واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: رئیس مجمع مشورتی اصلاحطلبان خراسان رضوی با تاکید بر ضرورت فعالیت نمایندگان زن در تمام کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی گفت: تشکیل فراکسیون زنان در مجلس بر کمیسیونی تحت عنوان زن و خانواده اولویت دارد. بتول گندمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: ما فعالین حوزه زنان با هر تفکیک به منظور آنکه زنان و مردان را به دو صورت مجزا مورد بررسی قرار دهد مخالف هستیم.
وی با بیان اینکه وظیفه مجلس بررسی مسائل و مشکلات جامعه است، اظهار کرد: زنان در متن جامعه تعریف میشوند، پس لازم است تا مجلس برای کلیت جامعه برنامهریزی کند و زمانی که این برنامهریزی همه جانبه و در راستای توسعه پایدار باشد قطعا مطالبات زنان نیز دیده خواهد شد.
رئیس مجمع مشورتی اصلاحطلبان خراسان رضوی افزود: با توجه به اینکه تاکنون حضور نمایندگان زن در مجلس کم بوده و همچنین نمایندگان ادوار مختلف با نگاههای متفاوت نسبت به مشکلات زنان در مجلس حضور داشتند حضور زنان در مجلس در برنامههایی که تدوین شده تاثیر چشم گیری در طرح مسائل ومطالبات زنان نداشته است و نتوانسته حساسیت لازم را در مجموعه قانونگذار و مجلس در تدوین برنامهها و تهیه آییننامهها و قوانین مربوط به آنها وجود آورد.
گندمی خاطرنشان کرد: از برنامههایی که تاکنون تدوین شده نمیتوان انتظاری برای برطرف شدن مسائل و مشکلات داشت اما انتظار میرود اکنون که جهش تقریبا خوبی در انتخاب نمایندگان مجلس اتفاق افتاده نمایندگان زن منسجمتر و با هماهنگی بیشتری به این مسائل وارد شوند.
وی حضور نمایندگان زن را در تمام کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی ضروری دانست و عنوان کرد: نمایندگان زن باید در تمام کمیسیونها حضور فعال داشته باشند و هنگام طرح مسائل مختلف جامعه ظرافتهایی را پیرامون مسائل زنان لحاظ کنند. برای ما به عنوان فعالین حوزه زنان جای خوشحالی است که ورود زنان را به کمیسیونهای مختلف مجلس شورای اسلامی بیشتر کنیم، انتظار میرود نقش زنان در تمام کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی پررنگ باشد.
رئیس مجمع مشورتی اصلاحطلبان خراسان رضوی یادآور شد: انتظار میرود در کمیسیونهایی که خلاء حضور زنان حس میشود مردان به خوبی مسائل آن حوزه و آنچه را که مربوط به زنان میشود برطرف کنند، تفکیک زن و مرد کار درستی نیست زیرا 18 نفر از زنان و تعداد کمی از مردان را به یک کمیسیون بردن و بار مسئولیت بیش از 50 درصد جامعه را بر دوش آنها گذاشتن کار چندانی را پیش نخواهد برد.
گندمی عنوان کرد: عدهای فکر میکنند با تشکیل کمیسیون اختصاصی برای زنان در مجلس میتوانند اقدامات موثری انجام دهند و برای زنان برنامه ریزی کنند اگر چهار سال گذشت و این عمل خروجی خوبی نداشت آن زمان میخواهند بگویند کمیسیون زنان کارآمد و موفق نبوده است؟
وی بر تشکیل فراکسیون زنان در مجلس تاکید کرد و گفت: ما با وجود مرکزیت میان زنان با هر نگاه متفاوت و سلایق مختلف سیاسی موافق هستیم. با تشکیل فراکسیون زنان مسائل مربوط به جامعه زنان را میتوان اولویتبندی و برای تحقق این اولویتها تلاش کنند. تشکیل کمیسیون زنان برخلاف نگاه اصلاح طلبانه نسبت به جامعه زنان و نقش آنها در جامعه است.
رئیس مجمع مشورتی اصلاحطلبان خراسان رضوی افزود: پس از پایان انتخابات و مشخص شدن نمایندگان مخصوصا نمایندگان زن، گفتو گوهای زیادی پیرامون اینکه اولویت های فراکسیون زنان چه چیزی باشد و چه چیزهایی را در دستور کار خود قرار دهند صورت گرفت. انتظارما از نمایندگان زن مجلس دهم این بود که فعالین حوزه زنان را درتمام کشور گرد هم جمع میکردند و سخنان فعالان را میشنیدند مسائل و مشکلات زنان استانهای مختلف را جمع بندی میکردند و سپس یک تیم کارشناسی برنامههای مدونی را تدوین و اولویتها را مشخص می کردند.
وی گفت: ما به عنوان فعالین حوزه زنان انتظار نداریم که تمام مشکلات جامعه زنان در این مجلس مطرح و مرتفع شوند و به تمام مطالبات آنان پاسخ داده شود، در واقع معتقدیم اگر تعداد کمی از مطالبات اصلی زنان در این مجلس مطرح شده و به آنها پرداخته شود کافی بوده و قطعا گام اساسی در رابطه با جامعه زنان برداشته خواهد شد. انتهای پیام
چهارشنبه / ۶ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۸:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]