تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 خرداد 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801218987




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

205 هزار پلاک فرسوده پایتخت در انتظار وام نوسازی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 205 هزار پلاک فرسوده پایتخت در انتظار وام نوسازی
تهران داراي 205هزار پلاك فرسوده است كه نياز به نوسازي دارد....


تهران داراي 205هزار پلاك فرسوده است كه نياز به نوسازي دارد. اين تعداد بيش از پنج درصد مساحت شهر تهران را شامل مي‌شود و به گفته مسئولان وام‌هاي قرض‌الحسنه مي‌تواند مشكلات را حل كند، البته اگر امسال پرداخت شود. در اين زمينه به گفته مدير‌عامل سازمان نوسازي شهر تهران تأمين خدمات و زيرساخت‌هاي مورد نياز محدوده‌هاي بافت فرسوده از وظايف حاكميت و دولت به شمار مي‌آيد و اگر فكر و راهكاري براي سرعت بخشيدن به احيا و نوسازي بافت‌هاي فرسوده در نظر گرفته نشود با‌يد با كوچك‌ترين زلزله‌اي منتظر خسارت‌هاي جاني و مالي بسياري بود. اين در حالي است كه نوسازي و احياي بافت‌هاي فرسوده شهري مي‌تواند به رونق اقتصادي و ساخت‌وساز شهري كمك شاياني بكند كه مسئولان از آن غافل هستند.
         
 5 درصد مساحت شهر تهران فرسوده است

‌در  شهر تهران با احتساب 3 ميليون تومان صرفه‌جويي بابت آزادسازي هر متر‌مربع از معابر شهري واقع در بافت فرسوده، بين سال‌هاي 84 تا 94 رقمي در حدود 250 ميليارد تومان صرفه‌جويي اقتصادي براي بازگشايي معابر و افزايش سطح شبكه معابر صورت گرفته است. اين در حالي است كه به گفته مدير‌عامل سازمان نوسازي شهر تهران، از مجموع تقريباً 205 هزار پلاك مسكوني فرسوده در شهر تهران كه به تصويب شوراي عالي شهرسازي و معماري رسيده‌است، حدود 34 درصد يعني 71 هزار پلاك فرسوده و ناكارآمد نوسازي شده‌است.  به نظر مي‌رسد با نوسازي كامل بافت فرسوده تهران تقريبا 800 ميليارد تومان صرفه‌جويي تنها در بخش توسعه و بازگشايي معابر شهري صورت گيرد.
تهران هم‌اكنون داراي 205 هزار پلاك فرسوده است كه نياز به نوسازي دارد؛ اين رقم يعني بيش از پنج درصد مساحت شهر تهران، يعني دقيقاً 3 هزار و 268 هكتار از مساحت پايتخت. در اين محدوده 19 درصد از جمعيت شهر تهران زندگي مي‌كنند و حدود 22 درصد كل پلاك‌هاي شهر تهران را شامل مي‌شود.
عبادالله فتح‌اللهي چندي قبل از بسته تشويقي نوسازي بافت‌هاي فرسوده كلانشهر تهران رونمايي كرد. بسته‌اي كه بر اساس سياست «عادلانه شدن مشوق‌ها و ارتقاي كيفيت زندگي» پي‌ريزي شده است. در بسته تشويقي نوسازي بافت‌هاي فرسوده شهر تهران، اعطاي وام قرض‌الحسنه نوسازي، تخفيف 100 درصدي هزينه انشعابات برق، گاز، آب و فاضلاب و تخفيف 100 درصدي مجوزهاي حفاري و همچنين اعطاي وام تسهيلات وديعه مسكن، رايگان كردن عوارض صدور پروانه شهرداري متقاضيان، پرداخت هزينه‌هاي طراحي نما، اعطاي كمك‌هزينه اجراي نما و اعطاي تراكم تشويقي پيش‌بيني شده است.   فتح‌اللهي اعلام كرده است كه 25 درصد از هزينه‌هاي نوسازي در محدوده بافت فرسوده شهر تهران كاهش يافته است و شهرداري تهران نيز همزمان در چهار محور سياست‌هاي نوسازي بافت‌هاي فرسوده شهر تهران را پيگيري مي‌كند.
 
  تأمين خدمات و زيرساخت‌ها از وظايف حاكميت و دولت است

 به گفته مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران، طبق قوانين و اسناد بالادستي، تأمين خدمات و زيرساخت‌هاي مورد نياز محدوده‌هاي بافت فرسوده از وظايف حاكميت و دولت به شمار مي‌آيد كه ضرورت دارد براي تحقق اين امر، موضوع در دستور كار دستگاه‌هاي اجرايي قرار گرفته و پيگيري لازم از طريق ستاد ملي بازآفريني پايدار شهري صورت گيرد.  فتح‌اللهي با اشاره به مأموريت‌ها و وظايف ستاد بازآفريني پايدار كلانشهر تهران و همچنين ستادهاي بازآفريني پايدار مناطق داراي بافت فرسوده، از مديران و كارشناسان دفاتر خواست تا با نقدهاي سازنده و ارائه راهكارهاي كارآمد و مؤثر، اين مجموعه‌ها را در راستاي رفع ضعف‌ها و همچنين رفع موانع نوسازي در محلات ياري رسانند.  وي با تأكيد بر اينكه تمامي اقدامات نوسازي در يك محله بايد در راستاي ارتقاي كيفيت زندگي در محله صورت گيرد و هرگونه اقدامي بر خلاف اين موضوع در نقطه مقابل اهداف و مأموريت‌هاي ما قرار مي‌گيرد، گفت: نوسازي بافت‌هاي فرسوده، فرآيندي سخت و پيچيده است و فلسفه وجودي دفاتر خدمات نوسازي نيز اين است كه در شرايط سخت و دشوار بتوانند وضعيت مطلوب را براي تحقق نوسازي در محلات خلق نمايند.   مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران همچنين از همكاري حوزه معاونت خدمات شهري شهرداري تهران در موضوع نوسازي و تأمين زيرساخت‌هاي مورد نياز در بافت‌هاي فرسوده خبر داد و خاطرنشان كرد: زماني ايجاد فضاي سبز در محلات بافت‌هاي فرسوده، امري دست نيافتني تلقي مي‌شد اما ورود معاونت خدمات شهري به عنوان معاونت پيشگام، ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي اين حوزه را در راستاي نوسازي و ارتقاي كيفيت زندگي به بافت‌هاي فرسوده شهر هدايت خواهد كرد.  فتح‌اللهي با بيان اينكه يكي از شاخصه‌هاي بافت فرسوده، نفوذناپذيري است، تصريح كرد: بحث نفوذناپذيري، روان‌سازي تردد، پاركينگ و غيره از جمله مسائل شايان توجه در نوسازي بافت‌هاي فرسوده است و استفاده از ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي مجموعه معاونت حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران براي رفع اين مسائل ضروري است.





تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن