تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867396570




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

8 شرکت هواپیمایی در انتظار تاسیس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری مهر: دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی از طی مراحل تاسیس ۶ شرکت هواپیمایی و ۲ شرکت هلی کوپتری خبرداد و گفت: این شرکتها هنوز مجوز فعالیت نگرفته اند.
 

مقصود اسعدی سامانی با اشاره به محتوای جلسات شورای عالی هواپیمایی، گفت: این ۸ شرکت برای تاسیس موافقت اصولی را دریافت کرده‌اند اما همچنان پیگیر الزام‌های مربوط به ساختار شرکت و تدوین نظام نامه‌هایشان هستند.

اسعدی سامانی ادامه داد: برای تاسیس یک شرکت هوایی در گام اول باید طرح توجیه اقتصادی تهیه شود و درصورتی که کفایت مالی لازم برای تاسیس شرکت تایید شود، شرکت هواپیمایی و هلی کوپتری می تواند آغاز به کار کند.

به گفته وی، تعیین کفایت مالی شرکت بستگی به نوع فعالیت آن دارد به عنوان نمونه اگر شرکتی قصد برقراری پرواز چارتری وبرنامه‌ای داخلی و خارجی را داشته باشد باید متناسب با این میزان فعالیت، تامین سرمایه کند.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی اظهار داشت: پس از موافقت اصولی برای ثبت شرکت و طی روند اداری باید حداقل ۵ هواپیما تامین شود و سپس شرکت مذکور در صورت دارا بودن استانداردهای لازم سازمان هواپیمایی کشوری می تواند مجوز A و C یعنی فعالیت و بهره برداری هوایی و جابه جایی مسافر و بار را دریافت کند.

اسعدی سامانی تصریح کرد: اگر شرکت به دنبال انجام پروازهای برنامه‌ای و چارتری داخلی و خارجی باشد باید حداقل ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایه داشته باشند اما تامین سرمایه برای شرکت‌هایی که تنها به دنبال برخی از این امتیازها هستند، کمتر است.

 اعلام  تداوم روند اداری ثبت شرکت‌های هواپیمایی و هلی‌کوپتری از سوی دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی در شرایطی منتشر می شود که عباس آخوندی دیروز در حاشیه مراسم امضای ۶ توافقنامه حمل و نقلی با آلمان از درخواست پروانه و تاسیس شرکت های هواپیمایی جدید خبر داد که مجوزهای اولیه را گرفتند و در حال انجام بقیه کارهایشان هستند.

وی گفت: یک شرکت هواپیمایی که بتواند تمام خدمات لازم را ارائه دهد باید حداقل ۳۵۰میلیارد تومان سرمایه داشته باشد و کارکنان آن نیز باید متخصص باشند؛ ضمن اینکه هواپیماهای شرکت باید نو بوده و سال ساخت‌شان بالای سال ۲هزار باشد.

البته پیش از این خبر صدور مجوزهای اولیه برای تاسیس ۶ شرکت هواپیمایی و ۲ شرکت هلی کوپتری از سوی اسعدی سامانی منتشر شده بود و وی اعلام کرده بود که شرکت‌های هواپیمایی تا اسفند ماه زمان دارند تا نسبت به تامین سرمایه لازم، پنج فروند هواپیما و الزام‌های مربوط به ساختار شرکت و تدوین نظام نامه ها اقدام کنند.



۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن