تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كسى، به هدايتى راهنمايى كند، پاداشى را كه براى پيروان هدايت وجود دارد، براى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805299429




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دفاع مقدس و فرهنگ عاشورا همچنان مغضوب تجديدنظرطلبان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دفاع مقدس و فرهنگ عاشورا همچنان مغضوب تجديدنظرطلبان
«برخي سعي مي‌كنند آرمان‌هاي والاي شهيدان را پنهان كنند و دفاع مقدس را در سطح جنگ‌هاي معمول دنيا و آرمان آن را در حد عقب راندن دشمن متجاوز تقليل دهند» اين بخشي از سخنان مقام معظم رهبري در ديدار اعضاي ستاد كنگره‌ شهداي استان‌هاي كهگيلويه و بويراحمد و خراسان شمالي است كه نشان مي‌دهد تلاش‌هاي جريان غربگراي داخلي براي تضعيف انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامي تنها به يك حوزه اختصاص نداشته و آنقدر وسيع و متنوع است كه فرهنگ دفاع مقدس را نيز در بر‌مي‌گيرد
«برخي سعي مي‌كنند آرمان‌هاي والاي شهيدان را پنهان كنند و دفاع مقدس را در سطح جنگ‌هاي معمول دنيا و آرمان آن را در حد عقب راندن دشمن متجاوز تقليل دهند» اين بخشي از سخنان مقام معظم رهبري در ديدار اعضاي ستاد كنگره‌ شهداي استان‌هاي كهگيلويه و بويراحمد و خراسان شمالي است كه نشان مي‌دهد تلاش‌هاي جريان غربگراي داخلي براي تضعيف انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامي تنها به يك حوزه اختصاص نداشته و آنقدر وسيع و متنوع است كه فرهنگ دفاع مقدس را نيز در بر‌مي‌گيرد، البته تقليل جنگ هشت سال دفاع مقدس به يك جنگ عادي و معمول نزد افكار عمومي تنها يكي از راهكارها جهت تضعيف فرهنگ شهادت و زير سؤال بردن اقدامات نظام جمهوري اسلامي ايران در دهه 50 و60 است، چراكه تخطئه هر آنچه به عنوان كاركرد و كارنامه انقلاب اسلامي يك اصل مشترك و غيرقابل تغيير براي جماعت غرب‌‌گراي داخل كشور است.
طيف غرب‌گرا در بهترين حالت جنگ عراق عليه ايران را اقدامي غيراخلاقي كه آرامش زندگي مردم را به هم ريخته ياد كرده و با تعصبات ناسيوناليستي دفاع از خاك ايران ياد كرده و تلاش مي‌كند از هر آن‌چيزي كه به عنوان هدف ارزشي و الهي درتفكر رزمندگان بوده بپرهيزد.
از همان روزهاي نخستي كه جنگ هشت ساله پايان پذيرفت، شخصيت‌ها و رسانه‌هاي جريان چپ كه بعداً به اسم تجديدنظرطلبان مشهور شدند تلاش كردند نخست اصل جنگ با عراق را زير سؤال برده و پس از آن طولاني شدن و اقدامات مقامات ارشد كشورمان را تخطئه كنند و اين روند تخريبي تا جايي پيش رفت كه بسياري از شخصيت‌هاي برجسته اين طيف فرهنگ شهادت‌طلبي در دفاع مقدس را هم به باد انتقاد گرفته و آن را نوعي خروج از عقل‌گرايي معرفي كردند.
اساساً قلب كردن واقعيت‌ها، يكي از تاكتيك‌هاي هميشگي جريان مدعي اصلاح‌طلبي بوده تا آنجا كه شهيد شدن امام حسين(ع) در كربلا را نتيجه خشونت پيامبر گرامي (ص) در صدر اسلام توصيف، تخاصم ميان ايران و امريكا را به دليل اقدامات ضدحقوق بشري و مداخله‌جويانه كشورمان در امور ساير كشورها توصيف، علت تحريم‌هاي غرب عليه كشورمان را تلاش مقامات كشور براي ساخت بمب هسته‌اي توصيف و علت كشته شدن چندين نفر در فتنه 88 را تندروي سپاه و بسيج عنوان مي‌كنند.
زير سؤال بردن فرهنگ شهادت در دفاع مقدس و فراتر از آن در فرهنگ اسلامي را مي‌توان به كرات در سخنراني‌ها و موضع‌گيري وابستگان به اين جريان جست‌وجو كرد، به عنوان نمونه در دوران دولت اصلاحات محمدعلي ابطحي، رئيس دفتر رياست جمهوري با اشاره به تشييع جنازه شهداي دفاع مقدس تأكيد مي‌كند كه «مشتي استخوان را تشييع مي‌كنند تا از آن بهره‌برداري سياسي كنند» يا عبدالكريم سروش يكي از نظريه‌پردازان ضدديني اين جريان بيان كند: «فرهنگ شهادت، خشونت‌آفرين است، اگر كشته شدن آسان شد، كشتن هم آسان مي‌شود. در حالي كه رئيس دولت اصلاحات سروش را ملاصدراي زمان مي‌ناميد!»
اما مشهورترين اقدام روزنامه‌هاي زنجيره‌اي كه باورها و اعتقادات رزمندگان دفاع مقدس را زير سؤال مي‌برد و توهين مستقيم به انقلاب اسلامي به شمار مي‌آمد، اقدام روزنامه شرق در مهرماه 91 بود كه در آستانه دفاع مقدس با درج كاريكاتور اهانت‌آميز نسبت به رزمندگان دفاع هشت ساله، تلاش كرد در هفته دفاع مقدس نوع نگاهش به ايثارگران و رزمندگان جنگ را عيان كند. اين كاريكاتور موهن كه سرشار از كينه و حقد نسبت به رزمندگان سال‌هاي دفاع مقدس است ناخودآگاه بيننده را به ياد عكس‌هاي مشهور دفاع مقدس مي‌اندازد كه در آن رزمندگان اسلام در حال بستن سربندهاي «يازهرا»، «يا حسين» و«يامهدي» براي يكديگر هستند. با اين تفاوت كه در نگاه كاريكاتوريست اين سربندها چشم‌بندهايي بوده است كه نگريستن را سلب مي‌كرده و حركات كوركورانه را موجب مي‌شود!
از جمله دهها و صد‌‌ها توهين جماعت تجديدنظرطلب به فرهنگ دفاع مقدس و عاشورا مي‌توان به اظهارنظر صادق زيباكلام در آذر ماه 94 اشاره كرد كه ابراز مي‌كند: «نمي‌دانم اصرار بر ايراني نشان دادن و ايراني كردن محرم و عاشورا و پيوند زدن آن با تشيع چقدر از نظر تاريخي درست است. جداي از آنكه چنين پيوندي از نظر تاريخي محل اشكال است و از منظر افزايش اختلاف ميان شيعه و سني هم عمل درستي نيست... مشكل «ايرانيزه» كردن محرم و عاشورا به كنار، چند سالي است كه شاهد به ‌راه افتادن سنت رفتن پياده به كربلا در اربعين شده‌ايم؛ سنتي كه صدا و سيماي ‌ما هم اصرار و تبليغات زيادي براي آن به ‌راه انداخت و تلاش مي‌شود تا هرچه بيشتر بر تعداد زوار اربعين افزوده شود.»

 عاشورا هم رنگ تحريف و تخريب مي‌گيرد
همانطور كه اشاره شد تجديدنظرطلبان معتقدند تخريب فرهنگ عاشورا به خودي خود فرهنگ دفاع مقدس - كه عينيت حوادث تلخ سال61 هجري در سرزمين كربلاست - را هم زير سؤال مي‌برد، به همين دليل تلاش كردند اساساً دين و هر آنچه به آموزه‌هاي ديني باز مي‌گردند را هم مورد توهين قرار دهند؛ روزنامه صبح امروز با مسئوليت سعيد حجاريان و به قلم اكبر گنجي در شماره 20 فروردين 1377: «عاشورا معلول تعارض‌هاي قومي و نتيجه خشونت پيامبر‌(ص) در بدر و حنين بود.»
«‌خون به خون شستن محال آمد محال» عنوان مقاله توهين‌آميز اكبر گنجي در روزنامه صبح امروز است كه در آن مصيبت‌هاي اهل بيت‌(ع) در روز عاشورا و فجايع آن روز را نتيجه جنگ‌هاي بدر و حنين مي‌داند و مي‌نويسد: «پيامبر در بدر و حنين و... شمشير زد... اما آيا جنگ‌هاي جبهه حق عليه باطل پيامدهاي ناخواسته يا آثار وضعيه به دنبال ندارد؟... خشونت فرزند خشونت است و درخت خشونت ميوه‌هايي جز خشونت به بار نمي‌آورد. هيچ‌كس حق ندارد به صرف اينكه خود را حق و ديگران را باطل مي‌داند، دست به خشونت بزند و درصدد نابودي مخالفان خود از طريق حذف فيزيكي برآيد.»
هاشم آغاجري هم اينگونه در مجتمع فرهنگسراني كوثر در سال 81 عاشورا را تحريف مي‌كند: «نويسندگان نامه به امام حسين(ع) مي‌گويند: اين حكومت(حكومت يزيد) بدون رضايت مردم است و لذا نامشروع است. اگر حسين(ع) هم در رأس باشد ولي رضايت مردم در آن نباشد، نامشروع است.»
 اينها مشتي از خروار گفته‌هايي است كه وابستگان سياسي و رسانه‌اي جريان تجديدنظرطلب طي سال‌هاي اخير به زبان آورده‌اند تا به واسطه آن فرهنگ شهادت‌طلبي را كه حاكميت اسلامي براساس آن شكل گرفته زير سؤال ببرند و زمينه تخريب نظام را فراهم كنند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن