تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دوست ندارم كه در كودكى از دنيا مى رفتم و وارد بهشت مى شدم و بزرگ نمى شدم تا پروردگارم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867413030




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی سوددهی صنعت نفت ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرآنلاین: یک تحلیلگر اقتصاد بین‌الملل معتقد است، قراردادهای جدید نفتی به جذب سرمایه خارجی، انتقال دانش فنی و فناوری، تولید صیانتی و افزایش ضریب بازیافت مخازن ایران کمک می کند.

 اکبر سلطانی، تحلیلگر و دانش آموخته اقتصاد روابط بین الملل، درباره این‌که شرکت‌های بین‌المللی در اجرای پروژه در کشورهای نفت‌خیز، تا چه اندازه تابع سیاست‌های کشورهای متبوع خود هستند، گفت: شرکت‌های تراز اول دنیا که رتبه اعتباری یکی از سه سازمان معتبر اعطای اعتبار را دارند، لزوما تابع سیاست‌های کشور متبوع خود نیستند.

وی افزود: شرکت‌های بزرگ نفتی به کلوپ‌های سیاسی متصل هستند و چهره‌های سرشناس سیاسی در پس پرده از فعالیت این شرکت‌ها سود می‌برند و نقشه راه این شرکت‌های نفتی را ترسیم می‌كنند؛ اما شرکت‌های دست دوم و سوم تابع سیاست‌های کشور متبوع و بورس بین‌الملل و قوانین بین‌الملل هستند.

به گفته این کارشناس، نکته حائز اهمیت این است که شرکت‌های بین‌المللی تراز اول به دنبال شهرت نیستند؛ بلکه نگران هستند که مبادا در پروژه‌ای مشارکت کنند و آن پروژه آنها را وادار به حاشیه‌های غیرحرفه‌ای و فنی، مثل تشرهای یک‌طرفه خزانه‌داری آمریکا و... کند. بنابراین ملاحظه یکی از پارامتر‌هایی است که در دستور کار خود دارند.

سلطانی درباره الگوی جدید قراردادهای نفتی ایران گفت: این الگوی قراردادی، جذب سرمایه خارجی، انتقال دانش فنی و فناوری و تولید صیانتی از مخازن و افزایش ضریب بازیافت را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: حضور در بازارهای بین‌المللی با ایجاد شرکت‌های اکتشاف و تولید داخلی نیز در دستور کار صنعت نفت ایران قرار دارد و برای موقعیت کنونی مثبت ارزیابی می‌شود.

احترام متقابل؛ مهمترین مولفه تداوم همکاری

سلطانی یادآور شد: شرکت‌های خارجی، شرکای شرکت‌های ایرانی خواهند بود نه دزدان سر گردنه؛ بنابراین در تنظیم قراردادها احترام متقابل مهم‌ترین مؤلفه ادامه همکاری است.

وی با بیان این که برجام توانست آثار خوبی بر اقتصاد کشور بر جای بگذارد، ادامه داد: فراموش نکنیم که به‌دنبال توافق برجام، ایران توانست از نظام سهمیه‌بندی فروش نفت رهایی یابد و نسبت به افزایش صادرات نفت خود اقدام کند.

این کارشناس اقتصادی عنوان کرد: باید به این موضوع توجه داشت که بهبود وضع اقتصادی پس از برجام نیازمند اقدام های ساختاری مثل اصلاح ساختار اقتصادی، رفع موانع تجاری‌ و بازکردن مسیر داد و ستد با جهان خارج است و در این صورت می‌توان شاهد اثرگذاری کامل برجام بر تحولات اقتصادی کشور بود.

سلطانی یادآور شد: برجام به‌جز مباحث اقتصادی که طیف وسیعی را شامل می شود، توانسته است فضای عمومی کشور را بهبود بخشد؛ زمانی ایران به‌عنوان منبع نگرانی در رسانه‌های جهانی مطرح بود، اما اکنون این موضوع تا حد زیادی تغییر کرده و در اغلب کشورها چنین دیدگاهی متحول شده است.




۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن