تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هیچکس تا زبانش را نگه ندارد از گناهان در امان نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867646707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عقب‌گرد ۳۱۷ واحدی شاخص کل بورس


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عقب‌گرد ۳۱۷ واحدی شاخص کل بورس
معامله‌گران بورس تهران امروز در آستانه عرضه اولیه سهام یک شرکت جدید در روز آینده و فرارسیدن موعد سررسید تسویه‌ اعتباری کارگزاری‌ها در روز جاری شاهد افزایش عرضه در برابر تقاضای سهام بود.
آفتاب‌‌نیوز : شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات امروز یکشنبه 25 مهرماه 95 با کاهش 317 واحدی به رقم 77 هزار و 569 واحد رسید.

به گزارش فارس، شاخص کل هم‌وزن نیز با 39 واحد کاهش عدد 15 هزار و 87 واحد را برای خود ثبت کرد. شاخص سهام آزاد شناور اما با 535 واحد کاهش به عدد 86 هزار و 312 واحد دست یافت.

شاخص بازار اول نیز در حالی با کاهش 312 واحدی به رقم 54 هزار و 377 واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با 161 واحد کاهش به رقم 169 هزار و 53 واحد رسید. امروز همچنین شاخص کل فرابورس با افت 3 واحدی عدد 822 واحد را برای خود ثبت کرد.

طی معاملات امروز، معاملات سهام در نماد معاملاتی 3 شرکت سایپا با 59 واحد، سرمایه‌گذاری غدیر و پالایش نفت بندرعباس هریک به میزان 48 واحد، بالاترین تاثیر منفی را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند. در قبال، معاملات سهام در نماد معاملاتی 3 شرکت کشتیرانی ج.ا.ا با 19 واحد، کارت اعتباری ایران کیش با 6 واحد و فولاد آلیاژی ایران با 4 واحد افزایش، بالاترین تاثیر مثبت را بر محاسبه این نماگر به دوش کشیدند.

به گزارش فارس، ارزش کل معاملات امروز بورس تهران به بیش از 262.5 میلیارد تومان بالغ شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از یک میلیارد سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 74 هزار و 403 نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات امروز، نماد معاملاتی شرکت‌های فرآورده‌های تزریقی و دارویی ایران، اوراق مشارکت لیزینگ امی، گروه صنایع پمپ‌سازی ایران، نفت پارس، سرمایه‌گذاری کوه نور، از سوی ناظر بازار سهام متوقف و نماد معاملاتی اوراق مشارکت شهرداری تهران و شیشه همدان بازگشایی شد.

در عین حال امروز آگهی عرضه اولیه 100 میلیون سهم شرکت آسان پرداخت پرشین معادل 10 درصد از کل سهام این شرکت برای فردا دوشنبه از طریق بازار دوم بورس تهران منتشر شد.

به گزارش فارس، امروز کمتر از 30 میلیون سهم صنعتی دریایی ایران به ارزش بیش از 7.5 میلیارد تومان کد به کد شد. اندکی بیش از 11 میلیون سهم گسترش صنایع انرژی آذراب نیز به ارزش بیش از 2.5 میلیارد تومان کد به کد شد.

براساس این گزارش، امروز حجم معاملات سهام در بازار حاکی از غلبه عرضه بر تقاضا بود، بازاری که با فرا رسیدن موعد تسویه اعتباری کارگزاری‌ها و در عین حال در پیش رو بودن عرضه اولیه فردا در کنار برگزاری مجامع عادی سالیانه برخی شرکتهای بزرگ در روزهای آینده ترجیح داد تا کمی دست به عصا گام بردارد. بازاری که امروز اگر چه با صف‌های فروش مواجه نبود اما انگیزه عرضه سهام در حالی حاکم‌فرما شد که اغلب حقوقی‌ها خریدار سهام در دامنه منفی قیمت‌ها بودند.

در گروه بانک‌ها نیز امروز مجوز بانک مرکزی برای برگزاری این مجمع در روز آینده در حالی منتشر شد که به نظر می‌رسد با توجه به ذخایر و ثبت‌های حسابداری که باید در این مجمع گرفته شود سهم بانک تجارت به کمتر از قیمت اسمی در بازار بازگشایی شود.

در گروه تولیدکنندگان لاستیک اما (پتایر) امروز از آگهی مزایده زمین 5 هکتاری خود خبرداده است.

در عین حال در گروه تولیدکنندگان کاغذ امروز عنوان شد کاغذسازی بیستون با تأمین مالی 31 میلیارد تومان از 93 میلیارد تومان منابع مالی مورد نیاز خود را از طریق بانک صنعت و معدن و مابقی از طریق آورده سهامداران را در دستور کار قرار داده است تا این مجموعه وابسته به صنایع کاغذسازی کاوه در سال 97 به بهره‌برداری برسد.

به گزارش فارس، امروز بازار سهام بازاری متعادل در حجم معاملات بود که همزمانی موعد سررسید تسویه اعتباری گزارش‌های نه چندان مطلوب عملکردی، برگزاری مجامع عادی سالیانه چند شرکت مهم و عرضه اولیه سهام در روز آینده باعث شد تا عرضه سهام بر تقاضا غلبه بیشتری داشته باشد هرچند که حقوقی‌ها از این اتفاق به عنوان فرصتی برای جمع‌آوری سهام در بازار و ترمیم پرتفو استفاده کردند.



۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن