تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855843040




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتباط تعریق با وضعیت جسمی و روحی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
86532541
تعرق برای بدن لازم و ضروری است در اثر فعالیت و تحرک بدنی و گرمای هوا عرق می کنیم بهتر است به فاکتورهای مهم سلامتی برای تعرق دقت کنید حالت های مختلف عرق کردن خبر از وضعیت درونی بدن شما میدهد پیشنهادات ما را در این زمینه بخوانید و به آن ها دقت کنید استرس ،یائسگی ،شادی و گرمازدگی را میتوانیم با نوع عرق کردن خود بفهمیم میزان تولید عرق در بدن‌ بستگی به حالات مختلف روحی و جسمی شما دارد . اگر کمی تأمل کنید، متوجه می‌شوید که تعرق در حالت‌های مختلف چیزهای مختلفی درباره شما و سلامت‌تان به شما خواهد گفت. در اینجا به برخی از آنها اشاره می‌کنیم که حتما برایتان جالب خواهد بود. هیچ‌کس دوست ندارد در یک صبح تابستانی مجبور باشد صورت مرطوب و عرق‌کرده خود را آرایش کند یا شاهد این باشد که تی‌شرت سفیدش به خاطر تعرق، شوره زده و رنگش رفته باشد، اما عرق، سیستم خنک‌کننده لاینفک بدن شماست. وقتی دمای بدن افزایش می‌یابد، سیستم عصبی شما به غده‌های عرق‌تان چراغ سبز نشان می‌دهد و سطح پوست مرطوب می‌شود، در واقع جایی که عرق به خوبی تبخیر شده و طی فرآیندی بدن را خنک می‌کند. با این حال کماکان با عرق خود در نبرد هستیم: سعی می‌کنیم که بوی بد آن را کمتر کنیم، سعی می‌کنیم طی یک جلسه مهم کمتر عرق کنیم اما از سویی در باشگاه ترجیح می‌دهیم که سطل‌ سطل عرق کنیم. اما اگر کمی تأمل کنید، متوجه می‌شوید که تعرق در حالت‌های مختلف چیزهای مختلفی درباره شما و سلامت‌تان به شما خواهد گفت. در اینجا به برخی از آنها اشاره می‌کنیم که حتما برایتان جالب خواهد بود.
۱.باردارید یا دارید یائسه می‌شوید
هر چیزی که در روند غدد درون‌ریز شما اختلال ایجاد کند (در واقع مجموعه‌ای از غده‌های تولید‌کننده هورمون) باعث می‌شود که بیشتر از حد طبیعی عرق کنید. حدود ۸۵ درصد از زنان در سال‌های نزدیک به یائسگی یا در همان دوران گرگرفتگی شدیدی را تجربه می‌کنند، اما ممکن است به خاطر بارداری هم باشد. علت این مسئله تغییرات هورمونی است که در روند فعالیت ترموستات مغز اختلال ایجاد می‌کند و به اشتباه باعث می‌شود فکر کنید که زیاد عرق کرده‌اید و باعث تحریک تعرق در قالب روند طبیعی خنک‌کننده بدن می‌شود، حتی زمانی که مقابل کولر نشسته باشید.
۲.استرس دارید
اگر متوجه شده‌اید که مدام دماغتان فس‌فس می‌کند و آن را بالا می‌کشید، بهتر است ببینید در چند ساعت گذشته چه چیزی در ذهن‌تان گذشته است. اگر دچار استرس یا تشویش شده‌اید، پس می‌توانید تقصیر را گردن همان بیاندازید. در واقع وقتی بدن‌مان داغ می‌شود، غده‌های تراوه‌ریز در سرتاسر بدن عرق تولید می‌کنند، عرقی که بیشتر حاوی آب و نمک است. اما وقتی تحت استرس هستیم، عرق توسط غدد آپوکرین تولید می‌شود که تنها در برخی نواحی بدن مانند زیر بغل وجود دارد. این نوع عرق حاوی چربی و پروتئین بوده که بر سطح پوست با باکتری ترکیب شده و طی فرآیندی بوی بدی تولید می‌کند.
۳.از خودتان شادی متصاعد می‌کنید
شاید عجیب باشد اما افراد پیرامون شما از روی بوی عرق‌تان می‌توانند بفهمند که چه احساسی دارید. طی آزمایشی در همین زمینه، ۳۶ زن نمونه‌های عرق ۱۲ مردی را بوییدند که ویدئوهایی تماشا کرده بودند که هم آنها را می‌ترساند و هم شاد می‌کرد. زمانی که یک زن، عرق مردی را بویید که به خاطر تماشای ویدئویی ترسیده بود، معمولا حالت صورتش شبیه حالتی بود که انگار ترسیده است و وقتی عرق فردی را می‌بویید که خوشحال شده بود، معمولا لبخند می‌زد.
۴.در معرض خطر گرمازدگی هستید
همه چیز طی پیاده‌روی تابستانی به راحتی پیش می‌رود، تا این‌که به ناگهان متوجه می‌شوید که سرتان دارد گیج می‌رود. عدم توانایی در تعرق می‌تواند مشکل خطرناکی تلقی شود، چرا که مانع از خنک شدن طبیعی بدن‌تان خواهد شد. اگر این روند هم‌چنان ادامه یابد و آب بدن‌تان را به طور مجدد تأمین نکنید، دچار بیماری‌های گرمایی مانند ضعف و خستگی مفرط ناشی از گرما یا گرمازدگی خواهید شد. در این مواقع بهتر است به جایی با تهویه مناسب رفته یا چیزی بنوشید که خنک‌تان کند (ترجیحا چیزی باشد که کافئین نداشته باشد.) از طرفی عدم توانایی در تعرق به مدت طولانی می‌تواند به دلیل آسیب‌دیدگی عصب‌ها یا مصرف برخی داروها و یا بیماری موروثی باشد که می‌تواند خطر بیماری‌ها و مشکلات قلبی را هم افزایش دهد. یکی از متخصصان در این زمینه می‌گوید: «تنها به این خاطر که احساس سردی ندارید به معنای آن نیست که دچار تعرق نمی‌شوید. اکثر ما به طور روزانه حدود ۳۰ گرم و نیم عرق می‌کنیم،‌ البته این میزان سوای مقداری است که حین فعالیت تولید می‌شود. اگر دیدید که میزان تولید عرق در بدن‌تان کاهش چشمگیری داشت، بهتر است حتما به پزشک مراجعه کنید.»
منبع:الودکتر
 
9 مهر 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن