تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدايا روزى كن مرا محبّت خودت و محبّت دوستدارانت را و محبّت آنچه مرا به تو نزديك مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843554695




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر استقرار «اس ۳۰۰» در سوریه بر استراتژی آمریکا | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: پژوهشگر ارشد مطالعات استراتژیک غرب آسیا گفت: هواپیماهای آمریکایی بعد از استقرار سامانه‌های «اس- ۳۰۰» و «اس- ۴۰۰» روسیه در سوریه، امکان پرواز در این کشور بدون هماهنگی با روسیه ندارند.

به گزارش تراز ، «محمدعلی مهتدی»، استاد دانشگاه و پژوهشگر ارشد مطالعات استراتژیک غرب آسیا در خصوص استقرار سامانه‌های «اس- 300» و «اس- 400» روسیه در سوریه و واکنش واشنگتن به آن، با اشاره به استقرار سامانه‌های «اس- 400» در لاذقیه و اطراف پایگاه هوایی حمیمیم اظهار داشت: روس‌ها قبلاً سامانه‌های «اس- 400» را در سواحل سوریه خصوصاً در لاذقیه و اطراف پایگاه هوایی حمیمیم، پایگاه نیروی هوایی روسیه مستقر کرده بودند. روسیه سامانه «اس- 400» را برای محافظت از این پایگاه و ساحل سوریه در مدیترانه نصب کرده است.

وی حمله جنگنده‌های آمریکا به مواضع ارتش سوریه در دیرالزور را حامل پیامی به روس‌ها دانست و افزود: زمانی که چهار فروند هواپیمای جنگی آمریکایی به مواضع ارتش سوریه در دیرالزور حمله کرد و بیش از 80 نفر از نیروهای ارتش سوریه را به شهادت رساند، مشخص شد که آمریکا در حال پیام دادن به روسیه است. واشنگتن به‌ خصوص در مورد نقش روسیه در مسئله حلب به این کشور پیام داد که آمریکا از این به بعد مستقیماً وارد عمل خواهد شد.

پژوهشگر ارشد پژوهشگده مطالعات استراتژیک غرب آسیا با توجه به سنگین بودن تهدید آمریکا برای روسیه گفت: روس‌ها بلافاصله نیروی عظیمی را به سوریه وارد کردند تا جلوی آمریکایی‌ها را بگیرند. روسیه ناوگان بسیار نیرومندی در شرق مدیترانه، سامانه‌های «اس- 300» در اطراف دمشق و «اس- 200» را در اطراف دیرالزور مستقر کرد.

وی استقرار سامانه‌های موشکی روسیه در سوریه را مانعی برای حملات آمریکا به سوریه ارزیابی کرد و بیان داشت: مسکو بعد از استقرار سامانه‌های موشکی خود اعلام کرد که از این لحظه به بعد هر هواپیمایی که بدون هماهنگی با ارتش سوریه و روسیه به فضای سوریه وارد شود، به‌طور خودکار با این سامانه‌ها سرنگون می‌شود. این مسئله عملاً باعث شد که آمریکایی‌ها نتوانند از هواپیماهای خود برای ادامه حملات علیه مقاومت و ارتش سوریه استفاده کنند.

تحلیلگر مسائل غرب آسیا با اشاره به توقف هماهنگی واشنگتن با مسکو برای حمله به مواضع تروریست‌ها در حلب عنوان کرد: بعد از استقرار سامانه‌های موشکی مشخص شد که روس‌ها در این مسئله بسیار جدی هستند. آمریکایی‌ها در واکنش به این موضوع هماهنگی با روسیه در مورد حمله به مواضع تروریست‌ها در حلب را متوقف کردند. فرض بر این بود بعد از آتش‌بسی که در حلب به مدت یک هفته با تفاهم بین روسیه و آمریکا انجام شد، اتاق عملیات مشترکی بین طرفین تشکیل شود و مواضع تروریست‌های داعش و جبهه النصره در حلب مورد هدف قرار گیرد.

وی با توجه به واکنش مسکو به عدم هماهنگی واشنگتن در سوریه اشاره داشت: از آنجایی‌ که آمریکایی‌ها حامی سازمان‌های تروریستی از جمله جبهه النصره و داعش هستند، نمی‌خواستند برگ حمایت از آنها را از دست دهند؛ لذا دبه در آوردند و نتیجه تفاهم مشترک با روسیه را متوقف کردند. روس‌ها نیز در مقابل به‌جای عقب‌نشینی فشار خود را بیشتر و نیروهای بیشتری را به سوریه وارد کردند. مشخص شد روسیه و آمریکا، دو قدرت بزرگ عملاً در برابر یک جنگ مستقیم قرار گرفته‌اند.

پژوهشگر و کارشناس مسائل غرب آسیا نشست لوزان را نیز نتیجه عقب‌نشینی آمریکا توصیف کرد و گفت: طبیعتاً روسیه و آمریکا تمایلی برای ورود به چنین جنگی را نداشتند؛ اما روس‌ها با تمرکز این‌ همه نیرو در سوریه نشان دادند که در تهدید خود جدیت به خرج می‌دهند و حتی حاضر هستند که به یک جنگ فراگیر وارد شوند. این موضوع باعث عقب نشینی آمریکا شد و جان کری دوباره با سرگئی لاوروف تماس گرفت. کنفرانس لوزان حاصل این تماس بود که به دلیل اختلاف زیاد بین دیدگاه‌ها به نتیجه‌ای ختم نشد؛ لذا قرار بر تداوم این تماس‌ها شد.

وی در پاسخ به این سؤال که «آیا اوباما در واپسین روزهای ریاست جمهوری خود عقیده‌ای برای حضور مستقیم نظامی در سوریه داشت؟» گفت: اوباما در آخرین روزهای ریاست جمهوری خود قرار گرفته است و دولت آمریکا به‌ هیچ‌ عنوان در شرایطی قرار ندارد که به یک جنگ وارد شود و آثار و تبعات این جنگ را برای خانم کلینتون، هم حزبی خود به ارث بگذارد.

استاد دانشگاه و کارشناس ارشد مسائل منطقه‌ای با یادآوری اختلاف‌نظر بین وزارت امور خارجه آمریکا و پنتاگون درباره حضور مستقیم نظامی در سوریه اظهار داشت: بعضی از مقامات پنتاگون تهدید می‌کردند که آمریکا باید وارد جنگ شود؛ اما بعداً مشخص شد که این تهدیدها توخالی است. اگر قرار باشد که نیروی زمینی و نیروهای تفنگدار دریایی عازم جنگ شود، مردم آمریکا چنین جنگی را در خارج از این کشور نمی‌پذیرند.

وی تهدیدهای پنتاگون را توخالی دانست و افزود: نیروی هوایی آمریکا به‌تنهایی نمی‌تواند کارایی لازم را داشته باشد. هواپیماهای آمریکایی بعد از استقرار سامانه‌های «اس- 300» و «اس- 400» روسیه در سوریه، امکان پرواز در این کشور بدون هماهنگی با روسیه را ندارند؛ لذا تمام تهدیدهایی که از سوی پنتاگون صورت می‌گرفت، بیشتر بلوف و تهدیدهای توخالی بود.

مهتدی با اشاره به گزینه‌های پیش روی واشنگتن اشاره داشت: ایالات‌متحده آمریکا عملاً خود را در برابر دو گزینه مشاهده کرد که هیچکدام قابل انجام نبود. گزینه نخست ورود به جنگ با روسیه بود که منجر به جنگ جهانی می‌شد و هیچکس این امر را دنبال نمی‌کند.

وی کمک به تروریست‌های داخل حلب و ارسال سلاح‌های جدید به آنها از جمله سلاح‌های ضد هوایی دوش پرتاب را گزینه دوم واشنگتن خواند و عنوان کرد: این گزینه نیز در شرایطی که تروریست‌های جبهه النصره در حلب در محاصره کامل قرار گرفته‌اند، اولاً ارسال این سلاح غیرقابل امکان است، ثانیاً نگرانی از افتادن این سلاح‌ها به دست داعش و سازمان‌های تکفیری- تروریستی وجود دارد که همانند موشک‌های استینگر در افغانستان می‌تواند علیه آمریکا مورد استفاده قرار گیرد.

پژوهشگر ارشد در پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه با ذکر وضعیت بسیار خوب محور مقاومت در حال حاضر گفت: آمریکایی‌ها عملاً در بن‌بست قرار گرفته‌اند و هیچ اقدامی در این شرایط امکان ندارد. همین مسئله باعث شد که روسیه، سوریه و نیروهای هم‌پیمان محور مقاومت فشار خود بر حلب را افزایش دهند. چه‌بسا در روزهای آینده وضعیت حلب یکسره شود و برگه بسیار مهمی از چنگ آمریکا، عربستان و همپیمانان آمریکا در منطقه خارج شود. به نظر می‌رسد که محور مقاومت در شرایط کنونی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و آمریکایی‌ها، سعودی‌ها و قطری‌ها قادر به انجام هیچ کاری نیستند. 
 
 



منبع: تسنیم

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 30 مهر 1395 - 11:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن