تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815369275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سپر صوتی؛ آپشن جدید مرسدس بنز


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سپر صوتی؛ آپشن جدید مرسدس بنز
این شرکت در جدیدترین اقدام خود، سیستمی را برای حفاظت از گوش مسافران در برابر آسیب شنوایی ناشی از صدای تصادف معرفی کرده است.
شرکت مرسدس بنز در تلاش برای کاهش آسیب‌های شنوایی ناشی از صدای بلند تصادفات خودرو قصد دارد از یک سپر صوتی"صورتی" استفاده کند.

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمگ، ایده جدید این شرکت خودروسازی آلمانی، انتشار نویز صورتی از یک سیستم استریو در آستانه تصادف است که به تحریک یک واکنش فیزیکی جالب خواهد پرداخت.

این شرکت در تاریخچه طولانی خود کارهای زیادی در زمینه ایمنی خودرو انجام داده است. برای مثال در سال 1978، بنز کلاس S به ارائه نخستین سیستم‌های ترمز ضد قفل چهار چرخ در یک خودروی تولیدی پرداخت. در سال 1987 نیز این شرکت در کنار شرکت‌های بی‌ام‌و و تویوتا نخستین سیستم‌های کنترل کشش را در خودرو ارائه کردند.

در سال 2003 نیز، شرکت مرسدس-بنز به معرفی سیستم پیش‌ایمنی خود پرداخت که شامل اقداماتی در زمان تصادف غیرقابل اجتناب است. از جمله این اقدامات، بهینه شدن سریع فشار کمربند ایمنی، بسته شدن پنجره‌های کنار و سقف، پف کردن صندلی‌ها برای تثبیت بدن مسافران و حتی حرکت صندلی به سمت مرکز خودرو قبل از تصادف است.

این شرکت در جدیدترین اقدام خود، سیستمی را برای حفاظت از گوش مسافران در  برابر آسیب شنوایی ناشی از صدای تصادف معرفی کرده است.

این کار با تحریک یک واکنش طبیعی بدن موسوم به رفلکس صوتی انجام می‌شود که طی آن، عضله در گوش میانی بطور غیرارادی منقبض شده و به طور موثری انرژی ارتعاشی منتقل شده به حلزون گوش را تعدیل می‌کند.

زمانی که ماهیچه رکابی واکنش نشان می‌دهد، روی استخوان رکابی در گوش میانی کشیده شده و ارتبط بین پرده گوش و گوش میانی را تضعیف می‌کند. از این رو بخشی از صدا به سمت عقب منعکس شده و به گوش میانی نمی‌رسد. این رفلکس حدود یک دهم ثانیه طول می‌کشد تا فعال شود، از این رو معمولا از گوش فرد در زمان بروز صداهای بلند ناشی از تصادف خودرو حفاظت نمی‌کند.

به این منظور دانشمندان از انفجارهای کوتاه نویز صورتی 80 دسیبلی را در ثانیه‌های پیش از تصادف استفاده کردند که ترکیبی از همه آهنگهای ممکن است. سطح 80 دسیبل حتی در حد صدای آزاردهنده نیز نیست اما برای تحریک واکنش صوتی مطلوب قبل از تصادف کافی است. اما دانشمندان دریافته‌اند که ارائه بیش از یک آهنگ در یک بار می‌تواند این اثر را در زمان صداهای کم تر نیز تحریک کند.

قابلیت پیش‌ایمنی صوتی امسال در خودروهای کلاس E مرسدس بنز ارائه خواهد شد و به تدریج در سال‌های آینده در سایر خودروهای مجهز به سیستم پیش‌ایمنی نیز قرار داده خواهد شد.


تاریخ انتشار: ۰۷:۴۴ - ۰۸ آبان ۱۳۹۵ - 29 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن