تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مؤمن را از سيمايش مى شناسيم و منافق را از نشانه هايش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860481144




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایجاد صندوق بیمه حوادث طبیعی نهایی شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دبیرکل سندیکای بیمه‌گران خبر داد:
ایجاد صندوق بیمه حوادث طبیعی نهایی شد

بیمه


شناسهٔ خبر: 3800462 - چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۷
اقتصاد > بانک و بیمه وبورس

.jwplayer{ display: inline-block; } دبیرکل سندیکای بیمه گران از تصویب نهایی تاسیس صندوق بیمه حوادث با تایید شورای نگهبان خبر داد و گفت: بر این اساس بیمه های پایه حوادث طبیعی و بیمه تکمیلی آن عرضه خواهد شد. به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر اولیایی در نشست بررسی دستاوردهای هفتمین همایش بین المللی مدیریت یکپارچه ریسک شبانه با بیان اینکه خسارت های مادی با سازوکار بیمه‌ای قابل ترمیم است گفت: تفاهم نامه‌ای در وزارت کشور میان سندیکای بیمه‌گران با بیمه ایران به امضا رسید تا سازوکار بیمه حوادث تنظیم شود اما اگر چه یک سری اقدامات صورت گرفت ولی مطلوب نبود و البته در این فاصله لایحه تاسیس صندوق بیمه حوادث طبیعی در مجلس تاسیس شد. دبیرکل سندیکای بیمه‌گران افزود: در رفت و برگشت‌هایی که این لایحه به شورای نگهبان داشت،  ظرف دو هفته قبل ویرایش آخر این صندوق که مورد نظر دولت هم هست نهایی شده و بر این اساس قرار است بیمه های پایه حوادث طبیعی تعریف شوند تا بتواند پوشش‌های همگانی را برای همه خانوارهای ایرانی فراهم کرد. وی تصریح کرد: در این میان بیمه تکمیلی حوادث نیز پیش بینی شده که آغاز کار شرکت‌های بیمه‌ای به شمار می‌رود و تصور می‌شود بیمه‌ها این ظرفیت را دارند که به این حوزه ورود کرده و با ماهیت پخش ریسک در تمام جامعه کار را به پیش ببرند. به گفته اولیایی مذاکراتی با بیمه مرکزی و پژوهشکده بیمه برای تعریف بیمه‌نامه‌های مرتبط با حوادث طبیعی صورت گرفته است. این در شرایطی است که فرصت‌هایی نظیر آنچه کنفرانس مدیریت یکپارچه سوانح در اختیار بیمه ها قرار می‌دهد توان فنی ما را بالا برده و باید بتوانیم این بیمه‌نامه‌ها را به درستی تعریف و ریسک‌های آن را با دقت زیادی مد نظر قرار دهیم. وی خاطرنشان کرد:  در این صورت می توان محصول مناسبی به مردم ارائه داد و البته این کار خدمت به کشور و سازمان مدیریت بحران است که برخی اوقات از جبران خسران ناتوان هستند پس با سازوکار بیمه ای این امکان را فراهم کرد که مردم با آرامش بهتری زندگی کنند و بازار خوبی برای بیمه ها تعریف شود. همچنین در این نشست محسن غفوری آشتیانی رئیس انجمن مهندسی زلزله نیز خاطرنشان کرد: امروزه مطالعات علمی و تجربه های جهانی بسیاری در خصوص سوانح و بیمه های مرتبط با آن وجود دارد اما باید افراد نیز در خسارت های ناشی از آن سهیم شوند تا بتوان در مواردی همچون زلزله پیش از وقوع،  ساختمان ها را ایمن سازی کرد. چرا که وقتی افراد مطمئن هستند که هر اتفاقی رخ دهد دولت ریسک را پوشش می دهد و خسارت را پرداخت می کند آن گاه توجه زیادی به ایمن سازی ساختمان‌های خود نخواهند داشت. وی بر ضرورت در نظر گرفتن مدل ریسک در صدور هر گونه بیمه‌نامه‌ای تصریح کرد: چنانچه مدیریت ریسک به درستی صورت نگیرد آنگاه ضرر و زیان بسیار نیاز خواهد بود بنابراین باید بر اساس یک مدل ریسک با لحاظ کردن آنالیز دقیقی از میزان آن در تهیه بیمه نامه ها کار جدی صورت داد. رئیس انجمن مهندسی زلزله افزود: صندوق‌های بیمه نیازی به طراحی مدل ریسک دارند و اتفاقا این مدل هم باید بسیار دقیق طراحی شود چرا که یکی از راههای توسعه پایدار در حوزه‌های مختلف از جمله مسکن توسعه بیمه است و بر این اساس باید تعیین نرخ بیمه را بر اساس مدل ریسک صورت داد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن