تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 23 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806352858




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تا 80سال بعد برای فیلم دفاع‌مقدس موضوع داریم


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تا 80سال بعد برای فیلم دفاع‌مقدس موضوع داریم
تا 80سال بعد برای فیلم دفاع‌مقدس موضوع داریم محمدحسین لطیفی کارگردان سریال‌های تلویزیونی که فیلم روز سوم او مدتی پیش از تلویزیون پخش شد درباره ویژگی‌های هشت سال دفاع مقدسگفته است: من قول می‌دهم اگر ما از امروز شروع کنیم و سالی 10 فیلم دفاع مقدسی هدفمند بسازیم تا 80 سال آینده هم موضوع برای کار کردن خواهیم داشت.


به گزارش فرهنگ نیوز، به هر حال قصه‌های عاطفی و انسانی زیادی در این جنگ وجود داشته است و دارد، اما موضوع اینجاست که وقتی به یک کارگردان جوان 30 ساله می‌گوییم آیا حاضر به ساخت فیلم دفاع مقدسی هستی، ابتدا سکانس‌های مربوط به انفجار و توپ و تانک در ذهنش تداعی می‌شود، این در حالی است که اگر در فیلمش قصه‌ای در کرمان امروز را روایت کند و آن را در بستر جنگ رقم بزند، خیلی بهتر است و می‌تواند جای کار بیشتری داشته باشد. 
 
اگر ما موضوعات را به‌روز کنیم در این صورت قصه‌های انسانی به میان می‌آید و همه با آن ارتباط برقرار می‌کنند. برای مثال ما در «روز سوم» اشاره مستقیمی به نوع جنگ نکردیم بلکه روایتگر قصه آدم‌ها و غیرت‌ها بودیم. ما فقط 2 سکانس جدی جنگ داشتیم و باقی آن روایت آدم‌ها بود. پس ما باید در آثار به بحث انسانی بپردازیم. باید در نظر بگیریم که در آن زمان سالی 100 اتفاق عجیب و غریب در این مرز عجیب و غریب ایران و عراق افتاده، پس این بیهوده‌گویی است که بگوییم سوژه‌ای برای ساخت وجود ندارد. به نظرم عینک ما کدر شده است به همین دلیل این‌طور می‌بینیم. ممزوج کردن اتفاقات اجتماعی با وقایع جنگ راه خوبی برای فیلمسازی درباره جنگ است.
 
این کارگردان درباره الگوگیری ساخت فیلم‌های مقاومت در داخل وخارج نیز گفته است: باید دید که این موضوع چقدر برای یک سینماگر دغدغه است. برای مثال در مورد من اگر در ایران شرایط و بودجه ساخت یک اثر دفاع مقدسی فراهم شود ترجیح می‌دهم در داخل ایران فیلمی درباره دفاع مقدس بسازم. اگر سه برابر دستمزدم هم به من بدهند در شرایط فعلی انتخابم این است که داخل کشورم فیلم بسازم زیرا من در داخل کشور هنوز همه حرف‌هایم را نزده‌ام. برای مثال من می‌توانم در داخل کشور اثری جهانی بسازم که آن کارگردان فلسطینی و سوریه‌ای که در ساخت آثار مقاومتی تبحر دارد، هم با تماشای آن الگو بگیرد. در این جا بحث الگوگیری مطرح است پس ربطی ندارد که یک موضوع جنگی در حلب روایت شود یا در خرمشهر. اگر دغدغه ما بحث الگودهی است، می‌توانیم در آثار خودمان و با موضوعات خودمان این کار را انجام دهیم. البته من درباره ساخت مستند صحبت نمی‌کنم، زیرا همه می‌توانند مستند بسازند. 
 
برای مثال با 2 ماه زندگی کردن در سوریه و یا عراق می‌توانیم مستندی بسازیم، اما در سینمای داستانی یا آثار تلویزیونی به این شکل نیست و باید آدم‌ها و فرهنگ یک کشور را شناخت. برای مثال وقتی من به اردوگاه صبرا و شتیلا رفتم متوجه شدم که آب و برق قطع شده است و خانه‌ها به گونه‌ای خراب هستند که مأمن گربه‌ها شده‌اند. در این شرایط زنی را دیدم که در آن خرابه و در آن خاک یک آهنگی در خانه‌اش پخش می‌شد، و او همزمان آن آهنگ را همخوانی می‌کرد. می‌توانم بگویم اگر این موضوع در سینمای ما به تصویر کشیده شود ایرانی‌ها آن را باور نمی‌کنند زیرا ما معتقدیم که در چنین شرایطی باید حال آن شخص بد باشد در صورتی که باید بپذیریم فرهنگ‌های ما با هم متفاوت هستند. ما باید این فرهنگ را چه در شرایط جنگ چه در شرایط صلح بشناسیم. طبیعتا نگاه فردی که در بیروت زندگی می‌کند با نگاه فردی که ساکن سوئد است، به زندگی متفاوت است. شناخت این نگاه‌ها فیلم ما را می‌سازد.
 
 


منبع: مهر


95/7/24 - 16:54 - 2016-10-15 16:54:24





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن