تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804891056




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جامعه شیعه نیازمند مرحله بینشی زیارت عاشورا است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: جامعه شیعه نیازمند مرحله بینشی زیارت عاشورا است
استاد حوزه علمیه استان قزوین گفت: امروز جامعه شیعه نیاز دارد مرحله بینشی زیارت عاشورا را طی کند و به بینش عاشورایی برسد نه بینش دانش؛ چراکه دانش با بینش تفاوت دارد و امام زمان برای انتخاب یاران خود به درجه بینش افراد نگاه می‌کند.


حجت‌الاسلام سیدمهدی خضری در گفت‌وگو با خبرنگار جوان آنلاین در قزوین ضمن تسلیت به مناسبت ایام ماه محرم و قرائت زیارت عاشورا اظهار داشت: زیارت عاشورایی که ما امروز می‌خوانیم با زیارت عاشورای 200 سال قبل متفاوت است چراکه زیارت عاشورای امروز زیارت عاشورا جامعه‌ساز است و فردی نیست. وی با بیان اینکه در زیارت عاشورا چهار سیر داریم، ادامه داد: مرتبه بینشی، مرتبه تربیتی، مرتبه توسلی و مرتبه تقربی که امروز برخی به آن عرفان می‌گویند و با مرتبه تقربی است که به شناخت و نزدیکی می‌رسیم. استاد حوزه علمیه استان قزوین با بیان اینکه دنبال عرفان رفتن جز در خانه امام حسین نتیجه‌بخش نیست، عنوان کرد: اینکه زیارت عاشورا امروز غیر از چندصد سال گذشته است، یعنی چه؟ عبارت «فَأسْالُ اللهَ الّذِی أکْرَمَ مَقامَکَ، وَأکْرَمَنِی بِکَ، أنْ یَرْزُقَنی طَلَبَ ثارِکَ مَعَ إمام مَنْصُور» قله زیارت عاشورا است یعنی به من روزی کن تا از خون‌خواهان حسین باشم. خضری تصریح کرد: خون‌خواهی یعنی چه؟ اینکه حضرت حجت برخی را از خاک بیرون کشیده و آتش می‌زند درست است اما سطح زیارت عاشورا را نباید پایین بیاوریم چرا‌که مختار هم همین کار را کرد. این کارشناس مذهبی با بیان اینکه طَلَبَ ثارِکَ یعنی مسیری که سیدالشهدا می‌رفت تا به کوفه برسد را حضرت قائم ادامه می‌دهند و کوفه پایتخت حکومت جهانی و تمدنی می‌شود، عنوان کرد: این همه بساط برای عزاداری امام حسین(ع) مقدمه‌ای برای همین دعا بوده و نباید در مقدمه‌ گیر کنیم و اینکه مثلاً سبک فلان مداح چگونه است و دائم دنبال این حرف‌ها بودن غفلت از هدف اصلی عزاداری است. استاد حوزه علمیه استان قزوین افزود: مقام معظم رهبری در دیدار با مداحان فرمودند از تخلیه هیجان جوان ناراحت نیستیم اما از این باب می‌گوییم که وظیفه بزرگ زمین نماند و اگر مدار ذهنی فقط شور و هیجان است، بدانیم راه زیارت عاشورا را گم کرده‌ایم و باید بازنگری کنیم. خضری با بیان اینکه شهید صدر در دکترین مهدویت خود می‌فرماید امر ظهور یک امر دفعی نیست بلکه تدریجی و گام به گام است، اذعان کرد: خواندن زیارت عاشورای جمعی، جامعه شیعه را برای طلب ثار مهیا می‌کند. وی خاطرنشان کرد: امروز جامعه شیعه نیاز دارد مرحله بینشی زیارت عاشورا را طی کند و به بینش عاشورایی برسد نه بینش دانش؛ چراکه دانش با بینش تفاوت دارد و امام زمان برای انتخاب یاران خود به درجه بینش افراد نگاه می‌کند. استاد حوزه علمیه استان قزوین اضافه کرد: امیر مؤمنان می‌فرماید، «لا یَحْمِلَ هذَا الْعَلَمَ اِلَّا اَهْلُ الْبَصَرِ وَ الْصَّبْرِ» علم طرفداری از امام را کسی که اهل بصیرت است می‌تواند بردارد، بصیرت غیر از دانش بوده و دانش لازم است اما همه امر نیست. خضری با بیان اینکه امام حسین(ع) جان خود را فدا کرد تا مسلمانان از دو چیز نجات یابند، تشریح کرد: جهالت، حیرت که حیرت «یعنی نفهمیم حق و باطل چیست و دوست و دشمن کیست؟» و تشخیص‌ها را از دست بدهیم که روز عاشورا 30 هزار نفر دوست و دشمن را گم کردند و باید بدانیم شمر فرمانده سپاه امیرالمؤمنین بود و با درجه سرداری سر امام حسین(ع) را برید.





تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن