تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835803838




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش قالیباف به خبر واگذاری زمین ۱۴۹ هزار متری به همسرش


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: واکنش قالیباف به خبر واگذاری زمین ۱۴۹ هزار متری به همسرش
شهردار تهران گفت: اخیرا می‌گویند که قالیباف ۱۴۹ هزار متر مربع زمین به همسرش داده است که آدم به حال آن‌ها غصه می‌خورد.

تصویر واکنش قالیباف به خبر واگذاری زمین ۱۴۹ هزار متری به همسرش


به گزارش آخرین نیوز، محمد باقر قالیباف طی سخنانی در نشست صمیمانه با دبیران شورایاری و مدیران محلات شهرداری منطقه 17، به موضوع نوسازی بافت فرسوده اشاره کرد و ابراز داشت: از حدود هفت سال قبل معافیت برای صدور پروانه در بافت فرسوده و واحد های فرسوده را در نظر گرفتیم تا نسبت به سهم خودمان در نوسازی بافت فرسوده کمک کنیم؛ حدود دو سال بعد از این اقدام بود که مجلس شورای اسلامی طی مصوبه ای تخفیف 50 درصدی برای صدور پروانه در بافت فرسوده را تصویب کرد؛ این در حالی است که در آن زمان ما معافیت صدور پروانه در بافت فرسوده تهران را به 100 درصد رساندیم. در یک سال اخیر نیز مقرر شده است تمامی آِیتم های درآمدی حذف شود تا فیش صادر شده برای بافت فرسوده صفر باشد. وی عنوان داشت: اگر در شهر تهران نقطه ای وجود دارد که سه شاخص مد نظر برای تشخیص بافت فرسوده را دارا است اما به عنوان بافت های فرسوده قلمداد نمی شود، قابل تجدید نظر است به نحوی که می توان نقاطی که احیا و یا نوسازی شده اند را از بافت فرسوده خارج کنیم و نقاط جدیدی را به بافت فرسوده اضافه کنیم. قالیباف ادامه داد: تامین مسکن کارکنان نیز یکی از وظایف بوده است که در این راستا به 27 هزار نفر از مجموعه حدود 60 هزار نفر کارکنان شهرداری تهران کمک کرده ایم. آن افرادی که آن حرف ها را می زدند، حالا با عدالت خواری می خواهند حرف عدالت خواهی بزنند.
 
وی افزود: این امتیازی که به مردم در حوزه بافت فرسوده و کارکنان دادیم، براساس مرّ قانون و مصوبه‌های مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی شهر تهران است. اخیرا نیز می گویند که قالیباف 149 هزار متر مربع زمین به همسرش داده است که آدم به حال آن ها غصه می خورد.
 
شهردار تهران تاکید کرد: در گذشته جانبازان اعصاب و یا کسانی که از ناحیه مغز، سر و نخاع آسیب دیده بودند با مشکلات جدی برای درمان روبرو می شدند؛ به نحوی که شاهد بودیم به دلیل مشکل مالی، امکان اعزام آنها به آلمان برای درمان در مرکز پروفسور سمیعی وجود نداشت و این جانبازان قطع عضو و یا شهید می شدند. هم اکنون نیز افرادی که در تصادفات از ناحیه سر و مغز آسیب می بینند برای درمان خود دچار مشکل هستند.
 
قالیباف تاکید کرد: از همان زمان در بنیاد شهید دنبال کردند تا بیمارستانی که مایه افتخار در حوزه مغز و اعصاب باشد را بسازیم. این بیمارستان هم اکنون در حال نهایی شدن است تا به عنوان بزرگ ترین مرکز مغز و اعصاب ایجاد شود. این بیمارستان یک هیات امنا دارد که خیریه امام رضا (ع) با 9 عضو اینجا را پایه گذاری کرده اند و شخصیت های بزرگی نیز از چهره های ملی و علما عضو هیات امنا هستند. یک عضو هیات امنای این خیریه نیز همسر بنده است. کل این بیمارستان هم وقف است اما ببینید چه حرف هایی می زنند ؟ باید حواسمان باشد رابطه ما با خدا درست باشد، در ادامه خداوند خودش رابطه ما را با خلق خدا درست می کند.
 
وی در ادامه موضوع راه آهن را معضل جدی مناطق 17 و 18 توصیف کرد و گفت: ما به عنوان شهرداری تهران هر کاری که برای پیگیری این موضوع لازم بود را انجام دادیم و حتی حاضر شدیم برای تملک زمین های راه آهن پول هم پرداخت کنیم؛ این در حالی است که از نظر قانون و مقررات نباید هیچ هزینه ای بابت آن بپردازیم.
 
شهردار تهران تاکید کرد: در فضای روی تونل راه آهن از لحاظ قانون راه آهن امکان ساخت و ساز وجود ندارد و نگاه اقتصادی به منظور ساخت واحد های مسکونی و یا تجاری ظلم به مردم این منطقه است چرا که این محدوده باید با کاربری فضای سبز و خدمات عمومی دنبال شود.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه «شهدا چراغ راه و راهنمای ما هستند و همه ما به شهدا مدیون هستیم» عنوان داشت: منطقه 17 افتخار دارد که در زمینه فرهنگ جهاد و شهادت در شهر تهران پیشتاز باشد؛ ما نیز به عنوان خدمتگذاران مردم وظیفه داریم به این منطقه توجه داشته باشیم.
 
قالیباف در ادامه به رویکرد سرای محلات نیز اشاره کرد و گفت: اگر کار در سراهای محله رویکرد اقتصادی پیدا کند، بدون شک شکست خواهد خورد. شهرداری تهران نیز به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی اگر بودجه جاری و دائمی را برای هزینه های سرای محله اختصاص دهد، باز هم سراهای محله ناکام خواهند بود از این رو باید توجه داشته باشیم تا سراهای محله راه حل میانی برای این موضوع پیدا کرده و حرکت کنند.
 
شهردار تهران ابراز داشت: نباید احساس کنیم با کسب درآمد از سرای محلات امکان توسعه پیدا می کنیم و می توانیم خدمت بیشتری به مردم ارایه کنیم چرا که این نگاه برای فرهنگ سرمایه داری است؛ این در حالی است که در حوزه تربیتی نمی توان با نگاه سرمایه داری کار کرد.
 
قالیباف ادامه داد: ممکن است سراهای محله یکسری نیازهای اساسی داشته باشند و در دوره های 10 ساله نیازمند بازسازی باشند که این اقدام از سوی شهرداری تهران دنبال می شود اما مسایل جاری همانند حقوق و سایر هزینه های جاری سرای محلات باید تامین شود در عین حال باید توجه داشت که سرای محلات به عنوان یک بنگاه اقتصادی اداره نکنیم.
 
وی تصریح کرد: آفت بزرگ کار فرهنگی و تربیتی در کشور آن است که کار فرهنگی، به کار پیمانکاری تبدیل شده است؛ این در حالی است که در دو سال گذشته در شهرداری تهران تاکید کرده ایم که با کار پیمانکاری، نمی توان کار فرهنگی انجام داد. باید توجه داشت که کار فرهنگی و تربیتی، کار دل است.
 
شهردار تهران با تاکید بر ضرورت تفکر مسجد محوری در سرای محلات، ابراز داشت: اینکه شهرداری تهران به مساجد کمک کرده و نسبت به رونق بیشتر مساجد اقدام کرده است، باعث افتخار و نوکری ما است؛ سراهای محله نیز هر کاری که از شئونات مسجد را باید در مساجد انجام دهند.
 
وی با تاکید بر توجه به «مدرسه، محله، مسجد و منزل» در محلات شهر تهران، ابراز داشت: اگر مجموعه حرکت شهرداری تهران را حول این چهار محور مدیریت کنیم، می توانیم کار خود را به درستی انجام دهیم اما به شرطی که کار فرهنگی، کار پیمانکاری نباشد.
 
قالیباف با بیان اینکه «کار فرهنگی محل کسب نیست»، ابراز داشت: درست است که فعالیت های فرهنگی هزینه دارد و ممکن است محل ارتزاق برخی افراد هم باشد اما باید یقین داشته باشیم که روزی ما را خداوند می دهد.
 
شهردار تهران گفت: در روزهای ابتدایی که توفیق خدمت در شهرداری تهران را داشتیم، خواسته شورایاران این بود که در کانکس نگهبانی محله خود اجازه تشکیل جلسه داشته باشند اما حالا به نقطه ای رسیده ایم که سرای محله در محلات احداث شده است و در ادامه نیز نیازمند آن هستیم که با طمانینه بیشتری تصمیم بگیریم.
 
وی در ادامه ابراز داشت: هم اکنون شورایاری ها و مدیریت محله ثبات پیدا کرده و ریشه دار شده است؛ در این شرایط کسی نمی تواند ریشه این سیستم را بخشکاند چرا که پس از تصویب هیات دولت، مقرر شد انتخابات شورایاری ها در همه کشور انجام شود.
 
قالیباف در ادامه شورایاری ها را پایه و اساس شهرداری ها عنوان کرد و گفت: کار شورایاری ها با شورای شهر متفاوت است همانطور که کارکرد شورای شهر با مجلس شورای اسلامی تفاوت دارد؛ کار شورایاری ها نباید چندان به سیستم اداری و رسمی برگردد بلکه همه چیز باید بین حلقه شورایاری ها و مردم تعیین تکلیف شود.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر رسیدگی به فقرا و محرومان، تاکید کرد: نباید لحظه ای از بحث محرومیت زدایی و رسیدگی به فقرا غفلت کنیم و در این مسیر ما هم در شهرداری تهران هر کاری از دستمان بر بیاید را انجام می دهیم.
 
شهردار تهران ابراز داشت: سزاوار نیست در شهری زندگی کنیم که افرادی در این شهر سر گشنه بر بالین بگذارند؛ یکی از بزرگان دینی نیز به من گفت اگر بهترین کارهای عمرانی و زیر ساختی را انجام دهید اما فقیری در این شهر باشد که شب، سر گرسنه بر بالین بگذارد و امکان و پول خود را در جای دیگری هزینه کنید، خلاف شرع کرده اید.
 
قالیباف عنوان داشت: مدیر محله و شورایاری ها می توانند با نقشه یک یکم بفهمند که چه کسی در محله نیازمند است. پس از شناسایی باید با رعایت ادب، اخلاق و حفظ کرامت این افراد، این کار را به صورت کاملا غیر رسمی انجام دهیم. سرای محلات، دبیر محلات، اعضای شورایاری ها، ائمه جماعات و بزرگان محل به این امر توجه کنند و آن را وظیفه انسانی و فردی خودمان بدانیم.
 
ویدر پایان با اشاره به سوال یکی از شورایاران پیرامون دفاتر تصدی گری و خدمات شهری، عنوان داشت: دفاتر خدمات الکترونیک شهر جزو مجموعه شهرداری تهران نیستند بلکه این دفاتر برون سپاری شده اند اما در سوی مقابل باید ضمن تغییر رویکرد های مجموعه شهرسازی، کوچک سازی را در شهرسازی انجام دهیم که این اقدام را به صورت گام به گام پیش می بریم.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران





جمعه, 07 آبان 1395 ساعت 11:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن