تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم ، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870109676




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر صنعت: احتمال برقراری پرواز مستقیم میان ایران ـ ویتنام


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: وزیر صنعت: احتمال برقراری پرواز مستقیم میان ایران ـ ویتنام
رئیس کمیسیون مشترک ایران و ویتنام با بیان این که پس از سال ها کمیسیون مشترک ایران و ویتنام به میزبانی تهران برگزار می‌شود از احتمال برقراری پرواز مستقیم میان تهران ـ هانوی نیز خبر داد.


 به گزارش ایسنا، محمدرضا نعمت زاده در خصوص دستاوردهای سفر رییس جمهور به ویتنام گفت: خوشبختانه در این سفر ملاقات‌های بسیار خوب و ثمربخشی با رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس کل حزب کمونیست و مقامات ارشد مختلف این کشور انجام شد که در هر یک از این دیدارها توافقات و تفاهمات خوبی در راستای تقویت گسترش همکاری های اقتصادی، بانکی، مالی، گردشگری و بازرگانی دو کشور بعمل آمد. 


نعمت زاده افزود: بنده نیز در این فاصله چندین جلسه به صورت جداگانه با وزیر صنعت و تجارت این کشور و برخی دیگر از مقامات ویتنامی داشتم که در این جلسات برخی دیگر از اقایان وزرا، رئیس اتاق بازرگانی ایران و تعدادی از تجار و بازرگانان هر دو کشور حضور داشتند. 


 وی با تاکید براینکه آینده روابط دو کشور بسیار روشن است گفت:  یکی از مشکلات اصلی در گسترش روابط دو کشور نبود رابطه و تعاملات بانکی مستقیم بود که خوشبختانه در این سفر با حضور دکتر سیف، رئیس کل بانک مرکزی، هر دو بانک مرکزی ایران و ویتنام تفاهم نامه هایی را به همراه جزئیات امضا کردند تا کمیته مشترکی بین تهران و هانوی تشکیل شود و ما امیدواریم هرچه سریعتر روابط بانکی دو کشور بتواند بخش خصوصی را نسبت به سرمایه گذاری و ورود به عرصه تعاملات بازرگانی و تجاری با طرف ویتنامی و بالعکس امیدوار و فعال کند.  


رئیس کمیسیون مشترک ایران و ویتنام با تاکید براینکه ظرفیت ارزشمندی برای افزایش حجم تبادلات دو کشور وجود دارد گفت: هم اکنون حجم تبادلات تجاری کشور نهایتا به 390 میلیون دلار می رسد که در دیدار رئیس جمهوری با همتای ویتنامی توافق شد حجم این تبادلات به دو میلیارد دلار در سال برسد .


نعمت زاده با بیان اینکه ویتنام کشوری است که به سرعت به بازارهای جهانی متصل می شود و دارای رشد اقتصادی 6 تا 7 درصدی است گفت: حجم سرمایه گذاری خارجی در این کشور 20 میلیارد دلار است. ما امیدواریم با توجه به اینکه روابط سیاسی خوبی میان دو کشور حاکم است این مناسبات را در حوزه اقتصادی نیز تسری دهیم و با کمک بخش خصوصی و با تسهیل در رفت و آمد مقامات و تجار که قرار است با تسهیل در صدور روادید محقق شود این مهم را به اجرا در آوریم. 


وزیر صنعت و معدن و تجارت ،همچنین از برگزاری نشست مشترکی با طرف ویتنامی در خصوص برقراری پرواز مستقیم میان تهران و هانوی خبر داد و گفت: یکی از ظرفیت های بسیار خوب برای گشترش تعاملات میان ایران و ویتنام بحث گردشگری است و در همین راستا ما در تلاش هستیم که برای تسهیل و رونق بخشی به صنعت گردشگری خط پرواز مستقیم میان تهران ـ هانوی را راه بیندازیم که این امر کمک زیادی به این صنعت می کند. 


وی  گفت : با مذاکراتی که با طرف ویتنامی انجام داده ایم مقرر شد کمیسیون مشترک ایران و ویتنام نیز که مدتها بودتشکیل نشده بود تا قبل ازپایان سال میلادی برگزار شود. 


به گفته نعمت زاده مقرر شده است تا نهمین کمیسیون مشترک ایران و ویتنام در تهران تشکیل شود تا در این کمیسیون روند اجرایی شدن توافقات و تفاهمات انجام شده میان دو کشور بررسی و دنبال شود.


تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۱۵ مهر ۱۳۹۵ - 06 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن