تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هنگامى كه مؤمن بر صراط مى‏گذرد، و مى‏گويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم. ناگاه زبان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860481509




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز همکاری‌های سازمان بازرسی كل كشور و شفافيت بین‌الملل


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آغاز همکاری‌های سازمان بازرسی كل كشور و شفافيت بین‌الملل
رئيس سازمان بازرسی كل كشور كه به دعوت همتای آلمانی به برلين سفر کرده است با مسئولان و مديران سازمان شفافيت بین‌الملل ديدار و گفتگو كرد.

آغاز همکاری‌های سازمان بازرسي كل كشور و شفافيت بین‌الملل
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، قاضی ناصر سراج رئيس سازمان بازرسی كل كشور در ديدار با مايكل مارشال معاون شفافيت بین‌الملل و برخی از مديران منطقه‌ای اين سازمان، با اعلام مواضع جمهوری اسلامی ايران در امر مبارزه با فساد، رتبه اختصاصی به كشورها ازنظر شاخص ادراک فساد را به‌ نقد و بررسی گذاشت و خواستار بررسی دقیق‌تر اين شاخص و بهره‌مندی شفافيت بین‌الملل از ساير منابع شد.



وی با بيان آمادگی سازمان بازرسی كل كشور برای همکاری‌های فنی و علمي، اظهار داشت: گزارش‌های تخصصی آماری موردنیاز به‌عنوان متمم منابع آماری كه توسط اين نهاد بین‌المللی در خصوص كشورمان جمع‌آوری می‌شود می‌تواند در اختيار شفافيت بین‌الملل قرار گيرند.


سراج گفت: عزم جمهوری اسلامی ايران مبارزه جدی با فساد است و اين سازمان نه‌ فقط در داخل كشور بلكه با تعامل و همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی به تبادل تجربيات لازم برای مقابله با فساد می‌پردازد و فعالیت‌های به‌عمل‌آمده در راستای اجرای كنوانسيون سازمان ملل متحد برای مقابله با فساد، ايجاد مركز همكاری منطقه‌ای دستگاه‌های ضدفسادی اكو، راه‌اندازی آكادمی آموزشی آمبودزمان آسيايی در ايران، برگزاری سمينارهای آموزشی منطقه‌ای در كشور با همكاری برخی از كشورهای پيشرو و دفتر سازمان ملل متحد برای مقابله با جرم و مواد مخدر ازجمله اقدامات اين سازمان برای مبارزه با فساد است.


سراج تصریح کرد: جمهوری اسلامی ايران اگر چه به رتبه‌بندی سازمان شفافيت بین‌الملل انتقاد دارد و جايگاه اعلام‌شده را مناسب نمی‌داند، اما خواستار تعامل بيشتر با سازمان شفافيت بین‌الملل است.


وی وجود تحریم‌ها و جنگ سخت و نرم تحميلی عليه ايران را در به وجود آمدن فضای ناسالم و گسترش فساد ازجمله دلایل اين مسئله دانست.


در ادامه مايكل مارشال، معاون سازمان شفافيت بین‌الملل ضمن خوشامدگويی به قاضی سراج و همراهان؛ اظهار داشت: علی‌رغم رتبه اختصاص‌یافته به كشور ايران كه مورد نقد قرارگرفته است، اما ما مشاهده می‌کنیم كه گام‌های ارزنده‌ای از سوی ايران برداشته‌شده و در آتيه جايگاه بسيار خوبی را برای كشور رقم می‌زند.


اين مقام شفافيت بین‌الملل گفت: منابع مورداستفاده برای كشور ايران، به دليل برخی محدودیت‌ها و فقدان اطلاعات، كافی نبوده و با اين رويكرد جديد می‌تواند در جمهوری اسلامی ايران نتايج مثبتی داشته باشد و وجهه‌ای درخشان از ايران ترسيم و اين جايگاه تغيير يابد. گسترش مناسبات تجاری، سرمایه‌گذاری‌های خارجي، تقويت رابطه تجاری با دنيا به‌تدریج اين رتبه را تغيير می‌دهد.


مايكل مارشال گفت: هدف شفافيت بین‌الملل از رتبه‌بندی كشورها بر مبنای شاخص ادراک فساد، كوبيدن هيچ كشوری نيست.


وی هدف غایی در نظام بین‌المللی برای شفافيت را اجرای اصول جاكارتا و دستورالعمل تنظيمی برای دستگاه‌های ضدفسادي دانست و اظهار داشت: از اين حيث نقش سازمان بازرسی كل كشور جمهوری اسلامی ايران بسيار حائز اهميت است و عضويت آن در انجمن بین‌المللی مسئولان مبارزه با فساد بيانگر اين امر است.





۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن