تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بر خداوند است كه هيچ گرفتارى به زيارت من نيايد مگر آن كه او را شادمان بازگردانم و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869577906




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عقب‌نشینی ستاد مبارزه با قاچاق کالا از کوچه مروی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز که چندی پیش طرح مبارزه با قاچاق کالا با محوریت کالاهای سلامت‌محور را در سراسر کشور از جمله محله‌های کوچه مروی و ناصرخسرو تهران آغاز کرده بود، به دنبال مصوبه اخیر دولت، اجرای این طرح را متوقف کرد.

به گزارش تسنیم، 12 مهر امسال بود که جلسه‌ای با موضوع مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه از جمله بازار لوازم خانگی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول دولت و مسئولان دستگاه‌های مبارزه با قاچاق کالا برگزار شد و دو روز بعد از این جلسه، علی فاضلی رئیس اتاق اصناف که از جمله افراد حاضر در جلسه یاد شده بود، در گفت‌وگو با خبرگزاری‌ها از واگذاری مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه به اصناف و اتحادیه‌ها خبر داد؛ اصنافی که ورودشان به عرصه مبارزه با قاچاق کالا آن هم در سطح عرضه، جای تأمل قانونی دارد.

به گزارش تسنیم، چند ماه پیش و بعد از فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص مبارزه با قاچاق کالا، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همکاری دستگاه‌های مربوطه از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر دستگاه‌هایی که در قانون پیش‌بینی شده، مبارزه با این پدیده شوم در سطح عرضه را با جدیت دنبال کرد.

یکی از نخستین اقداماتی که در همین راستا انجام شد، برخورد با کالاهای قاچاق سلامت‌محور مانند دارو، مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی در سراسر کشور از جمله کوچه مروی و محله ناصر خسرو در تهران بود؛ طرحی که ابتدا با رویکرد پیشگیرانه آغاز و با نصب بنر در مناطق مورد نظر، به کسبه اطلاع‌رسانی شد.

نهایتاً دستگاه‌های دخیل در امر مبارزه با کالاهای قاچاق سلامت‌محور، روز 12 تیر در مناطق یاد شده حضور یافتند و مرحله دوم طرح مبنی بر برخورد با متخلفان آغاز شد و همان موقع مسئولان اعلام کردند که این طرح به صورت مستمر برگزار می‌شود و گشت‌های مشترک تعزیرات در بازار حضور خواهند داشت.

به دنبال اجرای موفقیت‌آمیز این طرح، مبارزه با کالاهای قاچاق دخانی مانند سیگارهای قاچاق در دستور کار قرار گرفت و این بار مسئولان مبارزه با قاچاق کالا، پس از اطلاع‌رسانی‌های لازم به کسبه، در محله‌های مولوی تهران که از جمله نقاط عرضه کالاهای دخانی است، حضور یافتند.

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌رفت تا پس از بازار کالاهای سلامت‌محور و دخانی، مبارزه با کالاهای قاچاق در بازار لوازم خانگی را آغاز کند اما این بار تیرشان به سنگ خورد و برخی سودجویان با فشار و دادن اطلاعات غلط به دولت، ترمز دستگاه‌های مبارزه با قاچاق کالا را که در چند سال گذشته به صورت جدی و هماهنگ وارد میدان شده بودند را کشیدند و با ابلاغیه اخیر جهانگیری، امر مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه هر چند به اصناف واگذار شد اما رسماً متوقف شد.

به دنبال این ابلاغیه، طرح‌های قبلی انجام شده در بازار کالاهای سلامت‌محور و دخانی که به صورت مستمر بود و ادامه داشت، متوقف شده است.

فعلاً توپ و میدان در اختیار اصناف است و باید دید طی روزهای آینده چه گُلی بر سر مبارزه با قاچاق کالا می‌زنند؟ جالب اینکه رئیس اتاق اصناف چند روز بعد از اخذ مسئولیت مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه گفت: شروع برخورد با قاچاق از سطح عرضه، باعث گرانی می‌شود و باید از واردات کالای قاچاق از مبداء جلوگیری شود!

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال گذشته در دیدار جمعی از کارگران سراسر کشور فرمودند« بنده یک وقتی گفتم فقط سرِ مرز دنبال قاچاق نروید؛ میلیاردها دلار امروز در داخل کشور - که حالا من چون رقم دقیقش را مختلف می‌گویند، نمی‌توانم معیّن بکنم که چقدر؛ امّا رقم‌های گزافی گفته می‌شود - دارد صرف جنس قاچاق می‌شود. قاچاق را از لب مرز و از پیش از مرز تا داخل مغازه دنبال کنید».

۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن