محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843619903
روحانی: ما نیازمند برادری شیعه و سنی هستیم/ عبور از مشکلات با فرهنگ عاشورا
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: روحانی: ما نیازمند برادری شیعه و سنی هستیم/ عبور از مشکلات با فرهنگ عاشورا
حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران روز شنبه در جمع ایرانیان مقیم مالزی، از اراده دولت های ایران و مالزی برای توسعه روابط دو جانبه خبر داد و گفت که ما نیازمند وحدت و برادری بین شیعه و اهل سنت هستیم.
رئیس جمهوری کشورمان در نشستی با ایرانیان مقیم مالزی که در دومین روز از سفر به این کشور در هتل "شانگری لا" شهر کوالالامپور برگزار شد، گفت: ما دنبال شیعه سازی نیستیم. ما همچنین قصد تحمیل انقلاب خود را هم نداریم. ما نیازمند وحدت و برادری بین شیعه و سنی هستیم.
وی با تاکید بر نیاز امروز دنیای اسلام به توهم زدایی میان شیعه و سنی که هدف مشترک دارند، گفت: ما در این سفر به دنبال این بودیم تا برخی توهم ها را بزدائیم و شرایط را برای توسعه رابطه فراهم کنیم.
روحانی در ادامه در واکنش به نیش ها و کنایه های منتقدان ظریف، خاطر نشان کرد "د ر زمینه هسته ای که دکتر ظریف بار مسئولیت سنگینی را به دوش کشیدند، یکی از کارهای اصلی ما توهم زدایی بود.
"دکتر ظریف الان هم گاهی حرف های نیشدار را تحمل می کنند. وقتی خدا می خواهد اجر و مزد بدهد همین است. گاهی نیش ها در اینجا به نوش ها در آن دنیا تبدیل می شود."
وی با تاکید بر اینکه مردم قدردان زحمات هستند و خوب درک می کنند، مسیر، راه و تلاش ها و زحمات را می دانند، گفت: اکثریت قریب به اتفاق ملت ما در نظر سنجی ها قدردان این زحمت ها هستند و هر فردی به کشور خدمت می کند به هر مقدار، باید به او دست مریزاد گفت.
رئیس جمهوری گفت: در کار هسته ای یکی از کارهای ما توهم زدایی بود. صبح تا شب می گفتند که ایران در حال ساخت بمب هسته ای است. همه اینها توهمات و ایران هراسی بود. همسایه ها،غریبه ها و اروپایی ها را می ترساندند. ما بمب اتم نداشتیم، اما چوب آن را می خوردیم. کشوری که بمب اتمی ندارد و داشتن آن جزء دکترین دفاعی ما نیست، و طبق فتوای رهبر معظم انقلاب حرام است، پس چرا باید چوبش را بخوریم.
روحانی گفت: چیزی که هدف ما نیست را چرا پشت بلندگو تکرار کنیم و توهم بیشتری ایجاد کنیم. یک عده ای به جای اینکه آتش را خاموش کنند، جای آب و بنزین را عوضی گرفته اند، به جای اینکه سطل آب را بیاورد، بشکه بنزین را آورده اند.
رئیس جمهوری کشورمان با این عنوان که کار ما توهم زدایی در مورد توهمات و تصورات نابجا است، افزود: یکی از این توهمات و تصورات نابجا این است که ایران هر کجا می رود می خواهد همه را شیعه کند. ما دنبال شیعه کردن کسی نیسیتم. ما شیعه هستیم و به آن افتخار می کنیم. جایی اگر لازم باشد استدلال می کنیم، اما به دنبال این موضوع نیستم که یک نفر اهل سنت را پیدا کنیم و او را به دالان شیعه سازی ببریم و شیعه کنیم. ما چنین دالانی نداریم. ما دنبال شیعه سازی نیستیم. کما اینکه حرف غلطی که درباره صدور انقلاب به این معنا که ما انقلاب را می خواهیم به کشورهای دیگر تحمیل کنیم، نیز زده می شود. ما نمی خواهیم انقلاب خود را تحمیل کنیم. اگر کسی دوست داشت می پذیرند و اگر نداشت نمی پذیرد.
وی گفت: ما امروز نیاز به وحدت و برادری بین شیعه و سنی داریم. ما نیازمند رفتار اخلاقی و محبت با یکدیگر هستیم. ما نیاز داریم بین شیعه و سنی که واقعا هدف واحدی داریم و آن اخلاق اسلامی و سیره پیامبر (ص) و فهم و درک و اجرای قرآن است، توهم زدایی شود.
روحانی در ادامه خاطرنشان کرد" ما در این سفر به دنبال توهم زدایی بودیم و رسالت دیگر ما فراهم کردن شرایط برای توسعه روابط بود.
به گفته وی، در این سفر مشاهده شد که اراده برای روابط دوجانبه در طرف مالزی نیز وجود دارد.
وی همچنین ایام عزاداری دهه محرم را مورد اشاره قرار داد و ایام عزاداری امام حسین (ع) را یکی از پیوندهای ایرانیان و شیعیان در جهان دانست و گفت: امام حسین (ع) به عنوان یک الگوی بزرگ برای همه ما و همه آزادگان جهان است.
رئیس جمهوری کشورمان با اشاره به این جمله گاندی که "رهبر من حسین بن علی (ع) بوده است"، گفت: ما به امام و رهبری در تاریخ جهان اسلام افتخار می کنیم که میلیاردها نفر در جهان از امام سوم شیعیان درس آزادگی آموخته اند.
روحانی، فرهنگ عاشورا را فرهنگ آزادگی، استقلال و مقاومت ذکر کرد و گفت که امروز نیز با همان فرهنگ از مشکلات عبور می کنیم.
رئیس جمهوری همچنین گفت: ما ایرانیان یکی از پیوندهایی که در سراسر دنیا با مسلمانان و شیعیان داریم ایام عزاداری امام حسین (ع) است که امام حسین (ع) به عنوان یک الگوی بزرگ نه تنها برای ما بلکه برای همه آزادگان جهان است.
وی گفت: در شبه قاره هند، تقریبا همه کشورهای شبه قاره در روز عاشورا تعطیل هستند.
به گفته رئیس جمهوری کشورمان، "ما به برکت نام امام حسین (ع) توانستیم مقابل ابرقدرت ها به پیروزی دست یابیم، در جنگ تحمیلی هم همین فرهنگ ما را پیروز کرد. نه در برابر عراق بلکه در برابر ارتش صدام و ده ها کشوری که در منطقه و جهان از آن رژیم حمایت می کردند، اما ما تنها بودیم و ملت ایران دارای ایمان و شور و شوق خود و با اعتقاد به فرهنگ عاشورا حرکت کرد.
وی افزود: فرهنگ عاشورا فرهنگ آزادگی، استقلال و مقاومت است. ما با این فرهنگ پیروز شدیم و امروز نیز با این فرهنگ از مشکلات عبور خواهیم کرد.
روحانی در خصوص نقش ایرانیان خارج از کشور در توسعه و آبادانی ایران نیز گفت: معمولا انسان هنگامی که سالم است این نعمت را خیلی درک نمی کند، اما هنگامی که با مشکلی مواجه می شود ارزش سلامتی را درک خواهد کرد. انسان نیز هنگامی که در وطن است، حس نمی کند که این چه نعمت بزرگی است. آدم همان حسی که نسبت به مادر دارد، مام وطن نیز همانطور است و به یقین عشق انسان و زندگی انسان است.
وی گفت: بعضی می گویند ما را در ایران دفن کنید، اما بهتر است تا وقتی زنده هستند به فکر ایران و پیشرفت و تعالی کشور باشند.
رئیس جمهوری اظهارداشت: نام ایران به ما روحیه و نشاط می دهد، همانطور که نام اسلام به ما نشاط و شادی و معنویت می دهد. خوب شما (ایرانیان مقیم مالزی) وطن را به همراه ندارید، اما در دل شما عشق به وطن همیشه وجود دارد. این مهم است که چگونه ما وطن خود را پاس بداریم.
وی نقش ایرانیان خارج از کشور را در پیوند بین منافع ملت خود و منافع ملت کشوری که در آن ساکن هستید، مهم دانست و گفت: رسالت سنگینی نسبت به وطن بر دوش همه ماست.
روحانی با اشاره به سخنان یکی از دانشحویان مبنی بر این که با استناد به آمار، عملکرد علمی دانشجویان ایرانی نسبت به دانشجویان خارجی دیگر یک قدم جلوتر است، گفت که این به معنای انجام یک وظیفه بزرگ است که به ایرانی به عنوان یک ملت فرهیخته می نگرند.
وی گفت: از علم مهمتر، اخلاق و رفتار است. نخستین وظیفه ای که همه ما در داخل و خارج از ایران داریم، توهم زدایی نسبت به ایران، جامعه ایرانی، فرهنگ ایران و حکومت اسلامی است. یک سری توهماتی وجود دارد که با واقعیت نمی خواند. هر فردی که به ایران می آید می گوید تصور متفاوتی از آنچه که مشاهده کرده، داشته است.
رئیس جمهوری خطاب به ایرانیان مقیم مالزی، گفت: همه ما در خارج از ایران می توانیم به عنوان یک سفیر برای جمهوری اسلامی ایران باشیم. البته ما قبلا آقای سفیر داشتم، اما اکنون سفیر زن نیز داریم.
به گفته وی، این تصوری که در ایران بعضی ها نسبت به خانم ها دارند تصور نادرستی است. خانم ها واقعا لیاقت همه پست ها، مقام ها و مسئولیت ها را دارند.
روحانی در ادامه گفت: انسان دارای شان، مقام، جایگاه و حقوق انسانی است و هرکجا که زندگی می کند باید از حقوق شهروندی برخوردار باشد. این مهم است که رفتار ما در این کشور (مالزی) به عنوان یک هم نوع، توام با اصول اخلاقی باشد و برداشت های نادرست را اصلاح کنیم.
رئیس جمهوری در خصوص مشکلاتی که در خصوص جذب اساتید توسط نماینده دانشجویان مطرح شد نیز گفت: هفته گذشته نشستی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار و براساس گزارشی که ارائه شد، جذب استاد امروز به مراتب بهتر از گذشته است.
وی اظهارداشت: در گذشته موانعی برای جذب استاد وجود داشت و خود نیز شاهد آن بوده ام. اما طبق این گزارش بسیاری از مشکلات حل شده و بقیه مشکلات نیز مقامات مربوطه دنبال می کنند.
روحانی گفت: اگر ایران دانشگاهی را به رسمیت شناخته، فارغ التحصیلان آن دانشگاه نیز باید به رسمیت شناخته شوند.
وی گفت که نسبت به آینده روابط ایران و مالزی و توسعه این روابط بسیار امیدوار است. "ما این چند سال یک عقب ماندگی و مشکلاتی داشتیم که به سادگی باید از آنها عبور کرد. قدم های اولیه در این سفر برداشته شد و آنها را دنبال می کنیم".
به گفته وی، پس از 8 سال کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور براساس تصمیم دو طرف ماه آوریل در تهران برگزار می شود.
رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه امروز فضای خوبی برای روابط خارجی، علمی، فناوری و اقتصادی ما با دنیا ایجاد شده است، گفت: بسیار از قراردادها در بخش های مختلف با کشورهای خارجی که پس از برجام منعقد شده عملیاتی شده اند.
وی یکی از تصمیمات مهم این سفر را مساله روابط بانکی اعلام کرد و اظهارداشت: نخست وزیر مالزی جمعه شب در ضیافت شام گفت که این تفاهم به طور کامل حاصل شده ولو اینکه امضاء آن تا یکی دو هفته انجام می شود. اما عملیات اجرایی آن از امروز صبح و پس از این توافق شروع می شود.
روحانی در پایان خطاب به ایرانیان مقیم مالزی گفت: همه دست به دست هم دهیم و برای ایران آبادتر و سرفرازتر تلاش کنیم و این وظیفه همه ماست.
پیش از سخنان رییس جمهوری، "مرضیه افخم" سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی و همچنین "فرزانه صباغ" دانشجوی دانشگاه یو. تی.ام مالزی به نمایندگی از جامعه دانشجویی، پروفسور "محمود مقومی" استاد دانشگاه مالایا و صاحب ده ها اختراع بین المللی؛ و دکتر "بیک زاده" متخصص هوش مصنوعی به نمایندگی از اساتید و جامعه ایرانیان سخن گفتند.
شنبه, 17 مهر 1395 ساعت 13:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]
صفحات پیشنهادی
بخشی از مشکلات اجتماعی و فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد نیازمند توجه ملی است - ایسنا
معاون اجتماعی و فرهنگی مرکز بررسی های استراتژیک نهاد ریاست جمهوری گفت اتاق فکر همه استان های کشور با هدف مساله شناسی راهبردی و بومی تشکیل شده است به گزارش ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد دکتر سلیمان پاک سرشت در نشست اتاق فکر فرهنگی و اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود ایعارف: نیازمند بازنگری دقیق وظایف و اختیارات شوراهای شهر و روستا هستیم
عارف نیازمند بازنگری دقیق وظایف و اختیارات شوراهای شهر و روستا هستیم رییس مجمع نمایندگان تهران عصر دوشنبه در نشستی با اعضای شورای شهر با بیان این که نیاز به بازنگری دقیق بر وظایف و اختیارات شوراهای اسلامی شهر و روستا داریم گفت فراکسیون امید آمادگی دارد که در این زمینه همکاریهراهچمنی: عبور از روحانی منتفی است/ روحانی گزینه نهایی جریان اصلاحطلبی است
راهچمنی عبور از روحانی منتفی است روحانی گزینه نهایی جریان اصلاحطلبی است یک فعال سیاسی اصلاحطلب معتقد است که تاکنون در هیچ جلسه ای صحبت از گزینهی دیگری جز روحانی نشده است و اصلاحطلبان بنا دارند تا همانند سال 92 در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو نیز از حسن روحانی حمایت کنند محآفریقای جنوبی: در انتظار سفر روحانی هستیم
آفریقای جنوبی در انتظار سفر روحانی هستیمتاریخ انتشار پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۷ ۲۶ «نومندیا امفکتو» گفت آفریقای جنوبی منتظر سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به این کشور است به گزارش اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه «جابری انصاری» معاون عربی و آفمدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه کشور: نیازمند وقفهای جدید در کشور هستیم/ لزوم ترویج فرهنگ
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه کشور نیازمند وقفهای جدید در کشور هستیم لزوم ترویج فرهنگ وقف در جامعه مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بر لزوم ترویج فرهنگ وقف در جامعه تأکید کرد و گفت نیازمند وقفهای جدید در کشور هستیم به گزارش خبرگزسرلشکر جعفری: دشمن متجاوز را سر جایش مینشانیم/ با بیتوجهیهای متولیان فرهنگی شاهد برخی بیعفتیها هستیم
سرلشکر جعفری دشمن متجاوز را سر جایش مینشانیم با بیتوجهیهای متولیان فرهنگی شاهد برخی بیعفتیها هستیمتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۰ ۴۴ فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه دشمنان نظام اسلامی با وجود همه توانمندیها و برنامهریزیها نمی&zبرای تضمین پیشرفت کشور نیازمند اعتماد به جوانان هستیم
برای تضمین پیشرفت کشور نیازمند اعتماد به جوانان هستیم دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت باید به جوانان اعتماد و آنها را حمایت و تربیت کنیم تا پیشرفت کشور تضمین شود به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان محسن رضایی در یادداشتی در صفحه شهادی خامنهای:اصلاحطلبان واقعی از روحانی عبور نمیکنند
هادی خامنهای اصلاحطلبان واقعی از روحانی عبور نمیکنند دبیرکل مجمع نیروهای خط امام ره گفت اصلاح طلبان واقعی از روحانی عبور نمی کنند و گزینه مورد حمایت اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ با نظرات جمعی و عمدتا با نظر شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب مشخص می شود به گزارتبرئه روحانی سرشناس شیعه کویتی
تبرئه روحانی سرشناس شیعه کویتیتاریخ انتشار چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۲۱ ۴۹ دستگاه قضایی کویت با بررسی پرونده اتهامات واهی نسبت داده شده به شیخ حسین المعتوق روحانی سرشناس شیعه و نماینده ولی فقیه در کویت وی را از اتهام نقض امنیت ملی تبرئه کرد به گزارش شبکه خبر به نقل از ایرناجامعه شیعه نیازمند مرحله بینشی زیارت عاشورا است
جامعه شیعه نیازمند مرحله بینشی زیارت عاشورا است استاد حوزه علمیه استان قزوین گفت امروز جامعه شیعه نیاز دارد مرحله بینشی زیارت عاشورا را طی کند و به بینش عاشورایی برسد نه بینش دانش چراکه دانش با بینش تفاوت دارد و امام زمان برای انتخاب یاران خود به درجه بینش افراد نگاه میکند حج-
سیاسی
پربازدیدترینها