تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): بهشتى‏ها چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817250621




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مطالعه باید به یک پُز اجتماعی تبدیل شود


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه آرمان: رحماندوست معتقد است اگر «مطالعه» به یک پُز اجتماعی تبدیل شود و سطح فرهنگ خانواده‌ها در زمینه‌ اهمیت مطالعه بالا رود، موبایل و تبلت هم می‌تواند به عنوان ابزاری در اختیار مطالعه قرار گیرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مصطفی رحماندوست، شاعر و نویسنده کودک و نوجوان درباره‌ مهم‌ترین نیاز فرهنگی و اجتماعی کودک امروز که جای خالی آن در جامعه دیده می‌شود، توضیح داد: مهم‌ترین مشکل بچه‌های امروز ما کمبود مطالعه است؛ سطح مطالعه در کشور خیلی پایین است، تا حدی که نمی‌توانیم امیدوار باشیم در آینده به دانش خارجی نیازی نداریم و تولیدکننده‌ دانش هستیم.
 
این شاعر که در هفته ملی کودک درباره‌ نیازهای کودکان سخن می‌گفت، به نیاز آگاهی و دانش اشاره کرد. او با تاکید بر این‌که شاید اگر این موضوع را با مسئولان امر در میان بگذاریم آمار تعداد عنوان کتاب‌های منتشر شده طی سال‌های اخیر را به رخ بکشند، ادامه داد: اما در آمار و تعداد عنوان کتاب‌ها دو مساله را باید در نظر گرفت، یکی تعداد کودکان که بیشتر از گذشته شده و باید با در نظر گرفتن تعداد آنها به عنوان مخاطب آمار کتاب را بررسی کنیم. دیگری پایین بودن شمارگان کتاب‌ها در این سال‌ها است که حداکثر به هزار یا دو هزار نسخه رسیده.بر اساس گفته مدیر بخش کودک و نوجوان انتشارات امیر کبیر، با یک حساب و کتاب برای هر کودک ایرانی فقط یک عنوان کتاب در سال منتشر می‌شود. این شاعر کودک و نوجوان افزود: از سوی دیگر امروز صنعت نشر ما به جایی نرسیده است که شاعر و نویسنده کودک و نوجوان به حرفه خود به عنوان یک شغل نگاه کنند. صنعتی که بخش اعظم کودکان را کتابخوان بار بیاورد باید از نظر اقتصادی هم برای ناشر و نویسنده و شاعر نیز در خور توجه باشد. امسال در حاشیه‌ هفته‌ ملی کودک در سراسر کشور، برنامه‌هایی در قالب معرفی کتاب و اهدای کتاب و محصولات فرهنگی‌هنری به کودکان اجرا می‌شود. برنامه‌های این ایام با همکاری بیش از ۲۰ سازمان و وزارت‌خانه طراحی و برگزار شد. رحماندوست درباره‌ نقش نهادهای مختلف در ایجاد انگیزه مطالعه در کودکان گفت: مشکل کمبود مطالعه در کشور ما مساله‌ای نیست که فقط یک گروه مشخص بتواند آن‌را حل کند.
 
علاقه‌ کودک به مطالعه پیش از رفتن به مدرسه و در محیط خانواده شکل می‌گیرد. کشورهای پیشرفته در حال حاضر برنامه‌های بلند مدت هفت تا ۱۰ ساله برای گسترش مطالعه در نظر گرفته‌ و در برنامه‌ کلان ملی تمام نهادهای صاحب تاثیر را شریک کرده‌اند. رادیو و تلویزیون و سایر سازمان‌ها و نهادها باید در برنامه کلان ملی شرکت کنند. او نقش سازمان آموزش و پرورش در این حوزه را یادآور شد: سیستم آموزش و پرورش و نقش آن در گسترش مطالعه زمانی پررنگ می‌شود که بداند مطالعه بیش از نمره اهمیت دارد و باید به آن توجه کرد. رحماندوست معتقد است با توجه به این‌که هر مساله‌ای را در کتاب‌ها می‌توانیم بگنجانیم، از این روی پرداختن به سایر نیازهای کودکان هم در گرو افزایش میزان مطالعه است. اما به گفته او ابتدا باید خواننده کتاب را پیدا کرد سپس به فکر آموزش به کودک باشیم. این‌روزها جای مطالعه را بازی با تبلت برای کودکان پر کرده است. نگرانی‌ای که در نشست‌های تخصصی هفته ملی کودک نیز کارشناسان به آن اشاره می‌کنند. رحماندوست در این‌باره گفت که معتقدم امروزه استفاده کردن کودکان از تبلت به یک پز اجتماعی تبدیل شده است. همان‌گونه که رفتن به یک مدرسه خاص پز اجتماعی است. اگر مطالعه هم به یک پز اجتماعی تبدیل شود، تبلت هم می‌تواند در خدمت مطالعه قرار بگیرد. او در پایان یادآور شد: بسیاری از کشورهای پیشرفته در پی جایگزین کردن مطالعه کاغذی با دیجیتال هستند. هرچند اکنون تبلت و وسایل تکنولوژی یک وسیله بازی برای کودکان هستند، اما اگر مطالعه به یک پز اجتماعی تبدیل شود و سطح فرهنگ خانواده‌ها در زمینه اهمیت مطالعه بالا رود تبلت هم می‌تواند به عنوان ابزاری در اختیار مطالعه قرار بگیرد.




۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن