تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):اعتماد به خدا بهاى هر چیز گرانبها است و نردبانى به سوى هر بلندایى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816587584




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکلات شایع پوست و موی زنان در بارداری چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ماهنامه پیام یاقوت: حدود 80 درصد زنان دچار قرمزی و تورم لثه ها می شوند که مخصوصا اگر بهداشت دهان خوب نباشد، می تواند به دردناک و زخمی شدن آنها منجر می شود.همه خانم ها کم و بیش می دانند که دوران بارداری به گونه ای است که بر تمامی بدن فرد باردار تاثیراتی را می گذارد و پوست و مو هم در دوران بارداری با تغییراتی مواجه می شوند.

بارداری دوره ای از تغییرات هورمونی و متابولیک عمیق است که بدن آن را برای مدت نسبتا کوتاهی تحمل می کند و در طی آن تغییرات متعددی در پوست، ناخن و موها ایجاد می شود. بثوراتی و تغییرات پوستی در طول بارداری فوق العاده شایع هستند. به علت شرایط خاص روحی و روانی زنان باردار، این تغییرات می توانند سبب بروز نگرانی هایی شوند که ممکن است مربوط به زیبایی ظاهری، امکان عود در بارداری های بعدی، اثرات بالقوه بر روی جنین و یا مجموعه ای از آنها باشد.

بثوراتی که در دوران بارداری مشاهده می شوند همگی اهمیت یکسانی ندارند. برخی از آنها تغییرات پوستی شایعی هستند که تقریبا در تمام زنان باردار دیده می شوند. البته تعدادی از بیماری های پوستی نیز اختصاصا با حاملگی همراه هستند. همچنین حاملگی می تواند سبب تشدید یا تخفیف بسیاری از بیماری های پوستی شود که اختصاص به این دوران ندارند.


درخصوص تغییرات پوست و مو در دوران بارداری، بیشتر بدانیم

 

تغییرات شایع در پوست و ضمایم

تیره شدن پوست (هیپرپیگمانتاسیون)، درجات مختلفی از افزایش رنگدانه در پوست که منجر به تیره شدن قشر آن می شود، در 90 درصد زنان باردار در فاصله هفته های اول تا چهاردهم بارداری اتفاق می افتد، این تغییر در خانم های با روی تیره و پوست سبزه بیشتر از زنان با موی روشن و پوست سفید دیده می شود.

نواحی از بدن که به طور طبیعی تیره تر هستند، تیرگی بیشتری پیدا می کنند؛ به خصوص نوک سینه ها و هاله اطراف آنها، نواحی تناسلی و خط میانی دیواره شکم و گاهی زیربغل و کشاله ران ها. این تغییر رنگ معمولا بعد از حاملگی از بین می رود، ولی ممکن است مقداری از آن باقی بماند.

در طول بارداری خال های تیره ممکن است بزرگ تر و یا تیره تر شده و خال هایی که مورد توجه نبوده اند یک طرح مشخصی از تیره شدن پوست درحدود 70 درصد زنان باردار، خصوصا سبزه ها در نیمه دوم حاملگی دیده می شود. ماسک حاملگی عموما در لب بالا، گونه ها، پیشانی و چانه مشخص شده و با آفتاب تشدید می شود. این تغییر رنگ در زنان غیرباردار که از قرص های ضدبارداری استفاده می کنند و یا حتی گاهی در مردان هم به وجود می آید.

ماسک حاملگی بعد از زایمان ممکن است از بین برود و یا مقداری باقی بماند.

 

درخصوص تغییرات پوست و مو در دوران بارداری، بیشتر بدانیم

 

لثه ها

حدود 80 درصد زنان دچار قرمزی و تورم لثه ها می شوند که مخصوصا اگر بهداشت دهان خوب نباشد، می تواند به دردناک و زخمی شدن آنها منجر شود. کاهی نیز ضایعات عروق کوچکی ممکن است در لثه ها ایجاد شوند که به دنبال تماس دچار خونریزی می شود.

غدد عرق

در طی بارداری فعالیت و میازن ترشح غدد اکراین به طور قابل ملاحظه ای افزایش می یابد که این افزایش تعریق احتمالا منجر به افزایش جوش های عرق سوز نیز می شود.

غدد چربی

میزان ترشح غدد چربی در حین حاملگی افزایش می یابد. همچنین در دوران بارداری غدد چربی روی هاله نوک پستان بزرگ شده و به صورت برجستگی های کوچک قهوه ای رنگ ظاهر می شوند.

مو

بیشتر زنان در دوران بارداری به درجاتی از پرمویی دچار می شوند که معمولا در صورت مشخص تر از سایر نواحی است. این موی اضافی که به علت افزایش نسبت موهای در حال رشد در مناطق مختلف بدن است، تحت تاثیر عوامل هورمونی بوده و در عرض شش ماه پس از زایمان غالبا از بین می رود. همچنین به علت مشابه یعنی افزایش نسبت موهای در حال رشد، موهای سر نیز پرپشت تر از حالت طبیعی شده و از ریزش طبیعی موها هم به طور قابل ملاحظه ای کاسته می شود.
 
به همین دلیل اغلب خانم ها از موهای خود در دوران بارداری رضایت دارند؛ اما پس از زایمان و برگشت وضعیت هورمونی بدن به حالت عادی، با ریزش موی نسبتا شدیدی در فاصله 3 الی 4 ماه پس از زایمان رو به رو می شوند. شیر دادن به نوزاد تاثیری در روند آن ندارد. در نیمه دوم حاملگی به ندرت ممکن است افزایش در موهای تیپ مردانه در ناحیه صورت ایجاد گردد.

 

درخصوص تغییرات پوست و مو در دوران بارداری، بیشتر بدانیم

 

ناخن ها

خانم های بارداری اغلب از شکنندگی ناخن ها و ایجاد شیارهای عرضی در آنها شکایت می کنند و در مواردی نیز امکان دارد که صفحه ناخن از بستر آن جدا گردد. همچنین خطوط طولی تیره رنگی ممکن است در ناخن ها دیده شود.

خطوط کشش یا استریا

پیدایش استریا یک یافته شایع و مشخص در اکثر حاملگی هاست. این خطوط در 90 درصد زنان باردار در ماه های ششم و هفتم حاملگی ابتدا در دیواره شکم ظاهر شده و بعدا به میزان کمتری روی سینه ها نیز نمایان می شوند و با شیوع و شدت کمتر ممکن است در سایز نواحی بدن نیز به وجود آیند.

علت پیدایش این خطوط مجموعه ای از تغییرات هورمونی، کشش بیش از اندازه پوست و پارگی برخی از الیاف بافت نگاهدارنده آن می باشد. طول این خطوط چند سانتیمتر بوده و پهنای آن از 1-10میلیمتر متغیر است و به رنگ صورتی تا ارغوانی و گاهی همراه با خارش مختصر ظاهر می شوند.
 
استریا در دوران بلوغ و در ارتباط با افزایش سریع تر حجم بدن در اثر رشد پوست، در هر دو جنس را به طور عمده در نواحی ران ها، باسن، کمر و سینه ممکن است ایجاد شود. به توصیه زیباشو و ایران مادام بهتر است خانم های باردار در صورت مواجه با هرگونه تغییرات در دوران بارداری، آن را به اطلاع پزشک معالج خود برسانند تا در صورت نیاز به متخصص مربوطه ارجاع گردند.





۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن