واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: يك نماينده مجلس: برخي دلشان نميخواهد با فساد مبارزه كنند
يك نماينده مجلس با گلايه از افرادي كه با طرح مبارزه با مفاسد اقتصادي مخالفت ميكنند، عنوان كرد كه...
يك نماينده مجلس با گلايه از افرادي كه با طرح مبارزه با مفاسد اقتصادي مخالفت ميكنند، عنوان كرد كه «بارها پرسيدهايم كه پيشنهادشان براي حل اين مشكل چيست؟ اما فقط شعار ميدهند و هيچ پيشنهادي ارائه نميكنند؛ بيش از سه سال از عمر دولت ميگذرد، اما دولت حاضر نشده است يك لايحه متناسب اين موضوع بياورد. در عين حال صرفاً مخالفت ميكنند.»
محمد دهقان، نماينده دورههاي هفتم تا دهم مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با سايت نماينده درخصوص طرح تشكيل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادي كه از مجلس قبل پيگير تصويب آن بود، گفت: «در تهيه اين طرح نظرات نمايندگان، مركز پژوهشهاي مجلس، مسئولان ارشد قوه قضائيه و رئيس مجلس دريافت شده و طي جلساتي با مسئولاني در دولت از جمله معاون حقوقي رئيسجمهور، وزير دادگستري و معاونان وزير اقتصاد نيز مشورتهايي شده است.»
عضو سابق هيئترئيسه مجلس درباره وضعيت فعلي اين طرح گفت: «اين طرح پخته را كه نتيجه ۳ سال تلاش كارشناسي بود، همان روزهاي ابتدايي مجلس دهم از نمايندگان امضا گرفتيم و تحويل هيئترئيسه داديم كه شايد بتوان گفت طرح مبارزه با جرايم اقتصادي كه قبلاً تحت عنوان طرح تشكيل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادي مطرح بود، اولين طرح اعلام وصول شده اين مجلس بهشمار ميرود.»
دهقان با ذكر اين جمله كه «قوه قضائيه در زمينه مبارزه با فساد بايد جلوتر از بقيه قرار بگيرد» تصريح كرد: «اين قوه طبق قوانين هم مسئول پيشگيري از جرم و هم مسئول برخورد و مجازات مجرمين است؛ بنابراين چون قوه قضائيه ميگويد اين طرح را براي مبارزه با فساد لازم ميداند، به نظر ميرسد شايسته باشد دوستاني كه معتقد به مبارزه با فساد هستند با كليات اين طرح موافقت كنند.»
وي در خصوص مخالفتها با تصويب اين طرح پس از بيان اين جمله كه برخي اجزاي دولت با اين طرح مخالفت ميكنند، خاطرنشان كرد: «برخي افراد كه حتي در زمانهاي مختلف مسئوليتهايي نيز برعهده داشتند و كاري براي مبارزه با فساد نكردند، امروز هم وقتي ميبينند كاري در حال انجام است حس ميكنند جاي آنها تنگ ميشود، در حالي كه با تصويب اين طرح هر كسي كار خودش را خواهد كرد.»
نماينده مردم طرقبه در ادامه افزود: «مفاسدي از نيروهاي اين دولت نيز در حال نمايان شدن است كه مقداري اين شائبه را به وجود ميآورد كه اين دولت نيز همانند دولتهاي گذشته، بهحضور يك مرجع قوي براي گرفتن يقه مفسدان تمايل ندارند.»
عضو كميسيون حقوقي مجلس با اشاره به فيشهاي نجومي گفت: «متأسفانه اين مسئله آبروي كشور را برده است و اينها فقط ميخواهند لاپوشاني كنند. بعد هم اين كار مشمول مرور زمان خواهد شد و به ثمر نميرسد. مفاسد بانك ملت را هم ميبينيم كه تعدادي از افراد در اين خصوص دستگير شدهاند. اتهامي هم وجود دارد مبني بر اينكه يكي از وابستگان مدير ارشد اجرايي كشور در اين پرونده فساد بانكي ذيمدخل هست. اين موضوع را هم ميخواهند مشمول مرور زمان كنند تا كسي نفهمد نتيجه چه شد.»
دهقان در پايان تصريح كرد: «متأسفانه از يك طرف كموبيش برخي مفاسد در دولت ديده ميشود، از طرف ديگر هيچ كاري نميكنند و لايحهاي به مجلس نميدهند، از طرف ديگر با همان طرحي كه نوشته شده است نيز مخالفت ميكنند. مجموع اينها اين شائبه را به وجود ميآورد كه اينها شعار ميدهند، اما دلشان نميخواهد با فساد مبارزه كنند.»
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]