تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850169501




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از کمردرد خلاص شوید


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: از کمردرد خلاص شوید
چندین کیلوگرم اضافه‌تر در ناحیه میانی بدن می‌تواند فشار مضاعفی را به کمر شما وارد کند. سعی کنید از وزن ایده‌آلتان چهار کیلوگرم کمتر باشید تا فشار روی کمر شما کمتر باشد.
 اگر شما هم از درد کمر رنج می‌کشید، بدانید که تنها نیستید. از هر پنج نفر، چهار نفر درد کمر را در برهه‌ای از زندگی تجربه می‌کنند و یکی از دلایل اصلی مراجعه افراد به پزشک را می‌توان همین درد کمر برشمرد.

درد کمر می‌تواند در حالت‌های مختلف ظاهر شود و از یک درد مرده مداوم تا یک درد شدید ناگهانی شما را زمین‌گیر کند. این درد دلایل متفاوتی دارد و می‌تواند در اثر شکستگی در ناحیه ستون فقرات، بیماری آرتروز، دیسک کمر و... بروز کند. خیلی از افراد به‌دلیل داشتن اضافه‌وزن دچار درد در ناحیه کمر می‌شوند. خبر خوش آنجاست که بسیاری از افراد با گذشتن چند روز یا هفته دردشان بهبود می‌یابد و نیازی به عمل جراحی ندارند. چیزی که بیشتر از هر درمانی مورد نیاز این دسته از افراد است، استراتژی‌های کمکی خود شخص است که می‌تواند در بهبود شرایط اثر خوبی بگذارد و از بازگشت درد جلوگیری کند.

۱. بیشتر تمرین کنید
درصورتی که کمر شما درد می‌کند، ممکن است به این فکر کنید که فعالیت خود را کمتر و بیشتر استراحت کنید. یک یا دو روز استراحت ممکن است درد شما را کاهش دهد؛ اما مدت زمان بیشتر نمی‌تواند وضعیت را بهبود بخشد. متخصصان بر این باورند که تمرین‌های سبک می‌تواند از میزان التهاب بکاهد و تنش عضلانی را کاهش دهد.

۲. مراقب وزنتان باشید
چندین کیلوگرم اضافه‌تر در ناحیه میانی بدن می‌تواند فشار مضاعفی را به کمر شما وارد کند. سعی کنید از وزن ایده‌آلتان چهار کیلوگرم کمتر باشید تا فشار روی کمر شما کمتر باشد.

۳. سیگارکشیدن را متوقف کنید
سیگارکشیدن، جریان مواد معدنی مورد نیاز بدنتان را به دیسک‌های بین‌ مهره‌های کمر کاهش می‌دهد و همین موضوع منجر به افزایش درد در ناحیه کمر می‌شود.

۴. حالت خوابیدن
درصورتی که بیش از حد دچار درد کمر می‌شوید با پزشک خود راجع به بهترین حالت خوابیدن صحبت کنید. خوابیدن به بغل، در حالتی که زانوهایتان را به سمت سینه جمع کرده‌اید، گاهی از اوقات برای افراد مبتلا به کمردرد توصیه می‌شود. درصورتی که علاقه دارید به پشت بخوابید، بهتر است یک بالشت را زیر زانوهای خود قرار دهید و بالشت کوچکی را نیز در پایین‌ترین قسمت کمر (گودی کمر) خود بگذارید. به‌خاطر داشته باشید که خوابیدن روی شکم می‌تواند فشار مضاعفی را روی کمر شما وارد کند.

۵. به حالت نشستن توجه کنید
بهترین صندلی‌ها برای نشستن، صندلی‌هایی با پشتی صاف و بیرون‌زدگی برای گودی کمر هستند. سعی کنید زانوهایتان را از باسنتان بالاتر نگاه دارید. درصورتی که برای مدت زیادی ایستاده هستید، سعی کنید سرتان را بالا نگه دارید و شکمتان را به داخل بگیرید. در مواقع نشستن سعی کنید از چهارپایه برای زیر پا استفاده کنید.

۶. مراقب بلندکردن اشیاء باشید
برای بلندکردن اشیاء سنگین خم نشوید. سعی کنید زانوهای خود را خم کنید و نیم‌خیز شوید و شیء مورد نظر را نزدیک به شکمتان نگه دارید و به‌آرامی برخیزید. به بدن خود فشار نیاورید و تا جایی که می‌توانید به‌جای کشیدن اشیاء سنگین، آن‌ها را هُل دهید.

۷. از پوشیدن کفش پاشنه‌بلند خودداری کنید
کفش‌های پاشنه بلند، نقطه ثقل بدن شما را جابه‌جا می‌کنند و عامل ایجاد فشار بیشتر به کمر هستند. سعی کنید از کفش‌هایی با پاشنه سه سانتی‌متر استفاده کنید.

۸. شلوار تنگ نپوشید
شلوارهای تنگ حرکات شما را محدود می‌کنند و شما به‌راحتی نمی‌توانید خم و راست شوید و همین موضوع سبب می‌شود فشاری بیش از حد به کمر شما وارد آید.

۹.کیف پولتان را سبک کنید
نشستن روی یک کیف پرپول منجر به بروز درد کمر می‌شود. سعی کنید کیفتان را خالی نگاه دارید یا زمانی که بیش از حد می‌نشینید، آن را از جیبتان بیرون بیاورید.

۱۰. کیف‌دستی مناسب انتخاب کنید
کیفی را خریداری کنید که بند بلندی داشته باشد و بتواند تا بالای سرتان برسد. بهتر است از مدل کیف‌های پستچی بخرید و بند آن را روی شانه مخالف بگذارید تا وزن آن در بدنتان پخش شود و تنها به یک نقطه از بدن فشار وارد نشود. زمانی‌که کیف سنگینی را با دست و بدون بند حمل می‌کنید، سعی کنید هرچند وقت یک‌بار، دستتان را عوض کنید و از قراردادن بار بیش از حد در یک سمت از بدنتان خودداری کنید. هرچند وقت یک‌بار، کیفتان را خالی کنید و وسیله‌های غیرضروری را از آن بیرون بیاورید.

۱۱. کمربندها را فراموش کنید
برای کمر، تعداد زیادی کمربند طبی در بازار موجود است؛ اما اکثر آن‌ها برای دوران نقاهت برخی از عمل‌ها مفید است و هنوز ثابت نشده که آن‌ها برای دردهای شدید کمر مفید هستند.

منبع: روزنامه نسل فردا









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن