تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نجات و رستگارى در سه چيز است: پايبندى به حق، دورى از باطل و سوار شدن بر مركب جدّيت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850166918




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زیباکلام: اصولگرایان از قالیباف خوششان نمی‌آید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ماهنامه «نسیم بیداری»: صادق زیباکلام تاکید دارد که کارهای محمدباقر قالیباف را باید به حساب برنامه‌های سیاسی‌اش گذاشت تا اعتقاد قلبی و عقلی.

این استاد دانشگاه می‌گوید: «قالیباف یک موضوع مهم را متوجه نشده یا نمی‌خواهد متوجه شود. آن موضوع این است که هر قدر هم که تلاش کند و کارهایی را که باب طبع آنها است را انجام بدهد، باز هم محال است که اصولگرایان قالیباف را خودی حساب کرده و از کاندیداتوری‌اش در انتخابات حمایت کنند. تاکیدم این است که محالِ محالِ محال است که جبهه اصولگرایی او را به عنوان نامزد اصلی معرفی کنند.»

او تاکید دارد که اعتماد اصولگرایان به شهردار تهران را باید احتمالی نامحتمل قلمداد کرد.

متن این پرسش و پاسخ در زیر می‌آید:

شما در مصاحبه‌ای که شهریور ۹۲ داشتید، این طور گفتید که «شهرداری دیگر مثل گذشته برای قالیباف حلاوتی ندارد.» عملکرد سه ساله شهردار تهران را با توجه به آن ذهیت چطور می‌بینید؟

قالیباف همان قالیبافی است که در قبل بود. قالیبافی که در سال ۸۴ از نیروی انتظامی استعفاء داد تا رییس‌جمهور شود؛ قالیبافی که در سال ۹۲ همه تلاشش را انجام داد تا شاید بتواند بالاخره رییس‌جمهور شود. آقای محمدباقر قالیباف هیچ تغییری نکرده است و همچنان سعی می‌کند تا با موج‌سواری به اهدافش برسد. ایشان همیشه سعی‌اش این است که چهره محبوب و مورد نظر اصولگرایان تندرو باشد و برای رسیدن به این خواسته‌اش حاضر است تا به هر کاری تن بدهد. به همین دلیل هر زمان که به موعد انتخابات نزدیک می‌شویم، علامت‌هایی را به آنها ارسال می‌کند تا بلکه از کاندیداتوری‌اش حمایت کنند.

یعنی دغدغه اصلی شهردار تهران هنوز هم حضور و برنده شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری است؟

دقیقا. شما شک نکنید که آقای محمدباقر قالیباف هیچ چیزی را مهم‌تر و واجب‌تر از حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری و برنده شدن نمی‌داند.

پس چرا اصولگرایان چراغ سبز نشان نمی‌دهند. به هر حال قالیباف نسبت به خیلی‌های دیگر چهره‌ای شناخته شده‌تر است.

قالیباف یک موضوع مهم را متوجه نشده یا نمی‌خواهد متوجه شود. آن موضوع این است که هر قدر هم که تلاش کند و کارهایی را که باب طبع آنها است، انجام بدهد، باز هم محال است که اصولگرایان قالیباف را خودی حساب کرده و از کاندیداتوری‌اش در انتخابات حمایت کنند. تاکیدم این است که محالِ محالِ محال است که جبهه اصولگرایی او را به عنوان نامزد اصلی معرفی کنند.

«محالِ محالِ محال است...» با این شدت و حدت؟

ببینید! اصولگرایان این ذهنیت را دارند که همان طور که او دیگران را می‌تواند «قال» بگذارد، با آنها هم چنین رفتاری خواهد داشت و طبیعی است که با چنین ذهنیتی رغبتی به همنشینی با قالیباف نداشته باشند. قالیباف در دوره‌ای سعی کرد که خودش را به دولت روحانی و حتی اصلاح‌طلبان نزدیک کند و بعد هم به آنها پشت کرد؛ همان طور که با هدف سیاسی و نه با اعتقاد قلبی و عقلی شهر را پر از پوسترهای ضد آمریکایی یا ضد عربستان می‌کند، همان طور هم که سعی می‌کند با روش‌هایی ظاهری دل اصولگراها را به دست بیاورد، به راحتی می‌تواند در آینده باز هم به دلیل‌های سیاسی اصولگراها را دور بزند. دقیقا به همین دلیل چهره‌های شاخص و تصمیم‌گیر اصولگرایی کلا از قالیباف خوششان نمی‌آید و او را مهره‌ای غیر قابل اعتماد می‌دانند و معتقدند که نباید سیاسی‌کاری‌هایش را جدی بگیرند.

«سیاسی‌کاری‌اش» را توضیحِ بیشتری می‌دهید؟

ببینید! آقای قالیباف طوری رفتار می‌کند که همه را به این شناخت از خودش رسانده است که کارهایش از روی اعتقاد نیست و بیشتر تلاش دارد تا با توجه به جبر روزگار نوع فعالیتش را تعیین کند. چنین فردی را معمولا جریان‌های سیاسی جدی نمی‌گیرند.

اگر یکی از مدافعان قالیباف از شما دلیل چنین ذهنیتی را پرسید، چه جوابی دارید؟

حتما به او می‌گویم تو تخم چشم من نگاه کن و بگو این پوسترهایی که شهرداری با پول مالیات‌دهنده‌های تهرانی به در و دیوار می‌چسباند را آقای قالیباف از روی اعتقاد انجام می‌دهد. حتم دارم که یا این کار را نمی‌کند یا جوابش به سوال من «نه» خواهد بود.

به عنوان مثال در اوایل دولت روحانی گروهی از تندروها هجمه‌ای به رییس‌جمهور وارد کردند که حجاب برایشان جدی نیست. دقیقا مصادف با آن انتقادات شهردار دستور داد تا کارمندان زن و مرد شهرداری از هم جدا شوند. خب! این سوال به وجود می‌آید که اگر به جدانشینی زنان و مردان اعتقاد داشت، چرا در ۸ سالی که از ۸۴ تا ۹۲ شهردار بود، چنین تصمیمی را برای کارمندان شهرداری نگرفته بود. مسلم است که این تصمیم را به این دلیل گرفت تا خودش را به اصولگرایان ثابت کند که تکرار می‌کنم، هیچگاه به این خواسته‌اش نخواهد رسید.

 ایشان در شرایطی که از سال ۸۸ تا ۹۱ حتی یک بار هم از واژه فتنه استفاده نکرده بود، به یک باره به مناسبت ۹ دی سال ۹۱ درباره این مساله کلی تبلیغات کرد تا در ۵ ماه مانده به انتخابات دولت یازدهم دلِ اصولگرایان را با این نقشه به دست بیاورد. این نوع رفتارها نشان می‌دهد که اعتقاد در کارهایش جایی ندارد و بیشتر سعی‌اش موج‌سواری است.

با توجه به نوعِ رقابتِ روحانی و قالیباف در انتخابات ۹۲، رابطه شهرداری با دولت یازدهم در این سه سال چطور بود؟

یقینا رابطه‌ای خوب و مفید را بین این دو دستگاه شاهد نبودیم و از اول هم پیش‌بینی می‌شد که قالیباف بنا را بر تعامل با روحانی نگذارد اما حرفِ من این است که قالیباف نه این که اعتقادی به روحانی نداشته باشد، بلکه سرمایه‌گذاری سیاسی‌اش به او اجازه نمی‌داد که با دولت همصدایی داشته باشد. چون او برای انتخابات ۹۶ همچنان چشم به اصولگراها دارد و به همین دلیل سعی می‌کند تا به روحانی نزدیک نشود. و الا هر کس که کار اجرایی در سطح کلان انجام داده باشد، حتما می‌تواند فرق بین روحانی و احمدی‌نژاد را متوجه شود و تکرار می‌کنم که فقط و فقط با هدف احمدی‌نژاد را به روحانی ترجیح می‌دهد.

 او در حالی علیه روحانی موضع‌گیری می‌کند که از گل بالاتر به احمدی‌نژاد نمی‌گوید تا هدف سیاسی‌اش را محقق کند و به همین دلیل به راحتی حاضر می‌شود تا منفعت سیاسی‌اش را نسبت به مصلحت عمومی در اولویت قرار بدهد.»



۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن