تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869124608




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نحوه ثبت نام اتباع افغان در راهپیمایی اربعین


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور: اتباع کشور افغانستان که دارای کارت آمایش، کارت هویت، دفترچه پناهندگی و یا دفترچه اقامت صادره معتبر از مراجع قانونی هستند، می توانند برابر نحوه اعلامی، نسبت به ثبت نام برای شرکت در مراسم عظیم راهپیمایی اربعین حسینی اقدام کنند.

 
آقابابائی دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: در پی توافق با دولت عراق و موافقت آن کشور، اتباع کشور افغانستان که دارای کارت آمایش، کارت هویت، دفترچه پناهندگی و یا دفترچه اقامت صادره معتبر از مراجع قانونی جمهوری اسلامی ایران هستند، می توانند به 160 دفتر کفالت و اقامت اتباع خارجی در 14 استان کشور مراجعه و نسبت به ثبت نام برای شرکت در مراسم عظیم راهپیمایی اربعین حسینی اقدام کنند.
 

مجید آقابابائی با اشاره به امکان مراجعه اتباع افغانستان در استانهای فاقد دفاتر کفالت به دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداریها برای پیگیری روند ثبت نام گفت: هزینه های ثبت نام اتباع افغانستانی شامل 40 دلار هزینه روادید و 24 هزار و هشتصد تومان هزینه بیمه؛ مانند اتباع ایرانی می باشد و برای دفترچه های تردد نیز 35 هزار تومان توسط دفاتر اخذ خواهد شد و به جز این موارد، اتباع افغانستان هیچ هزینه دیگری برای ثبت نام پرداخت نخواهند کرد.

دبیر ستاد مرکزی اربعین افزود: اتباع کشور افغانستان و اتباع سایر کشورها که دارای گذرنامه های معتبر کشور متبوع خود بوده و دارای پروانه اقامت از جمهوری اسلامی ایران هستند، نیز می توانند مستقیماً از طریق سامانه سماح و یا مراجعه به دفاتر کفالت یا سفارت عراق یا کنسولگریهای سه گانه و یا دفاتر صدور روادید در 12شهر ثبت نام کنند.

آقابابائی خاطر نشان کرد، این گذرنامه ها نباید دست نویس و باید اصطلاحاً قابل خواندن با ماشین (MRZ) باشند.

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور با تأکید بر اینکه تمام اتباع خارجی، صرفاً اجازه خروج و ورود از مرز شلمچه و یا مرزهای هوایی را خواهند داشت، خاطر نشان کرد؛ در مورد اتباع کشورهای دیگر که دارای پروانه اقامت در ج.ا.ا نیستند، حسب اعلام دولت عراق، روادید توسط سفارت آن کشور در ایران صادر نخواهد شد و الزاماً باید از سفارت یا کنسولگریهای عراق در کشور متبوع خود، روادید اربعین را اخذ نمایند.

آقابابائی در مورد اتباع کشورهای ثالث و یا همسایه که در کشور خود روادید اربعین اخذ نموده و قصد دارند از مسیر جمهوری اسلامی ایران و از طریق مرزهای زمینی و یا هوایی به کشور عراق عزیمت کنند گفت: از طریق وزارت امور خارجه به کنسولگریهای جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شده است که در خصوص این اتباع، در صورت داشتن روادید اربعین، روادید دوبار سفر جهت ورود به کشور و خروج از کشور و مجدداً برگشت از کشور عراق و خروج از جمهوری اسلامی ایران صادر شود.

گفتنی است بر اساس تصمیمات متخذه در مراجع قانونی، در صورت عزیمت و حضور غیر قانونی اتباع خارجی در مرزهای سه گانه زمینی کشورمان در استانهای ایلام و خوزستان، این گونه اتباع دستگیر و حتی در صورت داشتن مجوزهای اقامت در جمهوری اسلامی ایران، به دلیل تخلف از قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران، مستقیماً به کشور متبوع خود طرد خواهند شد.





۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن