تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871400299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزارت علوم تکذیب کرد: تنها 4 درصد دانشجویان دختر قلیان مصرف می‌کنند نه 30 درصد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: مدیرکل مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت علوم با تکذیب آمار ارائه شده از سوی مدیر کل جمعیت مبارزه با دخانیات مبنی بر استفاده 30 درصد دانشجویان دختر از قلیان، تاکید کرد: براساس آمارهای بدست آمده از کارنامه سلامت دانشجویان و بررسی وضعیت سلامت 100 هزار دانشجو در سال 95 ، تنها 4 درصد دانشجویان دختر اظهار کرده‌اند که در سال بیش از 10 بار قلیان مصرف می‌کنند.

 دکتر حمید یعقوبی در گفت‌وگو با ایسنا بابیان ابن مطلب اظهار داشت: روز گذشته دکتر مسجدی که مدیر کل جمعیت مبارزه با دخانیات از چهره‌های دانشگاهی و فعال مبارزه با دخانیات هستند، آماری از میزان مصرف قلیان در بین دانشجویان کشور ارائه کردند که این آمار سندیتی ندارد.

وی با بیان اینکه براساس آمار ارائه شده از سوی مدیر کل جمعیت مبارزه با دخانیات 30 درصد دانشجویان دختر مصرف‌کننده قلیان هستند؛ به عبارت دیگر از هر سه دانشجوی دختر یک نفر قلیان می‌کشد، تاکید کرد: پس از بررسی‌های انجام شده از سوی اینجانب، مدیر کل جمعیت مبارزه با دخانیات آمار ارائه شده را بر مبنای یک پایان‌نامه دانشجویی که روی دانشجویان یک دانشگاه تحقیقاتی انجام داده بود، عنوان کرد. در حالی که براساس متدولوژی و علم آمار پس از بررسی جامعه آماری بزرگتری می‌توان نتیجه را به کل جامعه نسبت داد و اگر این تحقیق در یک جامعه آماری کوچک مانند دانشگاه انجام شده باشد نباید نتایج آن را به دانشجویان کل کشور تعمیم داد.

مدیرکل مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت علوم افزود: براساس آمار به دست آمده از طرح غربالگری دانشجویان، تنها 4 درصد دانشجویان (یعنی حدود یک‌هشتم تا یک‌نهم آمار ارائه شده از سوی مدیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات)، در یک سال بیش از 10 بار مبادرت به استعمال قلیان می‌کنند. این آمار به همراه سایر نتایج در قالب کارنامه سلامت دانشجویان در اختیار مدیران ارشد وزارت علوم نیز قرار می‌گیرد.

دکتر یعقوبی با تاکید بر اینکه تسری آمار مصرف سیگار و قلیان در بین دانشجویان یک دانشکده یا دانشگاه به کل جامعه دانشجویی کار شایسته‌ای نیست و جامعه را به خطا می‌اندازد، خاطرنشان کرد: این امر اعتماد جامعه را نسبت به جامعه دانشجویی که در مسیر رشد علمی است و رتبه‌های رشد علمی آن به اعتبار سازمان‌های بین‌المللی جزو رتبه‌های خوب دنیا است، زیر سوال می‌برد. بنابراین نباید بی‌دلیل و با اطلاعات ناقص و با اتکا به یک پایان‌نامه دانشجویی، آماری ارائه شود که دید نسبت به جامعه دانشجویی خدشه‌دار شود.

مدیرکل مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت علوم در پایان اظهار داشت: براساس آمار سازمان دانشجویان 3 درصد دانشجویان دختر سیگاری هستند و 4 درصد قلیان استعمال می‌کنند، در حالی که آمار ارائه شده از سوی مدیرکل مبارزه دخانیات بیانگر آن است1 تا 3 درصد دانشجویان دختر سیگاری هستند و 30 درصد قلیان مصرف می‌کنند که تفاوت معنادار بین 3 درصد و 30 درصد مصرف کنندگان سیگار و قلیان که از سوی مدیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ارائه شده نکته قابل ملاحظه‌ای است.




۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن