واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: با توجه به برخی تصاویر منتشر شده، گویا هفته گذشته دو دستگاه رنو کوئید به یکی از شرکت های خودروسازی ایرانی آمده است. با توجه به فضای داخلی شرکت که در تصاویر مشخص است، برخی احتمال این را می دهند که در حال حاضر این دو رنو کوئید در گروه صنعتی سایپا و پارس خودرو قرار دارند.
به گزارش جام جم آنلاین از اسببخار ، با توجه به اطلاع رسانی منابع خبری هندی، اولین نمونه های رنو کوئید از هند برای تحقیق و پروژه تطبیق با بازار ایران به کشور آمده اند و قرار است فرایند بررسی آن آغاز شود. حال با توجه به تصاویر و برخی شنیده ها، سوالی پیش می آید که چرا رنو کوئید بر خلاف صحبت ها به جای ایران خودرو در جایی دیگر قرار دارد؟ البته که نمی توان از روی تصاویر به صورت قطعی گفت که این خودروها در محوطه سایپا هستند و شاید در بخشی از یک خودروسازی دیگر قرار داشته باشند.
پیمان کارگر، مدیر عامل شرکت رنو پارس، در کنفرانس مطبوعاتی خود به این طور در مورد ورود رنو کوئید به بازار ایران شرح داد: « برنامه تولید کوئید مشابه سفارش برزیل را در ایران داریم و می خواهیم با قیمت حدود ۳۰ میلیون تومان آن را روانه بازار کنیم. همچنین کوئیدی که در ایران ساخته می شود، مانند نسخه هندی نیست و استانداردهای ایران را رعایت می کند. به دنبال آن هستیم که کوئید را با سه ستاره ایمنی Euro Ncap در ایران عرضه کنیم. » حال شاید برای شما جای سوال باشد که چه طور رنو کوئید ایران متفاوت از نسخه هندی است؟ و با توجه به رویکرد دوره ای خودروسازان، اعتماد به این صحبت کمی برایتان سخت باشد! داستان از جایی شروع می شود که رنو کوئید نسخه هند به مراکز تست تصادف جهانی می رود و نمی تواند ایمنی خود را ثبت کند. با توجه به اینکه کوئید بر مبنا بازار هند طراحی شده بود و طبق استانداردهای آن کشور، وجود برخی امکانات مانند آینه بغل هم الزامی نیست، بدیهی است که خودرویی با فرایند ارزان سازی عرضه شده است. ولی از طرفی با توجه به برنامه گروه رنو جهت عرضه این خودرو در آمریکای جنوبی و برخی کشورهای آفریقا و حاشیه خلیج فارس، باید سطح ایمنی و تطابق کوئید با استانداردهای حداقلی تغییر می کرد. لذا در نسخه برزیلی با ۱۳۰ کیلوگرم اضافه وزن و بهبود شاسی روبه رو هستیم که در آزمایش اولیه به مراتب قوی تر از نسخه هندی ظاهر شده است و در تست تصادف از روبه رو به صورت مقطعی موسسه Global Ncap، ستون A تا حد زیادی قوی ظاهر شده است. با توجه به مدارک منتشر شده از این تست می توان نتیجه گرفت که نسخه دو ایربگ کوئید با شاسی تقویت شده می تواند در بخش صحت عملکرد سامانه های ایمنی امتیاز بیشتری را بگیرد و سطح سه ستاره ایمنی جهانی را بدست آورد و با امکانات ایمنی بالاتر، بهتر ظاهر شود.
شاید باز هم برای شما جای سوال باشد که در این شرایط، چرا باید نسخه هندی برای برخی آزمایش ها به ایران بیاید؟ پروژه کوئید حاصل مرکز تحقیقات و فناوری رنو در هند است و به عبارت ساده، این هندی ها هستند که مالک اصلی این پروژه به حساب می آیند. بدیهی است که برای برخی تست های اولیه نسخه های آزمایشی از جانب خط تولید مرکزی به سایر مراکز تولید ارسال می شود و احتمالا این دو کوئید، برای برخی آزمایش های فنی به ایران آمده اند و ما هم امیدواریم که در بحث ایمنی و شاسی، پای نسخه برزیلی به ایران باز شود. با این تصاویر نمی توان به صورت قطعی کل پروژه کوئید را در ایران تفسیر کرد و یا پیش داوری در خصوص آن داشت. ولی آن گونه که واضح است، در صورت صحت تصاویر، پروژه کوئید با سرعت بیشتری در ایران فعالیت می کند و این نشان از حرکت نسبی رو به جلو در شرایط فعلی صنعت خودرو ایران است.
چهارشنبه 5 آبان 1395 ساعت 09:29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]