تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):قلب‏هاى ما جايگاه خواسته ‏هاى الهى است؛ هرگاه او بخواهد ما نيز مى‏&...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837728815




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فضانوردان چینی راهی فضا شدند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

دانشمندان چین  یک فضاپیمای سرنشین دار خود را با دو فضانورد راهی فضا کردند تا به آزمایشگاهی فضایی این کشور که به تازگی پرتاب شد، ملحق شود.

به گزارش ایرنا، این فضاپیما که موسوم به «شن جو - ۱۱» است ساعت 7:30 دقیقه صبح امروز دوشنبه (به وقت محلی) از مرکز پرتاب «جیو چوان» به فضا پرتاب شده است.
 

دانشمندان چینی 25 شهریور ماه سال جاری آزمایشگاه فضایی «تیان گونگ ۲» را از صحرای «گبی» با یک راکت مدل «لانگ مارچ ۲ اف» به فضا فرستاده بودند و اینک قرار است دو فضانورد یاد شده به مدت یک ماه در این آزمایشگاه مستقر شوند.
 

«جین های پینگ» ۴۹ ساله که قبلا در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ به فضا رفته، امروز برای سومین بار راهی فضا شد اما «چن دونگ» که او ۳۷ سال دارد برای اولین بار چنین ماموریت مهمی را انجام می دهد.
 

گفتنی است، اولین برنامه فضایی با سرنشین چین در سال ۲۰۰۳ میلادی انجام شد.
مقام های مسئول در امور هوا و فضای چین گفته اند که آمریکا سال هاست تلاش می کند جلوی پیشرفت های فضایی این کشور را بگیرد اما چین با پرتاب این سفینه سرنشین دار اجازه نمی دهد آمریکا کشور چین را در امور و علوم فضایی در انزوا قرار دهد.
 

دانشمندان هوافضای چینی پرتاب امروز را که به دنبال پرتاب آزمایشگاه فضایی صورت گرفته، فصل نوینی از اکتشافات فضایی این کشور عنوان می کنند.
 

چین تصریح کرده است که بازگشت سفینه ها، آزمایشگاه ها و ایستگاه های فضایی کشورهای دیگر به زمین؛ این کشور را به یگانه قدرت در این زمینه در فضا در یک دهه آینده تبدیل خواهد کرد.
این ششمین بار است که چین یک سفینه با فضانورد به فضا پرتاب می کند و گامی مهم در تکمیل آزمایشگاه فضایی محسوب می شود که قرار است تا سال ۲۰۲۲ میلادی در فضا فعال شود.
 

چین از امسال عصر تازه ای از فعالیت های فضایی خود را آغاز کرده است و براساس برنامه های اعلام شده، این کشور تا سال ۲۰۱۸ میلادی یک ایستگاه فضایی را به فضا می فرستد و تا قبل از سال ۲۰۲۶ میلادی اعزام انسان به کره ماه را در برنامه دارد.
 

چین تا پایان سال ۲۰۱۳ میلادی نزدیک به پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار صرف برنامه سفینه های سرنشین دار کرده است که به اعتقاد این کشور یک هفتم از بودجه سال ۲۰۱۳ آمریکا برای همین منظور بوده است.
 

براساس گزارش سازمان هوافضای چین، حضور دو فضانورد به مدت یک ماه در آزمایشگاه فضایی، طولانی ترین ماموریت فضایی این کشور تاکنون محسوب می شود.
 

گزارش ها حاکی است که ماموریت فضایی این دو فضانورد دو برابر دوره قبلی است که ۱۵ روز طول کشید و آنها در این یک ماه در اتاقک آزمایشگاه فضایی معلق خواهند بود و به همین دلیل امکان زندگی طولانی مدت برای فضانوردان وجود ندارد.
 

تارنمای «یی سی» پیشتر به نقل از «جو سونگ پینگ» طراح ارشد آزمایشگاه فضایی چین نوشت: در طراحی اتاقک آزمایشگاه به وجود نور توجه ویژه ای شده و با بهره گیری از سیستم نورپردازی مناسب تلاش شده فضانوردان احساس اضطراب کمتری داشته باشند و بتوانند زندگی و کار خود را به شکلی مطلوب دنبال کنند.
 

او گفت که محیط داخل آزمایشگاه برای کار و زندگی فضانوردان بسیار مناسب است و با دارا بودن میز و لوازم مورد نیاز، آنها می توانند در این مدت یادداشت برداری کرده و برخی آزمایش های فضایی را هم انجام دهند.
 

آزمایشگاه به سیستم بلوتوث مجهز است و وقتی فضانوردان گوشی های بی سیم را مورد استفاده قرار دهند می توانند با مرکز فضایی چین در روی زمین مکالمه کنند.
 



۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن