تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869070809




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایستگاه‌های مترو تبدیل به نگارخانه می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری مترو از آمادگی این معاونت برای برگزاری نگارخانه‌های حرفه‌ای برای هنرمندان پایتخت در ایستگاه‌های مترو خبر داد.

محمد بنی حسن، در تشریح برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری مترو با بیان اینکه فضای مترو یک فضای لوکس و ایمن است که روزانه به طور میانگین 3 میلیون نفر در روز جابجا می‌شوند، گفت: مترو به عنوان یکی از پرمخاطب ترین ارگان اجتماعی شناخته می شود که روزانه تعداد زیادی از فضاهای گسترده آن استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به افزایش تعداد ایستگاه‌های مترو طی سال آتی و پیرو بهره برداری از خطوط 6 و 7 گفت: با افزایش تعداد ایستگاه‌ها، قطعا فضاهای ایستگاهی که می توان از آنها برای ترویج و توسعه فرهنگی استفاده کرد بیشتر خواهد شد و برهمین اساس برنامه گسترده ای برای بهره برداری حداکثری داریم.

بنی حسن با بیان اینکه مترو یک شهر زیرزمینی است و امکان اجرای برنامه‌های متعدد آموزشی و فرهنگی در آن وجود دارد، افزود: درهای مترو برای ارگان‌هاو سازمان‌های آموزشی و فرهنگی گشوده شده و آنها می توانند از فضاهای نمایشگاهی و راهروهای ایستگاه های مترو برای انجام برنامه های خود استفاده کنند.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری مترو با بیان اینکه مترو برنامه های ویژه ای برای کمک به هنرمندان دارد، گفت: هنرمندان می توانند از فضاهای نمایشگاهی داخل ایستگاه‌های مترو برای معرفی آثار خود در هر زمینه استفاده کنند و این مهم در راستای ایجاد نگاه گذر و نگارخانه در مترو است چراکه سعی داریم شهر زیرزمینی مترو را به محلی برای تبادل فرهنگ و معرفی آثار هنرمندان بدل کنیم.

وی با بیان اینکه نگارخانه‌ای به وسعت مترو باید ایجاد شود تا فرهنگ اصیل و سبک زندگی ایرانی_اسلامی به مردم شناسانده شود، تصریح کرد: در حال منعقد کردن تفاهم ‌نامه با سازمان فرهنگی و هنری هستیم که آنها آثار هنرمندان را تأیید کرده و پس از آن مترو نیز نسبت به نمایش آنها اقدام .کند

بنی حسن همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات مسافران با مترو و بالعکس با بیان اینکه 23مشکل و دغدغه احصا شده که برنامه ریزی های دقیقی برای رفع و فرهنگسازی صورت گرفته است، ادامه داد: مترو یک سازه جدید است که برای فرهنگسازی بایدفرصت بیشتری داده شود وفرهنگسازی زمان بر است.

وی با بیان اینکه مشکلات احصا شده اعم از نحوه تهیه بلیت، استفاده و گذر از گیت، حفظ حریم خط زرد، راه نرفتن به روی پله برقی و ایجاد موانع در بسته شدن درب‌های قطار آغاز و تا دغدغه‌هایی همچون رعایت حریم خصوصی مسافران، برخورد با دستفروشان و... ادامه دارد، گفت: تمام تلاش خود را انجام دادیم تا توسط پیام‌های فرهنگی به مردم یاد دهیم که چگونه باید از این وسیله استفاده کنند که خوشبختانه با اقدامات انجام شده شاهد بهبود رفتار مردم در برخی زمینه‌ها بودیم اما هنوز هم در برخی مشکلات همچون راه رفتن، ایجاد مانع در بسته شدن درها و... دیده می شود که باید برنامه‌های فرهنگسازی اتخاذ شود.

بنی حسن در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تمرکز برنامه‌های فرهنگسازی خود را بر روی دانش آموزان قرار دادیم و برای آموزش صحیح دانش آموزان در مورد استفاده از مترو به تمام مدارس شهر تهران اعلام آمادگی کردیم، گفت: حتی در تابستان اردوی قطار دانایی برای دانش آموزان برگزار کردیم؛ بگونه‌ای که در تابستان 3000 دانش آموز با حضور در این برنامه از روند حرکت،نگهداری و... قطارهای مترو بازدید کردند که در قالب سرود و نمایش نحوه استفاده درست از مترو برای آنها توضیح داده می شد.



۰۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن