تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ریشه های کفر سه چیز است:حرص و بزرگ منشی نمودن و حسد ورزیدن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869399544




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلاهبرداری های میلیونی با ادعای ارتباط با قضات


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مردی که با ادعای نفوذ در دادگستری و ارتباط با قضات، از افراد دارای پرونده در دستگاه قضایی کلاهبرداری می کرد، درحالی با هوشیاری مقام قضایی و تلاش ماموران حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی به چنگ قانون سپرده شد که تاکنون بیش از 15 شاکی دارد.
 
به گزارش خراسان، معاون دادستان مشهد روز گذشته با بیان این خبر گفت: چندی قبل گزارش هایی از جعل عناوین نیروی انتظامی و اخاذی از خرده فروشان مواد مخدر به مجتمع قضایی انقلاب اسلامی مشهد رسید که محتویات آن نشان می داد: افرادی با جعل عنوان مامور نیروی انتظامی از خرده فروشان مواد مخدر اخاذی می کنند و درحالی که با برخی از ماموران آشنایی داشته اند با طرح و نقشه ای حساب شده، مواد مخدری را که از قاچاقچیان به دست می آوردند برای خودشان برمی داشتند.
 
قاضی «حیدری» افزود: با توجه به حساسیت موضوع و گزارش های دریافتی، بلافاصله دستورات ویژه ای برای پیگیری این سرنخ، به طور محرمانه به حفاظت اطلاعات خراسان رضوی اعلام شد و گروهی از تلاشگران بی ادعا در حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی مامور رسیدگی به این پرونده شدند.
 
سرپرست مجتمع قضایی انقلاب اسلامی مشهد اضافه کرد: طولی نکشید که ماموران حفاظت با انجام یکسری فعالیت های اطلاعاتی وارد عمل شدند و متهمان را در چند عملیات هماهنگ و گسترده به دام انداختند.
 
این درحالی بود که برخی از افراد وابسته به نیروی انتظامی که جاعلان عنوان مدعی ارتباط و آشنایی با آن ها بودند نیز برای انجام تحقیقات بیشتر و چگونگی ارتباط آنان با متهمان پرونده در اختیار مراکز قانونی نیروی انتظامی قرار گرفتند اما در این میان اعتراف یکی از متهمان دستگیر شده، این پرونده حساس را وارد مرحله جدیدی کرد.
 
وی با اشاره به برخی اعترافات و اظهارات این متهم اضافه کرد: در اثنای بازجویی های دقیق از متهمان پرونده که با راهنمایی ها و نظارت دقیق دادستان مشهد همراه بود، یکی از متهمان ادعا کرد: «مبلغ 5 میلیون تومان به فردی به نام «ص» داده که حکم سنگین وی در ارتباط با حمل سلاح را با استفاده از نفوذ خود در دستگاه قضایی بشکند و پس از پایان کار نیز مبلغ 25 میلیون تومان دیگر دریافت کند!
 
«قاضی حیدری» تصریح کرد: این متهم همچنین مدعی شد: «ص» به من گفته است از طریق آشنایانی که در دستگاه قضایی دارد می تواند با قاضی دادگاه ارتباط برقرار کند و از برخی قضات آشنا به عنوان واسطه بهره ببرد که در این میان نیز از قاضی حسینی (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) نام برده است.
 

معاون دادستان مشهد با اشاره به اهمیت و حساسیت اظهارات این متهم دستگیر شده در پرونده اخاذی از قاچاقچیان مواد مخدر خاطرنشان کرد: پس از این ماجرا بود که بازجویی های فنی و تخصصی از «ص» متهم 50 ساله، توسط قاضی «سلیمانی» (قاضی شعبه 903 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد) که به این پرونده رسیدگی می کرد، آغاز شد و این متهم پای میز محاکمه نشست.
 
این مقام قضایی یادآور شد: درحالی که متهم ابتدا سعی می کرد حقیقت موضوع را انکار کند ولی در مواجهه حضوری با شاکی پرونده لب به اعتراف گشود و ضمن اقرار به جرم خود گفت: من تنها نام برخی از قضات مانند قاضی «حسینی» را به عنوان قاضی ویژه قتل عمد در رسانه ها شنیده بودم و حتی چهره اش را ندیده و او را نمی شناختم ولی برای آن که اعتماد طرف مقابل را جلب کنم به بهانه های واهی و یا پرسیدن یک سوال وارد اتاق هایی در مجتمع قضایی می شدم و سپس چنین وانمود می کردم که با قاضی درباره پرونده شاکی صحبت کرده ام تا او با قضات دیگر تماس بگیرد!!
 
«قاضی حیدری» در ادامه تشریح پرونده این متهم به «کارچاق کنی» افزود: درحالی که تحقیقات از متهم مذکور ادامه داشت شاکیان دیگری نیز که توسط وی اغفال شده و مورد کلاهبرداری های میلیونی قرار گرفته بودند با مراجعه به شعبه 903 مجتمع قضایی انقلاب اسلامی از وی شکایت کردند.
 
معاون دادستان مشهد با اشاره به این که وی تاکنون بیش از 15 شاکی دارد، افزود: برخی از شاکیان وی در اظهارات خود عنوان کرده اند که متهم نزد آنان مدعی شده است که می تواند حتی احکام اعدام را شکسته و به زندان تبدیل کند و پس از مدتی نیز آنان را جزو افراد مشمول عفو قرار دهد تا به راحتی از زندان آزاد شوند.
 
این مقام قضایی با تاکید بر این که تحقیقات بیشتر از متهم مذکور ادامه دارد، خاطرنشان کرد: یکی از شاکیان وی نیز مدعی است که «ص» (متهم دستگیر شده) مبلغ 20 میلیون تومان وام دریافتی او را گرفته تا با سود آن اقساط وی را پرداخت کند اما تنها یک قسط از اقساط را پرداخت کرده و سپس متواری شده است!
 
«قاضی حیدری» در پایان به شهروندان توصیه کرد: فریب افراد چرب زبان با عناوینی مانند نفوذ در دادگستری و یا ارتباط با قضات را نخورند و پرونده های خود را از طریق مجاری قانونی پیگیری کنند تا در دام کار چاق کن ها و کلاهبرداران گرفتار نشوند.



۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن