تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بر خداوند است كه هيچ گرفتارى به زيارت من نيايد مگر آن كه او را شادمان بازگردانم و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817048693




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لخته‌های مرگ بار در کمین افراد کم تحرک


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: لخته‌های مرگ بار در کمین افراد کم تحرک
رییس انیستیتو پاستور ایران با اشاره به حرکت لخته های خونی از پا به سمت ریه، از بروز آمبولی و ایست تنفسی در مشاغل کم تحرک و مسافرت‌های طولانی خبر داد.
مصطفی قانعی فوق تخصص ریه و رییس انیستیتو پاستور ایران ضمن تاکید بر اینکه بالغ بر 95 درصد آمبولی های ریوی از لخته های خونی وریدی یا همان ترومبوز های ساق و ران پا منشا می‌گیرند، اظهار کرد: علت این عارضه در کم تحرکی و درواقع نوعی بی حرکت ماندن های طولانی مدت پا در مسافرت های طولانی چند ساعته هوایی و زمینی، به علت کاهش جریان خون در این نواحی است. 


وی تاکید کرد: کاهش جریان خون در پاها، مانع از حرکت مداوم خون و ورود و خروج سریع آن در سیاه رگ ها می‌شود که در این شرایط ظرف چند ساعت تجمع سلولهای خونی و در نتیجه ایجاد لخته های وریدی و ترومبوز را با خود به همراه می آورد، وضعیتی که درآن ایستادن و یا نشستن های طولانی مدت بویژه در پشت پیشخوان مغازه ها و فروشگاه ها و نظایر آن، مهمترین جرقه های بروز لخته های مرگ بار هستند.


لخته های وریدی در انتظار سیگاری‌ها 
این فوق تخصص ریه گفت: علاوه بر موارد ذکر شده دوروه دیگر نیز در معرض خطر ابتلا به ترومپوز های وریدی هستند که مبتلا یان به واریس( وجود رگ‌های معیوب در پشت ساق پا) و دیگری افراد دارای غلظت خون بالا ازجمله سیگاری ها، سر حلقه های اصلی این مجموعه را تشکیل می‌دهند. 


وی با بیان اینکه تشنگی طولانی مدت و در واقع کاهش سطح آب و مایعات بدن نیز با افزایش غلظت خون می تواند به ایجاد لخته های خونی منجر شود، تصریح کرد: این لخته پس از مدتی در نتیجه فعالیت های روزمره از محل خود تغییر می کند که به مرور با ورود به ران‌ها به سمت اندام فوقانی از جمله شریان‌های سیاهرگی در ریه حرکت می کند که احساس دردهای ناگهانی و حتی گذرا در پا و اندام‌های فوقانی، ایجادکمی تورم در پا از مهمترین علایم بروز لخته است. 


رییس نستیتو پاستور ایران افزود: گروه های پرخطر برای پیشگیری از آمبولی ریه و درصورت مشاهده هر یک از این علایم باید به متخصصین داخلی عروق و حتی ریه مراجعه کنند.


برای جلوگیری از لخته های مرگ بار مصرف آسپیرین کافی نیست
وی با بیان اینکه مصرف آسپیرین در سنین زیر 40 الی 45 سال توصیه نمی شود، گفت: این گروه سنی دارای عروقی نسبتا سالم تر و گشاد هستند و نیازی به خوردن این دارو ندارند، اما آسپرین هم به تنهایی از ایجاد لخته های خونی ساق پا و ران‌ها جلوگیری نمی کند و در این میان تجویز هپارین نیز در بیماران تازه جراحی شده و نظایر آن تنها یکی از راهکارهای پیشگیری از ترومبوز است. 


این فوق تخصص ریه با اشاره به انجام حرکات ورزشی بسیار ساده در ناحیه مچ و ساق پا به عنوان بهترین راه حل پیشگیری از ترومبوز، اظهار کرد: کشیدن کف پا به سمت بالا و حرکت مداوم پنجه پا به صورتیکه گاهی پاشنه پا روی زمین قرار گیرد و سپس حرکت دورانی موچ پا در حالتی که کمی پاها از سطح زمین به سمت بالا فاصله داشته باشند موجب پمپ خون به سیاهرگ ها و مانع از تجمع سلولهای خونی میشود. 


قانعی اظهار داشت: در صورت تشخیص کمی دیر هنگام ترومبوز تنها راه درمان استفاده از نوعی داروهای روان کننده لخته است که بعد از 10 روز در بدن جذب می شود و در غیر این صورت در موارد مزمن، این لخته با ایجاد تپش قلب، کمی تب و تنگی نفس وارد ریه ها و در نهایت ایست تنفسی و حتی مرگ بیمار می‌شود، بنابراین انجام اقدامات پیشگیری بهترین راه مقابله با این لخته های مرگبار است.



منبع : باشگاه خبرنگاران



تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن