تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا را خالصانه ياد كنيد تا بهترين زندگى را داشته باشيد و با آن راه نجات و رستگارى را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802425434




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نشانه‌های مهمترین بیماری‌ شایع ناتوان کننده


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به نشانه‌های مهمترین بیماری‌ شایع ناتوان کننده و راه‌های درمان آن گفت: بیماری‌های جسمی و مشکلات تغذیه‌ای می‌تواند در بروز افسردگی نقش بسزایی داشته باشند.

به گزارش فارس، علی‌اصغر اصغرنژاد فرید در ارتباط با افسردگی اظهارداشت:افسردگی یکی از مهمترین بیماری‌های شایع ناتوان کننده است که امروز تعداد زیادی از مردم را درگیر کرده است و هر شخصی با هر سنی ممکن است دچار این بیماری شود. افسردگی نوعی بیماری است که هم روی ذهن و هم روی جسم فرد تأثیر می‌گذارد. به طور کلی افسردگی یک مشکل عاطفی است که با غمگینی، یأس و ناامیدی مشخص می‌شود این مشکل منجر به مسایلی شده که توانایی فرد را در عملکرد تفکر و احساس تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: احساس دوری نسبت به خانواده و دوستان و از دست دادن عواطف نسبت به آنها، لذت نبردن از زندگی، گوشه‌گیری و کناره‌گیری از مردم و فعالیت‌های روزانه،‌احساس عمیق گناه، افکار خودکشی و یا حتی اقدام به آن، احساس ناامیدی شدید در زندگی و دل‌مردگی، کاهش میل جنسی، گریه کردن‌های مکرر، احساس غم و غصه و تنهایی، بی‌توجهی به وضع ظاهر، عدم تحمل مسایل روزمره، کوتاهی در انجام وظایف، ضعف حافظه، عصبانیت، پرخاشگری، کاهش توانایی مقابله با مشکلات، ناتوانی در ارتباط با دیگران (تحرک‌پذیری، طعنه زدن)، احساس پوچی، ضعف، بی‌حالی، از دست دادن اعتماد به نفس، کم اشتهایی یا پر اشتهایی، چاقی یا لاغری به دلیل اختلال در خوردن،‌ سردرد، دردهای عضلانی عمومی بدون علت، پرخوابی یا کم خوابی، احساس خستگی مداوم، اختلالات دستگاه گوارش مانند:‌ تهوع، درد معده، تغییر در کارکرد روده و ... از دیگر عوارض افسردگی در بدن است.

 این روانشناس بالینی اضافه کرد: عوامل مختلفی در بروز و دوام آن دخالت دارند. از جمله می‌توان به علل محیطی و تغییرات مواد درون بدن و زمینه‌های ارثی اشاره کرد. این علت‌ها شامل:‌ موقعیت‌های دشوار زندگی، شرایط دشوار شغلی، از دست دادن شغل، شکست ةای متفاوت (اقتصادی، تحصیلی، شغلی، ازدواج و ...) بیماری یا از دست دادن یکی از عزیزان، مصرف الکل یا مواد مخدر، مصرف بعضی داروها، تغییرات هورمونی و تغییرات شیمیایی درون بدن و ... است. همچنین بعضی از بیماری‌های جسمی و مشکلات تغذیه‌ای می‌توانند در بروز افسردگی نقش بسزایی داشته باشند.

اصغرنژاد فرید گفت: با وجود رعایت تمام شرایط، ممکن است افسردگی هم مانند بسیاری از بیماری‌های جسمی (تب، گلودرد، سردرد و ...) به سراغتان آید. چنانچه هر کدام از علایم افسردگی را در خود تجربه کردید با اطلاع از این که افسردگی به راحتی قابل کنترل و درمان است به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید تا طبق نظر ایشان از درمان دارویی یا روان درمانی برخوردار گردید.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطر نشان کرد: درمان افسردگی با موفقیت همراه است و اکثر افراد پس از شروع درمان و پیگیری آن تا درمان کامل زیر نظر روانپزشک و یا روانشناس در عرض چند هفته احساس بهبودی می‌کنند. البته باید توجه داشت  که درمان توصیه شده مربوط به شخص شما بوده و قابل ارایه به فرد دیگری نیست همچنین نوع درمان و مدت آن را فقط پزشک شما تعیین می‌کند. بنابر این از استفاده خودسرانه از دارو یا قطع نابهنگام آن بدون نظر پزشک خودداری کنید.

۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن