تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى‏شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867930801




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بنزین گران نمی‌شود | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: با وجود آنکه سخنگوی دولت خبر از ابلاغ حذف کارت سوخت از سوی رئیس جمهور داده است، اما زیر مجموعه وزارت نفت مدعی شده تا به امروز دستورالعملی در راستای کارت سوخت دریافت نکرده و همچنان این کارت هوشمند به عنوان کلید نازل‌های بنزین شناخته می‌شود.

به گزارش تراز ،اواخر هفته گذشته سخنگوی دولت از ابلاغ حذف کارت سوخت در قالب اصلاحیه بودجه 95 توسط رئیس جمهور خبر داد، که این خبر را می‌توان پایان کار کارت سوخت قلمداد کرد.

در اخبار منتشر شده از سوی نوبخت، جزئیات بیشتر مبنی بر اینکه حذف کارت سوخت بنزین یا گازوئیل رقم می‌خورد نیامده است اما با توجه به اطلاعات اعلامی از سوی بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت، می‌توان مدعی شد که کارت سوخت بنزین حذف و کارت سوخت گازوئیل حفظ خواهد شد.

در چند روز گذشته اخبار ضد و نقیض از کارت سوخت از سوی برخی افراد منتشر شده که می‌توان به خبر جمع آوری کارت سوخت طی 10 روز آینده از سوی رئیس جایگاه داران سوخت اشاره کرد، بیژن حاج محمدرضا با اشاره به جمع آوری کارت سوخت در طی 10  روز آینده پیش بینی کرد که قیمت بنزین تا پایان سال به 1200 تومان در هر لیتر افزایش پیدا کند که البته این خبر آنچنان دوام نیاورد و مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی آن را تکذیب کرد.

ریاحی روز گذشته اعلام کرد، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به عنوان متولی سوخت رسانی در کشور موضوع افزایش قیمت سوخت را از پایه بی اساس و فضاسازی می‌داند.

وی درباره سخنان اخیر جایگاه‌داران درباره دستور جمع آوری کارت سوخت بنزین تا ١٠ روز آینده گفت: این موضوع صحت ندارد و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به هیچ جایگاهی دستوری مبنی بر جمع آوری کارت سوخت نداده است.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، هنوز مصوبه‌ای از سوی دولت برای حذف کارت سوخت بنزین به ما ابلاغ نشده است.

وی همچنین گفته است، کارت‌های سوخت بنزین تا زمان ابلاغ مصوبه از سوی دولت، اعتبار دارند.

با این تفاسیر پیگیری‌های میزان از وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش نشان از آن دارد که تا به امروز از سوی دولت هیج ابلاغیه‌ای به دست معاونت حقوقی وزارت نفت نرسیده و این معاونت نیز دستوری در رابطه با حذف کارت سوخت به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ارائه نکرده است.

اما فارغ از این‌ها حال جای سوال است که آیا در شرایط فعلی دفاتر پلیس +10 چه رویه‌ای را در پیش گرفته‌اند و آیا همچنان به ارائه کارت سوخت المثنی می‌پردازند؟

کارت سوخت وسیله نقلیه در ابتدای امر بعد از ثبت سند به نام مالک اولیه به صورت خودکار برای صاحب وسیله نقلیه صادر می‌شود و در مراحل بعد اگر به هر دلیلی کارت سوخت وسیله نقلیه به اصطلاح بسوزد، صاحب وسیله نقلیه با مراجعه به دفاتر پلیس +10 می‌تواند کارت سوخت جدیدی دریافت کند.

در مراجعه به یکی از دفاتر مرکز شهر پلیس +10 تهران، متصدی امور کارت سوخت به میزان گفت: تا به امروز دستورالعملی مبنی بر حذف کارت سوخت به دفاتر اعلام نشده و تا زمانی که دستور العملی صادر نشود، دفاتر ملزم به دریافت مدارک از متقاضیان کارت سوخت هستند.

وی افزود: کارت سوخت طی 10 روز تا دو هفته به نام مالک وسیله نقلیه صادر خواهد شد و هزینه صدور کارت سوخت جدید 10 هزار تومان است.

این متصدی دفتر پلیس +10 در رابطه با مدارک مورد نیاز، گفت: کپی و اصل سند وسیله نقلیه، کپی و اصل شناسنامه یا کارت ملی مالک، تکمیل فرم مربوطه، پرداخت مبلغ 10 هزار تومان با دستگاه pos و حضور شخص صاحب سند، برای صدور کارت جدید سوخت الزامی است.

حال با این تفاسیر می‌توان گفت که تا زمانی که به صورت رسمی ابلاغیه ریاست جمهوری به شرکت ملی پخش فرآورده‍‌های نفتی ارسال نشود، کارت سوخت به عنوان کلید نازل‌های سوخت شناخته می‌شود و از سوی دیگر با توجه به صحبت‌های وزیر نفت، تنها کارت سوخت خودروهای بنزینی حذف خواهد شد. 
 
 



منبع: میزان

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 17 مهر 1395 - 15:49





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن