تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860457531




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گاف بزرگ BBC در ترجمه مناظره آمریکا | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: در برنامه اول از کیفیت مناظره مطلع نبودیم و نمی‌دانستیم حین مناظره چه اتفاقاتی می افتد و آیا توانایی کنترل برخی نماها را داریم یا خیر ولی.... بلافاصله بعد از آن که بحث جان گرفت و متوجه شدیم می‌توان مناظره را دوبله همزمان کرد، آن را پخش کردیم.

به گزارش تراز ، شبکه خبر تنها شبکه کاملاً خبری فارسی رسانه ملی است که طی مدت زمان 17 ساله حیات خود اغلب کوشیده است بازتاب‌دهنده خبری وقایعی باشد که در ایران و سایر نقاط جهان روی می‌دهد. این شبکه برخلاف بسیاری از شبکه‌های دیگر که عمده مخاطب خود را به‌واسطه محصولات سرگرم‌کننده به‌دست می‌آورند شبکه‌ای است کاملاً جدی و موردپسند مخاطبانی که از یک رسانه فقط خبر می‌خواهند. شبکه خبر کارکردی دارد شبیه به رادیوپیام که هرچند زودتر از شبکه خبر راه افتاد اما شاید به خاطر محدودیت‌های مدیوم صدا نتوانست به اندازه شبکه خبر رشد کند.


شبکه خبر در رکود مخاطب گریبانگیر رسانه ملی به تازگی بدعتی مفیدفایده را در دستور کار قرار داده است. بدعتی با نام پخش زنده مناظره دو نامزد حزب جمهوریخواه و دموکرات ایالات متحده. این دو نامزد در روزهای گذشته سه مناظره داشتند که شبکه خبر دو مناظره را، کاملاً زنده و با دوبله همزمان روی آنتن فرستاد و یک مناظره را با تأخیر؛ این اتفاق موجب شد نه فقط در ایران که مخاطبان فارسی زبان در سراسر دنیا از فایل‌های تصویری این مناظره به‌عنوان داده‌ای برای آگاهی با افکار ترامپ و کلینتون استفاده کنند.

شبکه خبر پیشتر و در جریاناتی مانند مذاکرات هسته‌ای و برجام هم کوشید همین‌قدر به‌لحظه حرکت کند اما آنچه اتفاق اخیر این شبکه را منحصربه‌فرد کرد واقعه‌نگاری زنده اتفاقی در ایالات متحده بود که معمولاً اخبار مربوط به این کشور باید بعد از درنظر گرفتن ملاحظاتی خاص روی آنتن رود.

برآمده از روند جدید شبکه خبر

آقای فتح‌الله فاخری مدیر اخبار شبکه خبر درباره اینکه بازخوردش از این پخش زنده مناظره چه بوده است به «صبح نو» گفت: به لحاظ آمار کمّی بینندگان، این مرکز نظارت بر برنامه‌هاست که باید آمار دقیق را اعلام کند اما به لحاظ بازخورد و واکنش‌های مردمی، مخاطبان از این پخش زنده به شدت راضی بودند و عموم نظرات هم مثبت بود.

فاخری با اشاره به اینکه پخش زنده چنین برنامه‌هایی از اولویت‌های جدید شبکه خبر است خاطرنشان ساخت: در یک سال ونیم اخیر و در سیستم جدیدی که برای شبکه خبر چیده شده یکی از اولویت‌ها پرداخت زنده و به‌موقع به اتفاقات روز ایران و جهان است. اگر یادتان باشد در ماجرای برجام هم همین‌قدر سریع عمل کردیم و حتی صحبت‌های اوباما درباره برجام را هم زودتر از بسیاری رسانه‌های دیگر روی آنتن فرستادیم. در فاجعه منا یا کودتای ترکیه هم شبکه خبر بود که به رفرنسی برای بازتاب اخبار بدل شد. تیم فعلی شبکه خبر به‌دنبال این است که در پوشش خبری رویدادهای دیگر هم همین‌قدر سرعت داشته باشد.

این مدیر رسانه ملی در پاسخ به این پرسش که چرا مناظره ابتدایی کلینتون-ترامپ را به صورت زنده روی آنتن نفرستاده‌اند، اظهار داشت: در برنامه اول از کیفیت مناظره مطلع نبودیم و نمی‌دانستیم حین مناظره چه اتفاقاتی می افتد و آیا توانایی کنترل برخی نماها را داریم یا خیر ولی بلافاصله بعد از آن که بحث جان گرفت و متوجه شدیم می‌توان مناظره را دوبله همزمان کرد، آن را پخش کردیم.

BBC گاف داد اما شبکه خبر، نه!

فاخری البته که اشاره‌ای هم به برخی انتقادات صورت گرفته به خاطر پخش زنده می‌کند. وی با بیان اینکه همواره گروهی هستند که فقط ایرادات را می‌بینند به «صبح نو» گفت: یک عده هستند که همیشه به فشارها علیه نوآوری دامن می‌زنند ولی نکته اینجاست که همین‌ها هم نتوانستند گافی از ما بگیرند.
وی ادامه داد: همین مناظرات را شبکه BBC فارسی هم روی آنتن فرستاد و دیدیم که در ترجمه یکی از بخش‌ها چه گافی داد. همین گاف را اگر شبکه خبر می‌داد بیچاره‌مان می‌کردند اما خوشبختانه با چینش تیمی مسلط، مستعد و توانمند، کاری کردیم که حتی یک اشتباه فاحش در ترجمه و دوبله همزمان صورت نگرفت.

از ممیزی گریزی نیست اما باید ریسک کرد

این مدیر خاطرنشان کرد: بازتاب‌های پخش مناظره در رسانه‌های معتبر جهان هم چشمگیر بود و هم روزنامه‌ها و هم رسانه‌های سایبری به این اتفاق پرداختند. این‌ها حائز اهمیت‌اند و البته باعث می‌شوند در آینده ضمن درپیش گرفتن این روند، مدام کیفیتمان را ارتقا دهیم.
فاخری میزان ممیزی‌های وارده به این مناظره را هم بسیار اندک دانست وبه «صبح نو» گفت: خوشبختانه در این مناظره‌ها، خودشان بسیاری از موارد را رعایت کردند(خنده) و همین باعث شد مشکلی در پخش زنده پیش نیاید.
وی تأکید کرد: از ممیزی گریزی نیست اما باید ریسک کرد چون تا ریسک تجربیات تازه را نداشته باشیم، پیشرفت چندانی در کارمان حادث نخواهد شد.



منبع: مشرق

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 1 آبان 1395 - 10:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن