تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827387080




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش ایران و هند برای لغو روادید متقابل


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه دنیای اقتصاد: سفیر هند در ایران در دیدار با مدیرعامل صندوق احیا ضمن ابراز تمایل نسبت به همکاری‌های دوجانبه در حوزه احیای بناهای تاریخی، از بررسی دو موضوع لغو روادید یا صدور روادید در فرودگاه از سوی دولت‌های ایران و هند خبر داد و گفت:‌«در این زمینه دولت ایران جلوتر از ما است و پیشنهادهایی نیز به هند در این زمینه ارائه کرده که این پیشنهادها هم‌اکنون در دولت ما در حال بررسی هستند.»
 
سائوراب کومار با اشاره به سفر اخیر نخست‌وزیر هند به ایران، از آن به‌عنوان سفر مهمی‌‌‌یاد کرد که بعد از 15 سال در این سطح اتفاق افتاده و افزود: «ما هر چند در سطوح عالی در سال‌های گذشته ملاقات‌ها و دیدارهایی داشته‌ایم، اما این ملاقات‌ها اکثرا به صورت چندجانبه انجام می‌شد. الان اما ملاقات‌های عالی ما به صورت دوجانبه انجام می‌‌‌شوند و مطمئن هستیم این ملاقات‌های دو جانبه، باعث شروع فصل جدیدی در روابط دو کشور خواهد شد.» وی در ادامه از شباهت‌های ایران و هند به لحاظ فرهنگ عمومی‌‌‌ مردم و هنر و معماری یاد و نسبت به ارتقای روابط فرهنگی دو کشور ابراز اشتیاق کرد.

کومار همچنین ایده همکاری دو جانبه برای احیای بناهای تاریخی را در این راستا، ایده خوبی ارزیابی کرد و گفت: «اگر بشود در این زمینه پروژه مشخصی تعریف کرد قطعا می‌‌‌تواند به اتفاقات مثبتی منجر شود. ما خوشحال می‌‌‌شویم که از ایده‌های فرهنگی ایران برای همکاری در حوزه بناهای تاریخی مطلع شویم؛ چرا که ما هم‌اکنون مشغول بررسی زمان سفر آقای روحانی به کشور خودمان هستیم و اگر پروژه خاصی در این مدت تعریف شود، می‌توان در زمان سفر رئیس‌جمهوری ایران به هند آغاز به‌کار کند.» این دیپلمات هندی مقیم تهران، در پایان با تاکید بر اینکه مردم هند ارزش زیادی برای بناهای تاریخی قائل هستند، خاطرنشان کرد: «با توجه به وجود بناهای متعدد در ایران درصورت تسهیل شرایط سفر ازجمله لغو روادید، قطعا بناهای تاریخی ایران مورد استقبال بسیار مردم هند قرار خواهد گرفت.»

پیشنهادهای موردی برای همکاری

مدیرعامل صندوق احیای بناهای تاریخی ایران نیز در این دیدار با یادآوری اشتراکات فرهنگی ایران و هند، ابراز امیدواری کرد که با توجه به علاقه‌مندی سفیر هند، شاهد ارتقای همکاری‌های صندوق احیا با مراکز ذی‌ربط در این کشور باشیم. محمدرضا پوینده ادامه داد:‌ «بررسی‌ها نشان می‌‌‌دهد ایران و هند 5 تفاهم‌نامه در حوزه هنری و میراث فرهنگی با یکدیگر امضا کرده‌اند و ما در چارچوب این تفاهم نامه‌ها می‌‌‌توانیم اقدامات جدی‌تری انجام دهیم.» وی تصریح کرد: «پروژه باغ ایرانی حیدرآباد هند یکی از پیشنهادهای ما برای همکاری است که آمادگی داریم در این زمینه برای مذاکره بیشتر میزبان مرکز مطالعات باستان‌شناسی هند باشیم تا از این طریق تفاهم بر سر پروژه‌های موردی امکان‌پذیر باشد.»

پوینده رسما از نماینده مرکز مطالعات باستان‌شناسی هند دعوت کرد که با حضور در ایران ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و تجارب احیا، زمینه‌هایی را برای همکاری دوجانبه کلید بزنند. به گفته مدیرعامل صندوق احیا، نزدیکی و قرابت فرهنگی می‌‌‌تواند باعث جذب سرمایه‌گذاران هندی در بناهای تاریخی استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان شود و همچنین در حوزه فاینانس این آمادگی از سوی صندوق احیا وجود دارد که همکاری‌هایی شروع شود. به گزارش «دنیای اقتصاد»، در ماه‌های اخیر صندوق احیای بناهای تاریخی ایران با سفرا و شرکت‌های سرمایه‌گذاری خارجی وارد مذاکراتی برای همکاری‌های دوجانبه شده که هند یکی از این کشورها است.




۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن