تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هان! ميان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نيست. از آن حضرت درباره معناى اين فرمايش س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870853714




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فاز اول پروژه شرکت در بورس پذیرفته شده کاوه به بهره برداری می رسد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از بورس پرس، شرکت فولاد کاوه جنوب کیش سال 85 با سرمایه اولیه یک میلیارد تومانی تاسیس شده و از شهریور سال 93 با سرمایه اسمی 600 میلیارد تومانی با پلاک 488 در بازار دوم معاملات بورس پذیرفته و درج نام شد.

براساس این گزارش، "کاوه" درحالی تاکنون قادر به عرضه اولیه نشده و برنامه افزایش سرمایه 16.6 درصدی دارد ( به 100 میلیارد تومان ) محمد اتابک مدیر عامل هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس از زیرمجموعه های بنیاد مستضعفان ، درباره آخرین وضعیت این شرکت گفت: فاز اول پروژه فولادسازی   شرکت کاوه جنوب کیش با ظرفیت تولید 1.2 میلیون تن فولاد در سال ، با حضور معاون اول ریاست جمهوری رسما" به بهره برداری می رسد.

وی در مورد این پروزه توضیح داد: در راستای برنامه توسعه اقتصادی، پس از تحقیق و مطالعات کارشناسی دقیق و جانمایی هوشمندانه با درنظر داشتن مزایای نسبی تولید فولاد در مواردی از قبیل تامین مواد اولیه، انرژی و نیروی انسانی، دسترسی به منابع آب و خطوط ریلی و .... و همچنین براساس رسالت و ماموریت های بنیاد مستضعفان مبنی بر اشتغال زایی و محرومیت زدایی، مجتمع فولاد کاوه جنوب (کیش) در زمینی به مساحت 170 هکتار در فاصله 22 کیلومتری شهر بندرعباس و در مجاورت خلیج فارس  ایجاد شد.

وی ایجاد این مجتمع را یکی از  بزرگترین سرمایه گذاری های بنیاد مستضعفان در حوزه صنایع مادر بر اساس رسالت محرومیت زدایی و اشتغال زایی  در منطقه جنوب کشور معرفی کرد که دارای اهداف راهبردی تولید مستمر و پایدار با بکارگیری فناوری روز به منظور حضور در جمع 3 تولید کننده برتر کشور در زمینه فولاد، ایجاد واحدهای پائین دستی و بالا دستی فولاد خام برای تحقق زنجیره کامل تولید فولاد از چرخه معدن تا مقاطع فولادی و اشتغال زایی با به کارگیری منابع انسانی لازم و ایجاد زمینه رشد و توانمندی آنها  و نقش آفرینی در محرومیت زدایی جنوب کشور اعلام کرد.

اتابک مهمترین پروژه های تکمیلی این مجتمع را دو واحد آهن اسفنجی به ظرفیت تجمیعی 1.856 میلیون تن درسال، ایستگاه گاز به ظرفیت 100 هزار متر مکعب در ساعت، خط انتقال فشار قوی و پست برق 230.33 کیلو ولت،تاسیس و انتقال آب از دریا به ظرفیت روزانه 15 هزار مترمکعب ،فولادسازی فاز یک به ظرفیت 102 میلیون تن در سال نام برد و ابراز امیدواری کرد پروژه های توسعه این مجتمع که با هدف توسعه فعالیت ها و مزیت های تولید در دست اقدام  قرار گرفته با همت همه کارکنان و حمایت مسوولان بنیاد مستضعفان و تدابیر حمایتی همه دست اندرکاران این صنعت  هر چه سریعتر به بهر ه برداری برسد.

وی مهمترین پروژه های در دست اقدام شرکت را فولادسازی فاز دو به ظرفیت 1.2 میلیون تن در سال، گندله سازی به ظرفیت 5 میلیون تن در سال، آب شیرین کن به ظرفیت روزانه 40 هزار متر مکعب، اتصال به شبکه راه آهن سراسری اعلام کرد.

اتابک درخاتمه گفت:هرچند هوشمندی کارشناسان نخبه برای جانمایی و اجرای پروژه باعث ایجاد مزیت های رقابتی بسیار قابل توجهی برای فولادکاوه جنوب کیش در استمرار تولید و حضور در بازارهای داخلی و خارجی شده ولی تولید مستمر و استفاده از همه ظرفیت های موجود منوط به تامین به موقع و مستمر مواد اولیه مورد نیاز مجتمع است.به همین جهت از همه دست اندرکاران این صنعت درخواست می کنیم در مدیریت جهادی با هدف افزایش تولید  محصول استراتژیک و با کیفیت فولاد در این مجتمع ، همراهی کرده و همگام شوند.




۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن