تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867335515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر نیرو: وضعیت آب بحرانی است


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایرنا: وزیر نیرو با بحرانی خواندن وضعیت آب در کشور بر لزوم اجرای سیاست های تدوینی برای مهار بحران آب در کشور تاکید کرد.

حمید چیت چیان روز شنبه در جمع مسوولان شرکت آب منطقه ای اردبیل اظهار کرد: برنامه راهبردی برای احیای منابع آب در استان های مختلف کشور تعریف شده تا بر اساس وضعیت بارش و شرایط اقلیمی از تشدید بحران آب جلوگیری شود.

او با بیان اینکه در مصرف منابع آب بویژه در بخش کشاورزی در دولت تدبیر و امید بازنگری های خاصی انجام شده ، بیان کرد: با این حال همچنان نیازمند توجه به رویکردهایی هستیم تا به نحوی از وضعیت بحرانی آب عبور کنیم.

وی افزود: کشور ما در منطقه خشک و نیمه خشک واقع شده و متوسط بارش ها نیز در این 10 سال کمتر از میانگین جهانی بوده و در نتیجه با بروز خشکسالی های متعدد ، منابع آب تجدید شونده کشور به کمتر از 120 میلیارد متر مکعب کاهش یافته است.

چیت چیان گفت: رفع این معضل نیازمند توجه مردم به مصرف درست منابع آب ، تفکیک آب شرب با آب بهداشتی در مناطق مختلف کشور و همچنین استفاده از روش های نوین در آبیاری های بخش کشاورزی است.

وزیر نیرو گفت: وضعیت آب در کشور شرایط مطلوبی ندارد و بحرانی که در این زمینه وجود دارد غیرقابل انکار است.

چیت چیان با بیان اینکه یکی از نمودهای بحران های موجود خشک شدن تالاب ها ، برخی دریاچه ها و منابع آب زیرزمینی است بیان کرد: نمونه ای از دشت های ممنوعه را در اردبیل شاهد هستیم که به دلیل اضافه برداشت از دشت های ممنوعه کشور است و در یک برنامه 10 ساله تلاش می کنیم از این وضعیت خارج شود.

او با بحرانی دانستن وضعیت بسیاری از دشت ها در کشور به دلیل کمبود منابع آب گفت: باید مصرف پایدار منابع آب امکان حیات را برای نسل های آینده فراهم کنیم و در این راستا مهم ترین مساله مدیریت مصرف و ارتقای بهره وری آب است.

چیت چیان تشریح کرد: بیش از 90 درصد آب کشور در بخش کشاورزی مصرف می شود در حالی که میزان بهره وری آب در این بخش کمتر از 35 درصد است در حالی که می توان راندمان این بخش را به دو برابر افزایش داد.

وی احداث سدهای مختلف در کشور و ضرورت تکمیل هر چه سریع تر آنها را یادآور شد و گفت: در دولت تدبیر و امید با همکاری مجلس شورای اسلامی بازنگری بر اساس سدها انجام شده و قرار نیست سدهای جدیدی احداث کنیم مگر آنکه با مطالعات دقیق و نیاز منطقه ای بر اساس آمایش سرزمینی احداث سدها به نفع توسعه منطقه باشد.

وزیر نیرو همچنین در زمینه انتقال حق آبه استان اردبیل از ارس و قزل اوزن اظهار کرد: با بررسی های انجام شده و با تاکید نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل به شکل کارشناسی این حق آبه تعیین و زمینه انتقال آن فراهم می شود تا اردبیل که از استان های کم آسیب کشور در حوزه منابع آبی است بتواند در مسیر بهره برداری از این منابع قرار بگیرد.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی امور آب اردبیل ، وزیر نیرو در سفر به استان اردبیل در نشستی با مدیران مجموعه وزارت نیرو شامل شرکت آب منطقه ای ، آب و فاضلاب شهری ، آب و فاضلاب روستایی و شرکت توزیع برق استان حضور یافته و علاوه بر شرکت در جلسه کارگروه استانی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اردبیل از پروژه های اقتصاد مقاومتی استان نیز بازدید می کند.





۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن