تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862602136




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف و ضبط 54 کیسه زغال درختان بلوط در چرام - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
زغال
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چرام از کشف و ضبط 54کیسه زغال درختان بلوط در این شهرستان خبرداد. به گزارش ایسنا،  حبیب الله پیوسته گر در جمع خبرنگاران مامورین حفاظت منابع طبیعی شهرستان چرام در حین گشت زنی در مسیر جاده "آرند – چرام" به یک دستگاه خودروی سایپا مشکوک گشته و پس از بازرسی مشخص شد خودروی مورد نظر حامل 54 کیسه زغال حاصله از درختان بلوط بوده است. وی بیان کرد: پس از اخذ دستور قضایی خودروی حامل مواد مکشوفه به اداره منابع طبیعی شهرستان جهت سیر مراحل قانونی بخصوص ضبط اموال مکشوفه وتنظیم پرونده تخلف به دادگستری انتقال داده شد. رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چرام خاطرنشان کرد: امروز نیز طبق گزارشات واصله از طریق همیاران طبیعت مبنی بر تولید زغال در بخش سرفاریاب سریعا اقدامات لازم از طریق مراجع محترم قضایی انجام و با اخذ دستور قضایی مامورین اداره منابع طبیعی به مناطق مورد نظر عزیمت که پس از کشف پنج باب کوره زغال ،10 کیسه زغال خارج وکوره ها توسط مامورین تخریب و ارشادات و تذکرات لازم به ساکنین منطقه نیز داده شد. پیوسته گر تصریح کرد: با توجه به بافت عشایری منطقه ودارا بودن پوشش جنگلی متاسفانه طی سالهای اخیر بحث تولید وخرید وفروش زغال جنگلی فزونی یافته وعلی رغم تلاش های شبانه روزی مامورین اداره مطبوع متاسفانه مثمر ثمر نبوده وافراد طماع وسود جو با هدایت برخی ساکنین منطقه با ترغیب ساکنین روستاها  اقدام به تولید زغال نموده واین امر پوشش جنگلی  شهرستان را در معرض خطر جدی قرار داده است. وی از مردم خواست از تخریب منابع طبیعی و قطع درختان جنگلی به منظور تهیه زغال خودداری کنند تا نسل امروز و فردایمان از این نعمت خدادادی بهره ببرند و در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف منابع طبیعی به شماره رایگان حفاظت منابع طبیعی 1504 اطلاع دهند. به گزارش ایسنا، طبق ماده 48 قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، حمل چوب و هیزم و ذغال حاصله از درختان جنگلی در تمام نقاط کشور به استثنای داخله شهرها بدون تحصیل پروانه حمل از سازمان‌جنگلبانی ممنوع است و چنانچه مرتکب فاقد پروانه بهره‌برداری باشد طبق قانون مجازات مرتکبین قاچاق تعقیب خواهد شد در صورتی که دارای‌پروانه بهره‌برداری باشد تنها عین مال به سود سازمان جنگلبانی ضبط می‌شود. حمل چوب و هیزم و ذغال از شهرها به دهات مجاور در حدود مصرف شخصی مجاز است حدود این اجازه در آیین‌نامه اجرایی این قانون تعیین‌خواهد شد. لازم به ذکر است که شهرستان چرام از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد بالغ بر 109 هزار هکتار عرصه جنگل و مرتع دارد.


انتهای پیام


یکشنبه / ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۵:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن