تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چهار چيز از خوشبختى و چهار چيز از بدبختى است: چهار چيز خوشبختى: همسر خوب، خانه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817138593




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حقوق بشر کالا و محصول غرب، آمریکا و اروپا نیست که بتواند صادر شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: حقوق بشر کالا و محصول غرب، آمریکا و اروپا نیست که بتواند صادر شود
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان با بیان اینکه حقوق بشر کالا و محصول غرب، آمریکا و اروپا نیست که بتواند صادر شود، گفت: حقوق بشر باید بدون تبعیض توسعه یابد و دموکراسی اولین دستاورد آن است.






حقوق بشر کالا و محصول غرب نیست/هزینه سالانه 200 میلیون دلاری ایران برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،«محمدجواد لاریجانی» در آخرین روز سفر خود به برازیلیا با روزنامه «او استادو» یکی از سه روزنامه پرتیراژ برزیل، در مورد موضوعات مطرح شده در سفر، توافقات و دستاوردهای آن، وضعیت حقوق بشر در ایران و انتخابات آمریکا مصاحبه کرد.


«او استادو» که لاریجانی را یکی از چهره های مهم ایران در مورد رفورم قضایی در کشور معرفی نموده، نوشته است: محمدجواد لاریجانی مدافع اصلاح قوانین ایران و رئیس شورای عالی حقوق بشر ایران معتقد است تا هفت ماه می تواند تعداد اعدام ها در کشور را کاهش دهد.
با این وجود او انتقادات غرب در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران را رد کرده و افزود: سبک و شیوه زندگی غرب نباید به ملت ایران تحمیل گردد.


وی که برای گفت وگو در مورد روابط دو جانبه با دولت برزیل به برازیلیا آمده در تشریح اهداف سفر خود گفت: برنامه سفر من وسیع بود. در مورد بهبود روابط دو جانبه گفت وگو کردیم. بحث های طولانی در مورد چگونگی توسعه روابط تجاری فیمابین و همکاری در زمینه سرمایه گذاری مشترک داشتیم.


او ادامه داد: دو کشور منافع مشترک زیادی نظیر مبارزه با قاچاق مواد مخدر، تروریسم و قاچاق انسان دارند. در مورد چگونگی همکاری های متقابل در زمینه حقوق بشر و موضوعات مورد علاقه طرفین بحث و تبادل نظر کردیم.


لاریجانی تصریح کرد: دو کشور به دلایل متفاوت مورد انتقاد هستند ولی مهم اینست که چگونه می توانیم حقوق بشر را تقویت کنیم. حقوق بشر کالا و محصول غرب، آمریکا و اروپا نیست که بتواند صادر شود. حقوق بشر باید بدون تبعیض توسعه یابد.


دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان افزود: دموکراسی اولین دستاورد حقوق بشر است. اصل مهم اول احترام به تنوع است. ما فکر نمی کنیم جهانشمولی بهانه ای برای تحمیل سبک زندگی به فرهنگ ها و تمدن های دیگر باشد. آمریکایی ها، آلمانی ها، فرانسوی ها نباید ادعا کنند تنها سبک زندگی همان سبک و شیوه ای است که آنها در کشورهایشان دارند.


او ادامه داد: نکته مهم دوم سیاسی نکردن این مساله است. برای مثال آمریکا و اروپا از ایران انتقاد می کنند ولی از بعضی از کشورهای منطقه ما که حتی یک انتخابات برگزار نکرده اند و زنان در آن کشورها حق اظهار نظر ندارند، طوری حمایت می کنند گویا اینکه این موضوع اصلاً آنها را ناراحت نمی کند.


لاریجانی در ادامه و در پاسخ به پرسش خبرنگار درخصوص وضعیت جنبش کم کردن از مجازات قاچاق مواد مخدر در ایران، گفت: تعداد اعدام ها در ایران بالاست و همه طبق قانون انجام می گیرد ولی اعدام چیز خوبی نیست. 93 درصد اعدام ها در ایران در ارتباط با قاچاق مواد مخدر است.
وی افزود: من موافق تغییر قانون هستم، اما نه به این معنی که مبارزه با قاچاق مواد مخدر را متوقف کنیم. ما 800 کیلومتر با افغانستان مرز داریم. تولید تریاک در افغانستان در دوره اشغال توسط ناتو چهل برابر شده است.


او گفت: تریاک تولید شده در آنجا برای مصرف اروپا و آمریکاست و در نهایت با دلار معاوضه می شود. این دلارها پس از بازگشت به دست تروریست ها می افتد. نمی توانیم این وضع را تحمل کنیم.


لاریجانی تصریح کرد: قاچاقچیان افراد عادی نیستند بلکه شبکه پیچیده ای داشته و مسلح و خطرناک هستند. ایران برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر سالانه 200 میلیون دلار هزینه می کند ولی ما نباید تنها بجنگیم بلکه کشورهای مصرف کننده باید به ما کمک کنند.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در مورد راه حل این مشکل می گوید: مبارزه با قاچاق مواد مخدر نباید متوقف شود. بلکه ما باید با کمک کشورهای علاقمند و توسعه همکاریهای بین المللی و استفاده از فناوری های مدرن قدرت خود را افزایش دهیم. مساله دوم بازنگری قوانین است.


وی افزود: در مرحله دوم حکم اعدام باید به سردسته قاچاقچیان بزرگ و مهم محدود گردد. این کار بلافاصله تعداد اعدام ها را کاهش خواهد داد. این نظر در حال بحث است. با واقع بینی می توانیم تعداد اعدام ها را کم کنیم. هیچ کسی نباید فکر کند ایران مبارزه خود علیه قاچاق مواد مخدر را سست می کند، بلکه تاکتیک خود را عوض کرده و مبارزه را عملی تر می سازد.


لاریجانی در پاسخ به پرسش زمان این تغییرات گفت: می بایستی روند های قانونی را محترم بشماریم. فکر می کنم ظرف 6 تا هفت ماه به اولین نتایج تجدید نظر خواهیم رسید. بتدریج تغییرات بیشتری بوجود خواهند آمد. مساله این است که در هشت ماه آینده انتخابات ریاست جمهوری خواهیم داشت. مهم است که این مساله به یک موضوع سیاسی در جریان مبارزات انتخاباتی تبدیل نشود.


دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در پاسخ به این پرسش که «دولتهای حزب کارگر خیلی به ایران نزدیک بودند، آیا جنابعالی بیم دارید که در سیاست برزیل تغییری پیش آید؟» گفت: این یک موضوع داخلی است و ایران در آن دخالت نمی کند. ما به انتخاب برزیلی ها احترام می گذاریم و معتقدیم روابط دو کشور در وضع خوبی است. ما هیچ مانعی مشاهده نمی کنیم. در حقیقت دولت جدید علائم خوبی برای ایران نشان داده است.


لاریجانی درخصوص نتایج انتخابات آمریکا گفت: ما ترسی نداریم. نظام ما در طول 4 دهه گذشته شاهد روسای جمهوری متعددی در آمریکا بوده است. «جیمی کارتر»، «دونالد ریگان»، «جورج بوش پدر» و «جورج بوش پسر»، «بیل کلینتون» و «باراک اوباما». برای ما دیدن سطح مبارزات انتخاباتی جالب است که در سطح نازلی است. یک کاندیدا بطور نامودبانه کاندیدای دیگر را متهم می کند بدون اینکه با منطق و دلیل با هم رقابت کنند. فکر نمی کنم تغییر فاحشی در سیاست خارجی آمریکا پدید آید.


وی درخصوص عدم ایجاد تغییر فاحش در سیاست خارجی آمریکا در دوره رئیس جمهوری جدید این کشور گفت: سیاست خارجی آمریکا در منطقه با مشکل بزرگی روبرو است. در افغانستان بیش از 10 سال است که ناتو حضور دارد و این کشور دوباره در حال بازگشتن به مرحله حاکمیت طالبان است. ناتو در افغانستان به طرز تحقیر آمیزتری در مقایسه با اتحاد جماهیر شوروی در سالهای دهه هشتاد شکست خورده است. آمریکا در سوریه هم شکست خورده است. آنها خیال می کردند که مساله ظرف 6 ماه حل خواهد شد ولی نتوانستند. سیاست آمریکا در خاورمیانه شبیه کشتی است که در حال غرق شدن است. آنها نمی خواهند مساله دیگری در منطقه داشته باشند.





۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن