تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس كار نيكى انجام دهد ده برابر آن پاداش دارد و از جمله آنها سه روز روزه در هر ماه ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867688061




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف سالانه 800 تن مواد مخدر در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری مهر: رئیس دفتر جانشین فرماندهی کل قوا در ناجا گفت: ۳۰ درصد از مواد کشت شده در افغانستان از ایران عبور می کند که از این مقدار، ۸۰۰ تن کشف و بیش از ۱۰۰ تن ترانزیت است.
 

علیرضا جزینی در میزگرد علمی قتل و مصرف شیشه که با همکاری دفتر تحقیقات کاربردی فاتب و دانشگاه علوم و فنون نظامی برگزار شده بود، گفت:  آسیب های ناشی از مصرف مواد مخدر در حوزه های امنیت، بهداشت، فرهنگ و اقتصاد غیرقابل انکار است.

وی با اشاره به کشف ۷ هزار تن مواد مخدر در کشور افغانستان افزود: ۳۰ درصد از مواد کشف شده از ایران عبور می کند که از این مقدار بیش از ۱۰۰ تن ترانزیت می شود و ۸۰۰ تن کشف می شود.

جزینی با بیان اینکه در بحث مبارزه با مواد مخدر بخش های مختلفی چون پیشگیری، درمان، کاهش آسیب، مقابله و توانمندسازی های قابل بحث و بررسی است، گفت: نیروی انتظامی صرفا بحث مقابله را مورد توجه قرار داده بنابراین باید همسو با این امر موارد دیگر را نیز به عنوان سرفصل های فعالیت های مورد اهمیت خود قرار دهد.

تغییر در باورهای جوانان و نوجوانان مهمترین اصل در پیشگیری از مواد مخدر

در ادامه این نشست، صراحی مشاور ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری به تغییرات سریع اجتماعی اشاره کرد و افزود: طی یک دهه اخیر این تغییرات مهمترین عامل گرایش به مصرف مواد مخدر در بین نوجوانان و جوانان بوده است. همچنین این تغییرات سریع در فضای جامعه به ترتیب خانواده ها، مدارس، دانشگاه ها و در کل بدنه جامعه را آسیب پذیر کرده است.

وی افزود: اعتیاد قبح اجتماعی خود را از دست داده به گونه ای که افراد در بخش های مختلف جامعه اقدام به مصرف علنی مواد مخدر می کنند.

مشاور ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود:تغییر در باورهای اجتماعی از جمله موارد دیگری است که به رشد این آسیب اجتماعی دامن می زند به گونه ای که افراد تحت عناوین مختلف نظیر کاهش وزن، رشد اندام های خون و حتی بیدار ماندن های طولانی از مخدرهای صنعتی استفاده می کنند. اگر قرار است اصل پیشگیری مورد توجه قرار گیرد تغییر در باورهای جوانان و نوجوانان باید در اولویت باشد.

وی گفت: سیر تحولات اجتماعی صورت پذیرفته افراد را تنوع طلب، کم تحرک، کنجکاو، ماجراجو، لذت جو، نوگرا، ریسک پذیر و فاقد مهارت رشد کرده که این عوامل باعث رشد و گسترش مصرف مواد مخدر در بین قشر آسیب پذیر شده است.

صراحی در ادامه نبود ساختار مناسب اجتماعی را یکی دیگر از عوامل رشد سریع پدیده اعتیاد در جامعه عنوان کرد و گفت: وظیفه نهادهای اجتماعی افزایش امید در قشر جوان است اما عدم برنامه ریزی مناسب در این زمینه باعث ایجاد رخوت و ناامیدی در این گروه اجتماعی شده و ناخواسته افراد به سمت مواد مخدر گرایش پیدا می کنند.




۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن