تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه حقيقت خوشبختى آن است كه پايان كار انسان خوشبختى باشد و حقيقت بدبختى آن ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803227556




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

48درصد پروند‌ه‌های استان تهران به شوراهای حل اختلاف ارجاع می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: 48درصد پروند‌ه‌های استان تهران به شوراهای حل اختلاف ارجاع می شوند
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: 52درصد پروند‌ه‌های تهران در دادگستری بررسی و حدود 48درصد از این پرونده‌ها به شوراهای حل اختلاف استان تهران ارجاع داده می‌شود.

48درصد پروند‌ه‌های استان تهران در شوراهای حل اختلاف بررسی می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حقانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در مراسم بازدیدی که در راستای تعامل و همدلی دستگاه‌ قضا با مدیران شهری صبح امروز (شنبه) در مجتمع 12و13 شورای حل اختلاف استان تهران انجام شد در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شوراهای حل اختلاف جدا از اینکه یک تشکل مردمی محسوب می‌شوند، به نوعی بازگشت به فرهنگ گذشته را برای ما تداعی می‌کنند و فرهنگ ریش سفیدی و حل اختلاف  در قدیم را تداوم می‌بخشند و باید در مدیریت شهری، قوه های (قضاییه مجریه و مقننه)، دولت و در برنامه‌ریزی‌ها و بودجه‌بندی‌ها به آن اهمیت داده شود.


وی افزود: با توجه به اینکه این تشکل مردمی از جمعی از بازنشستگان با سابقه و همچنین نیروهای جوان و تحصیل کرده به خصوص بانوان تشکیل شده است، اما متاسفانه این افراد علی‌رغم تحصیلات بالای خود با درآمد اندک به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند.


عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت:‌ باید دولت و سه قوه قضاییه، مجریه و مقننه در برنامه‌ریزی‌ها و بودجه‌بندی‌ها کمک کنند تا برخی از مشکلات این نهاد مردمی هرچه سریعتر حل شود.


حقانی تصریح کرد: از همه جای شوراهای حل اختلاف مظلومیت می‌ریزد و حتی در تنگدستی مالی و کمبود جا و مکان مناسب کارکنان این نهاد علی‌رغم دست‌ و پنجه نرم کردن با مشکلات در پی حل مسائل مردم هستند.


وی افزود: با توجه به اینکه 52درصد پروند‌ه‌های تهران در دادگستری بررسی می‌شوند، حدود 48درصد این پرونده‌ها به شوراهای حل اختلاف استان تهران ارجاع داده می‌شود.


عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: با وجود اینکه بسیاری از کارکنان شورای حل اختلاف دارای مدارک تحصیلی لیسانس، فوق لیسانس، دکترا و بعضاً فارغ‌التحصیل رشته حقوق هستند، جای تعجب دارد که حقوق دریافتی آنها از حداقل 30تا 40هزار تا حداکثر 300تا 400هزار تومان در ماه می‌رسد که حتی کفاف ایاب و ذهاب آنها را هم نمی‌دهد.


حقانی تصریح کرد: روزانه 4هزار نفر به شوراهای حل اختلاف مراجعه می‌کنند و حدود 48هزار پرونده در این مراکز بررسی می‌شود و با توجه به کمبود فضا و مکان مناسب شهرداری‌ها می‌توانند نقش مهمی را در این راستا ایفا کند.


وی افزود: با توجه به اینکه شهرداری‌ها به دنبال پاسخگویی مناسب و حل مشکلات و مسائل مردم هستند و در این راستا در حوزه فرهنگی و ورزشی اقدامات مناسبی را تا کنون انجام داده‌اند وبرای اینکه موفق‌تر باشند نیاز است تا در اعتبارات خود جایی را برای شوراهای حل اختلاف در نظر گیرند.


عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: این مسئله باید در شورای شهر مطرح شود و در بودجه‌های شهرداری جایی برای شوراهای حل اختلاف باز شود.


*شوراهای حل اختلاف نهادی مردمی هستند


عباسعلی دریانی رئیس شوراهای حل اختلاف استان تهران در ادامه اظهار داشت: شوراهای حل اختلاف نهادی مردمی هستند و کل کارکنان و ضابطه و ساختمان اداری به گونه‌ای است که مجتمع شورایی با شرایط خاص عمل می‌کند و با توجه به اینکه 52درصد پروند‌ه‌های استان تهران مربوط به دادگستری می‌شود اما حدود 48درصد از داده‌های کل استان تهران در شوراهای حل اختلاف بررسی می‌شوند.


وی افزود:‌ در ماه 3هزار و 500فقره پرونده در این مراکز داریم که در مقابل آ‌نها خدمات شایسته‌ای ارائه می‌شود.


رئیس شوراهای حل اختلاف استان تهران گفت: ساختار اداری در شوراهای حل اختلاف به خوبی تعریف نشده است و با مشکلاتی از قبیل نارضایتی مردم از تعرفه‌های دریافتی، نارضایتی کارکنان از پایین‌بودن حقوق دریافتی و محدودیت و کمبود فضا و مشکلات ساختاری و سازمانی مواجه هستیم.


دریانی تصریح کرد: شهرداری و اعضای شورای شهر در مورد تأمین فضای مورد نیاز شوراهای حل اختلاف تاکنون کمک‌های بسیاری کرده‌اند و در حال حاضر 20تا 30 ساختمان از شهرداری در اختیار داریم، اما این مقدار کافی نیست.


وی افزود: باید مشکلات معیشتی و ساختاری و ساختمانی شوراهای حل اختلاف به همت 3 قوه(قضاییه، مجریه و مقننه) و شهرداری‌ها برطرف شود تا بتوانیم هرچه بهتر به مشکلات مردم رسیدگی کنیم.


رئیس شوراهای حل اختلاف استان تهران گفت: با توجه به اینکه ماهی حدود 40هزار پرونده در تهران بررسی می‌شود، اما 30درصد مردم برای حل مشکلات خود به شوراهای حل اختلاف مراجعه می‌کنند.





۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن