تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871448831




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شاخص کل بورس تهران به ۷۹۲۹۹ واحد رسید/ گروه فلزات اساسی و معدنی‌ها پیشرو شدند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: معامله‌گران بورس تهران امروز شاهد معاملاتی پرحجم با پیشرو شدن گروه فولادی‌ها و معدنی‌ها بود، بازاری که البته نیم نگاهی به گروه پالایشی‌ها داشت، شاخص کل نیز با ۵۳۷ واحد رشد به ۷۹۲۹۹ واحد رسید.


به گزارش فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات امروز چهارشنبه 5 آبان 95 با افزایش 537 واحدی روی رقم 79 هزار و 299 واحد ایستاد.


شاخص کل هم‌وزن نیز با 116 واحد افزایش عدد 15 هزار و 715 واحد را تجربه کرد. امروز همچنین شاخص سهام آزاد شناور با رشد 652 واحدی عدد 88 هزار و 368 واحد را به نمایش گذاشت.


شاخص بازار اول اما با افزایش 525 واحدی روی عدد 55 هزار و 645 واحد ایستاد و شاخص بازار دوم با 292 واحد افزایش به عدد 172 هزار و 497 واحد ایستاد.


امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) با رشد یک واحدی عدد 828 واحد را به نمایش گذاشت.


بر اساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت فولاد مبارکه اصفهان با 94 واحد، معدنی و صنعتی گل گهر با 67 واحد و پالایش نفت اصفهان با 62 واحد افزایش بیشترین تأثیر مثبت را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.


در مقابل معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت ایران ترانسفو با 19 واحد، مخابرات ایران با 15 واحد و سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی با 14 واحد کاهش بالاترین تأثیر منفی را بر برآورد این نماگر به دوش کشیدند. 


به گزارش فارس ارزش کل معاملات امروز بورس تهران به بیش از 284 میلیارد تومان بالغ شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از یک میلیارد سهم و اوراق قابل معامله طی 95 هزار و 240 نوبت دادوستد بود.


طی معاملات امروز کمتر از 30 میلیون سهم صنعتی دریایی ایران به ارزش بیش از 7.5 میلیارد تومان از سوی سهامدار عمده کد به کد شد. در آتیه داده‌پرداز نیز امروز کمتر از 21 میلیون سهم به ارزش کمتر از 21.5 میلیارد تومان به کدهای درون‌گروهی انتقال داده شد.


بر اساس این گزارش، امروز بازار سهام شاهد نشانه‌های ضعیفی از ورود نقدینگی همگام با افزایش غلبه خریداران در فروشندگان سهام بود بازاری که همسو با روند قیمت‌ها در بازارهای جهانی پیشرو شدن گروه فلزات اساسی و معدنی‌ها را به نظاره نشستند.


در این میان اصلاح کوتاه‌مدت قیمت‌ها در گروه پالایشی‌ها همزمان با افزایش انتظارها در این گروه برای منتفع شدن از محاسبه فرآورده‌های فرعی بر اساس نرخ ارز آزاد باعث شد، تا این گروه با پیشرو شدن پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت تبریز امروز خودنمایی کند.


در گروه انفورماتیک نیز پس از شفاف‌سازی «مداران» این سهم شاهد شکل‌گیری صف خرید ناپایدار در بالاترین سقف قیمتی بود. 


روند معاملات سهام در بازار نشان می‌دهد که موضوع ارز تک‌نرخی این روزها باعث شده تا در میان جا ماندن گروه خودرویی‌ها و پتروشیمی‌ها گروه‌های معدنی و فلزات اساسی حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند. 


امروز بازار سهام بازاری به نسبت شاداب‌تر از روزهای گذشته بود که با افزایش نسبی حجم و ارزش معاملات سهام همراه شده است، بازاری که گروه معدنی‌ها و فلزات اساسی در کنار پالایشی‌ها در آن خودنمایی کردند. 


۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن