تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835975966




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه پسابرجامی به شرق پس از بدعهدی غرب


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نگاه پسابرجامی به شرق پس از بدعهدی غرب
حسن روحاني رئيس‌جمهور اسلامي ايران عازم منطقه جنوب شرق آسيا شده است تا پس از امضاي برجام با گسترش روابط تجاري ايران با كشورهاي صنعتي شرق آسيا تا حدودي از فشار بدعهدي امريكا بر اقتصاد ايران كم كند و بتواند بازارهاي جديدي براي محصولات ايران بيابد.
حسن روحاني رئيس‌جمهور اسلامي ايران عازم منطقه جنوب شرق آسيا شده است تا پس از امضاي برجام با گسترش روابط تجاري ايران با كشورهاي صنعتي شرق آسيا تا حدودي از فشار بدعهدي امريكا بر اقتصاد ايران كم كند و بتواند بازارهاي جديدي براي محصولات ايران بيابد.
به گزارش «جوان»، منطقه جنوب شرق آسيا همواره مكاني جذاب براي پيگيري سياست‌هاي اقتصادي نظام جمهوري اسلامي ايران بوده است. شايد مهم‌ترين دليل چنين مسئله‌اي وجود كشورهاي صنعتي پيشرفته و همچنين بازار گسترده اين كشورها به خصوص براي محصولات نفتي كشورمان باشد.
حالا پس از برجام و زماني كه ايران اميدوار است بازارهاي نفتي خود را گسترش دهد و بار بدعهدي امريكا را در حوزه مناسبات بانكي كاهش دهد، اولين سفر روحاني به كشور ويتنام بود؛ قدرتي كه زماني با قدرت تمام بيني امريكا را به خاك ماليد و حالا در حوزه اقتصادي يكي از كشورهاي پيشرو جهان محسوب مي‌شود.
 
  امضاي 2 توافقنامه
پس از مذاكرات دوجانبه هيئت‌هاي عالي‌رتبه جمهوري اسلامي ايران و جمهوري سوسياليستي ويتنام صبح پنج‌شنبه به وقت هانوي، دو سند همكاري امضا كردند؛ اسنادي كه همكاري در حوزه ارتباطات دو كشور را تسهيل خواهد كرد.
اين اسناد، در پايان مذاكرات مشترك هيئت‌هاي عاليرتبه و با حضور حجت‌الاسلام حسن روحاني و «تراي داي كوانگ» رؤساي جمهوري ايران و ويتنام امضا شد. نخستين سند مربوط به موافقتنامه بين دولت جمهوري اسلامي ايران و ويتنام در خصوص لغو متقابل رواديد براي دارندگان گذرنامه‌هاي خاص يا خدمت بود كه توسط وزيران خارجه دو كشور به امضا رسيد. يادداشت تفاهم بين وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات جمهوري اسلامي ايران و وزارت ارتباطات و اطلاعات ويتنام در زمينه همكاري‌هاي ارتباطات و فناوري‌هاي ارتباطات نيز دومين سندي بود كه به امضا رسيد.
    مذاكره بهترين راه است
پس از امضاي اسناد رؤساي جمهور ايران و ويتنام در نشست خبري مشترك حاضر شدند و حسن روحاني با اشاره به توافقات دوجانبه دو كشور گفت: دو طرف معتقديم براي توسعه روابط اقتصادي و تجاري و سرمايه‌گذاري ظرفيت‌هاي فرواني در دو كشور وجود دارد.
روحاني ادامه داد: در زمينه تجهيزات و كالاهاي مورد نياز براي ساخت ساختمان از قبيل فولاد، سنگ و. . . ايران آمادگي صادرات اين كالاها را به ويتنام دارد، همچنين در زمينه كشاورزي و شيلات مي‌توانيم همكاري دوجانبه را گسترش دهيم و همينطور براي كشت فراسرزميني در ويتنام آمادگي داريم.
وي با بيان اينكه دو كشور مي‌توانند در زمينه هايتك و فناوري نوين با يكديگر همكاري كنند، گفت:در زمينه خدمات فني مهندسي با توجه به تجربه ايران در ساخت نيروگاه، سد، جاده و... نيز آمادگي داريم تا تجربيات خود را در اين زمينه به كشور ويتنام منتقل كنيم. رئيس‌جمهور تأكيد كرد: در زمينه مسائل فرهنگي و تبادل استاد و دانشجو و توسعه همكاري مراكز فناوري آماده گسترش روابط و همكاري‌ها هستيم.
رئيس‌جمهور تأكيد كرد: هر دو طرف با جنگ و تروريسم مخالفيم و راه حل رفع اختلاف را از طريق مذاكره مي‌دانيم.
روحاني با بيان اينكه دو كشور در مجامع بين‌المللي از مواضع يكديگر حمايت خواهند كرد، گفت: دو طرف توافق كردند كه حجم روابط اقتصادي را به بيش از پنج برابر وضع موجود يعني به 2ميليارد دلار در سال برسانند و اميدوارم اين سفر موجب حركت جديد و نقطه عطفي در روابط دو كشور باشد.
 
 غربي‌ها از حقوق بشر استفاده ابزاري مي‌كنند
همچنين رئيس‌جمهور اسلامي ايران در نشست هيئت‌هاي عاليرتبه ايران و ويتنام كه در محل كاخ رياست جمهوري اين كشور در هانوي برگزار شد، روند مناسبات دو كشور طي سال‌هاي اخير را رو به توسعه و تعميق دانست و اظهار داشت: روابط نزديك‌تر با شرق آسيا از جمله ويتنام از اهداف سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران است.
 رئيس‌جمهوري با قدرداني از ميهمان‌نوازي دولت و مردم ويتنام، گفت: ملت ايران احساس و همدلي فراواني نسبت به ملت ويتنام دارد و دو ملت ايران و ويتنام براي حفظ استقلال و منافع ملي خود، مقاومت زيادي كرده‌اند. روحاني با اشاره به ضرورت بهره‌گيري از فرصت‌هاي پسابرجام و امكانات و ظرفيت‌هاي گسترده دو كشور، گفت: ايران آماده تقويت همكاري‌ها با ويتنام در بخش انرژي، فناوري‌هاي نوين، پزشكي، كشاورزي و شيلات و همچنين ساخت پالايشگاه‌ها و مجتمع‌هاي پتروشيمي است.
 رئيس‌جمهوري افزود: جمهوري اسلامي ايران در بخش ساخت راه‌ها، توليد فولاد و مصالح ساختماني، نيروگاه‌هاي برق و خطوط انتقال نيرو و آب، پيشرفت‌هاي خوبي دارد و آماده ارائه خدمات فني و مهندسي در اين عرصه‌ها به ويتنام است.
 روحاني همچنين از آمادگي تهران براي توسعه همكاري‌هاي كشاورزي از جمله كشت فراسرزميني در ويتنام خبر داد.
 رئيس‌جمهوري درادامه با تأكيد بر ضرورت اجرايي شدن سريع مفاد يادداشت تفاهم هشتمين اجلاس كميسيون مشترك دو كشور، گفت: براي برگزاري نهمين نشست كميسيون مشترك همكاري‌ها در تهران آماده‌ايم.
رئيس‌جمهوري در بخش ديگري از سخنان خود به اشتراك نظر و همكاري دو كشور در عمده مسائل مهم بين‌المللي اشاره كرد و گفت: متأسفانه غربي‌ها از برخي مسائل همانند حقوق بشر استفاده ابزاري مي‌كنند كه بايد در برابر اينگونه استانداردهاي دوگانه مقاوم و همصدا بود.
 روحاني افزود: علاقه‌مند به تقويت و توسعه همكاري‌هاي نزديك اقتصادي ميان سازمان‌هاي آسه‌آن و اكو هستيم. رئيس‌جمهوري افزود: پارلمان‌هاي دو كشور نيز روابط خوبي با يكديگر دارند و از توسعه همكاري‌هاي مشترك در اتحاديه بين المجالس و مجمع پارلمان‌هاي آسيايي استقبال مي‌كنيم. روحاني همچنين ارتباطات بانكي را ضرورت توسعه روابط اقتصادي بر شمرد و تأكيد كرد كه دو دولت بايد بخش‌هاي خصوصي را به ارتباط هر چه نزديك‌تر تشويق و همكاري آنها را تسهيل كنند.
 
  روحاني به ايستگاه مالزي رسيد
سفر روحاني به منطقه جنوب شرق آسيا ادامه دارد و روحاني در ادامه سفر خود به اين منطقه عازم مالزي شد. حسن روحاني رئيس‌جمهور جمعه در كوالالامپور پايتخت مالزي از سوي «نجيب رزاق» نخست‌وزير اين كشور به طور رسمي مورد استقبال قرار گرفت. اين مراسم كه در كاخ نخست‌وزيري مالزي و با خوشامدگويي «رزاق» به روحاني آغاز شد، با نواخته‌شدن سرود ملي جمهوري اسلامي ايران و مالزي ادامه يافت. رئيس‌جمهوري اسلامي ايران و نخست‌وزير مالزي سپس از يگان تشريفات سان ديدند و پس از آن نيز هيئت‌هاي عالي‌رتبه همراه را به يكديگر معرفي كردند. روحاني قرار است در سفر به مالزي با ايرانيان مقيم اين كشور نيز ديدار كند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن