تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798576482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک حقوقدان:قانون در خصوص فرزندکُشی از شدت برخوردار نیست


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: یک حقوقدان:قانون در خصوص فرزندکُشی از شدت برخوردار نیست
یک حقوقدان گفت: اگر پدری فرزند خود را بکُشد چه دختر و چه پسر مجازاتی که وجود دارد دیه است که باید به سایر اولیای دم پرداخت کند اما البته در مواردی که مادر فرزند خود را می‌کشد امکان اجرای قصاص وجود دارد و این استثنای قانونی فقط در مورد پدر صادق است.
آفتاب‌‌نیوز : حسن پوربافرانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص موضع قانون پیرامون فرزندکشی اظهار کرد: قانون در خصوص این موضوع از شدت برخوردار نیست و علت آن هم این بوده که این مهم خیلی رواج نداشته است ولی اگر به جایی برسیم که تعداد این مورد افزایش یابد ایرادی ندارد مجازات تعزیری بیشتر تایید شود.

وی افزود: مجازات قصاص را نمی‌شود اعمال کرد چون این موضوع یک بحث فقهی است و در آنجا آمده که اگر کسی فرزند خود را بکشد قصاص نمی‌شود اما در مجازات دیه دست مقنن باز است می‌تواند مجازات را افزایش دهد.

این دانشیار دانشگاه اصفهان ادامه داد: اگر پدری فرزند خود را بکشد چه دختر و چه پسر مجازاتی که وجود دارد دیه است که باید به سایر اولیای دم پرداخت کند و خودش حقی در آن ندارد و یک مجازات حبس از سه تا 10 سال نیز وجود دارد که دادگاه می‌تواند برحسب صلاحدید آن را افزایش یا کاهش دهد.

پوربافرانی با اشاره به اینکه دادگاه در برخی موارد حکم تبعید نیز صادر می کند که البته خلاف قاعده است و در اکثر موارد این کار انجام نمی‌شود، تصریح کرد: اگر مجریان متوجه شوند که این مهم روند رو به رشدی دارد باید در بازنگری قوانین تصمیم گرفته شود. معمولا اختلاف فرهنگی میان والدین و فرزندان موجب بروز چنین رفتارهایی می‌شود و در واقع کشتن فرزند توسط پدر یا مادر پاک کردن صورت مسئله ای است که علاقه نداشته‌اند به وجود بیاید.

وی تاکید کرد: اگر آمار این جرائم رشد داشته باشد دست مقنن باز است که مجازات حبس را بیشتر کند مثلا مجازات سه تا 10 ساله را به هفت تا 10 ساله افزایش دهد. مجازات از حیث تعزیرات قابل تغییر است و وحی منزل نیست ولی حکم قصاص را نمی‌توان تغییر داد و حق قصاص برای اولیای دم وجود ندارد.

این حقوق دان ادامه داد: حتی اگر حق قصاص را برای اولیای دم قائل شویم سوال اینجاست که این حق قصاص متعلق به چه کسی است؟ متعلق به همسر، خواهر و برادر، پدر بزرگ و مادر بزرگ فرزندی است که به قتل رسیده؛ اینها افراد فامیل یا فرزندان همان پدر هستند که اکثرا از حق قصاص خود صرف نظر می‌کنند زیرا قصاص یعنی کشته شدن پدرشان.

پوربافرانی گفت: البته در مواردی که مادر فرزند خود را می‌کشد امکان اجرای قصاص وجود دارد و این استثنای قانونی فقط در مورد پدر صادق است.

وی اضافه کرد: البته در واقع این پدرها هم خود قربانی شرایط خاص اجتماعی هستند و برطرف کردن اختلافات فرهنگی و فرهنگ سازی باید توسط نهادهای ذی ربط انجام شود. سوال اینجاست بودجه‌های فرهنگی کجا مصرف می‌شود؟

این حقوقدان خاطرنشان کرد: این مدل اتفاقات نیازمند علت یابی و جرم شناختی است باید در این زمینه علل و عوامل جرم بررسی شوند تا موضوع بهتر واکاوی شود.



۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن