تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دوست ندارم جوانى از شما [شيعيان] را جز بر دو گونه ببينم: دانشمند يا دانشجو.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867312259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمبود 1.5 میلیون مسکن در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: کمبود 1.5 میلیون مسکن در کشور
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی انبوه سازان مسکن و ساختمان تهران با تاکید براینکه در این شهر کمبود مسکن نداریم و این مطلب را آمار واحدهای خالی از سکنه تائید می‌کند، گفت: در هیچ مقطعی ساخت و ساز در کشور معادل تقاضا نبوده و در حال حاضر ۱.۵ میلیون کمبود مسکن در کشور داریم.
حسن محتشم رئیس انجمن صنفی کارفرمایی انبوه سازان مسکن و ساختمان تهران، در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به گفته مسئولان دولتی که در دوره پیش رونق هستیم ساخت و ساز روند بهتری پیدا کرده است، گفت: وضعیت ساخت و ساز براساس صدور پروانه‌های ساختمانی نسبت به سال گذشته تا حدودی روند بهتری پیدا کرده است هرچند باید نتیجه صدور پروانه ساخت و ساز در سال جاری را در سال آینده جست و جو کرد. وی با اشاره به اینکه طبق آمارهای منتشر شده در 5 ماهه اول امسال بازار مسکن و تعداد معاملات نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است اما هنوز ساخت و ساز روند رو به رشد آنچنانی نداشته است، خاطرنشان کرد: ساخت و ساز در هیچ مقطعی در کشور معادل تقاضا نبوده و همواره از تقاضا عقب بوده است. محتشم ادامه داد: طبق طرح جامع مسکن که از سوی وزارت راه و شهرسازی تدوین شده است تا 10 سال آینده باید سالی یک میلیون مسکن در کشور تولید شود تا به نقطه سر به سر از لحاظ تولید و تقاضا برسیم. رئیس انجمن صنفی کارفرمایی انبوه سازان مسکن و ساختمان تهران در پاسخ به این سوال که آیا عدم رونق ساخت و ساز به دلیل نبود تقاضا نیست، گفت: به هر حال سرمایه‌گذاران دوست دارند به نوعی فعالیت کنند که سرمایه آنها زودتر بازگشت سرمایه داشته باشد بنابراین اگرچه حدود 4 سال است مسکن در رکود است اما سابقه تاریخی نشان داده است که بهترین و مطمئن‌ترین سرمایه‌گذاری بخش مسکن بوده است. محتشم ادامه داد: به هر حال با توجه به اینکه در کل کشور 1.5 میلیون کمبود مسکن داریم باید سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور تولید شود تا به نقطه تعادل برسیم. وی در پاسخ به این سوال که در تهران چطور آیا کمبود مسکن داریم یا خیر؟ گفت: در حال حاضر در تهران به دلیل وجود خانه‌های خالی از سکنه کمبود مسکن نداریم اما به هر حال این واحدها به دلیل نبود قدرت خرید خالی از سکنه مانده‌اند. به گفته وی، دولت می‌تواند با پرداخت تسهیلات مسکن کمک بزرگی به بالا بردن قدرت خرید متقاضیان مسکن کند. محتشم در پاسخ بخ این سئوال که آیا ساخت و ساز واحدهای مسکونی در تهران مشکل کیفیت دارند، گفت: ساختمان‌های تهران از لحاظ سازه‌ای از شمال و جنوب تهران مشکل سازه ندارند، اما به دلیل قیمت و سود بیشتر آن کیفیت لازم در برخی ساختمانها اجرا نمی‌شود.

منبع : مشرق نيــوز



تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن