت به برگزاری جلسات بعدی و بررسی طرح های کارشناسی که از سوی وزارت بهداشت ارسال می شود، اقدام کنند.





۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن